Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Spar penger med autopåfyll

Hundefôr, kattemat og kattesand kjøper du ikke bare én gang. Du vet at det snart må bestilles ny sekk. Med vår tjeneste autopåfyll blir det enkelt å ha kontroll på når du trenger fôr og hvordan du skal få tak i ny sekk.

Spar penger på dyremat

Vil du spare litt penger samtidig som du får favorittfôret levert hjem på døren? På alt av tørrfôr, våtfôr og kattesand, kan du få minst 15% rabatt på hver levering når du velger autopåfyll. Vi vet alle at kjæledyr spiser ganske mye. Her kan det være litt penger å spare, samtidig som du får alle fordelene med på kjøpet.

Autopåfyll kan du velge når du gjør ditt første kjøp hos oss. Hvis du har handlet hos oss før men ikke valgt det, gjør du det bare når du kommer til kassen neste gang. Det er ikke et abonnement. Ingen bindingstid og ingen forpliktelse til kjøp. Auto-påfyll er rett og slett bare en tjeneste som gjør hverdagen med hund og katt litt enklere.

Tilpasset ditt behov

Du har full fleksibilitet til å gjøre endringer underveis. Hvis du ser at sekken varer litt lengre enn du trodde, logger du på Min Side hos Dyrekassen og endrer leveringsintervall, dag for levering, kansellere eller utsette. Det er ingen kostnad ved å gjøre endringer. To uker før levering får du også en email fra oss. En vennlig påminnelse. Her skal det ikke dukke opp noen overraskende pakker.

Hvordan vet du hvor ofte du må bestille fôr? Det avhenger av størrelse på kjæledyret og hvor mye akkurat din hund eller katt spiser. Våre eksperter på kundeservice kan gi deg en anbefaling. Siden det er så enkelt å endre intervall for levering, vil det uansett gå seg til veldig raskt.

  • Ingen bindingstid
  • Ingen forpliktelse om kjøp
  • Enkelt å endre tid og innhold på leveranser
  • Full fleksibilitet i levering
  • Kan kansellere bestilling eller hele avtalen når du ønsker

Du kan legge til andre produkter på leveransen din. Et bilbur, leker, klorestativ - alt du måtte trenge til den firbente uten at du må bestale mer frakt. Vi har stort utvalg og det kommer hele tiden nye, spennende produkter. Disse varene er engangskjøp, og vil ikke bli sendt hver gang. Selvsagt. Det er grenser for hvor mange klorestativ selv den største katteelskeren trenger.

Pålitelig tjeneste med trygg levering

Hva får du med autopåfyll? Du får først og fremst trygghet og forutsigbarhet. Du får en tjeneste med fleksibilitet som er tilpasset livet med kjæledyr. Vi vet jo hvordan det er. Vi forstår behovene dine. Med autopåfyll står du ikke på kjøkkenet og holder en tom sekk mens to triste øyne stirrer på deg. Du får en tjeneste som gjør at du sparer tid og stress. Det er også en trygg måte å handle på med levering helt hjem på døren. Med vår kontaktløse levering signerer du digitalt. Pakken settes utenfor og du får melding om at den er på plass. Alt høres veldig enkelt ut, og det er det virkelig.

Spar minst 15% på hver leveranse med autopåfyll på disse kvalitetsmerkene