Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Alt katteutstyr og tilbehør du trenger til din katt

Katteutstyr butikk | Kattesenger og tilbehør til katt

Katt er det mest populære kjæledyret i Norge. De er en viktig del av livet for veldig mange, og kattens velvære opptar en stor del av eierens hverdag. Katteutstyr og riktig kattemat er helt nødvendig for å gi både katt og eier et godt katteliv. Eller ni liv i dette tilfellet. Kattesenger, katteleker og klorestativ er noe av utstyret som gjør at katten din får god helse og nyter hver eneste dag sammen med deg. Husk at katten er kjøtteter. Et balansert kosthold skal inneholde rikelig med protein. Vårt utvalg av kattemat er nøye utvalgt for å holde høy kvalitet uansett prisnivå.

Populært katteutstyr og tilbehør

Katten trenger din omsorg og dine gjennomtenkte valg av katteutstyr. Mennesker har en tendens til å tenke at katter klarer seg mer på egenhånd enn hunder, men det er viktig å vite at også katter skal til veterinæren av og til. Og de trenger god kattepleie for å ta vare på pels og kropp. Det er ingen snarveier til god helse. Katteleker er en veldig fin måte å skape et bånd mellom deg og katten din. Finn leker som lar dere leke sammen. Vær aktiv med katten din. Du får i noen tilfeller litt mosjon og bevegelse selv også, og det er bra for alle. Hvis du er av typen som liker å la kattene leke alene av og til eller kanskje har en ekstremt aktiv katt, har vi løsningen for deg - automatiske aktivitetsleker. For eksempel en laser som beveger seg automatisk rundt og holder katten aktivisert i sikkert timevis. Kanskje den perfekte katteleken.

Kattesenger er noe som ofte diskuteres siden katter elsker å sove i pappkartonger. Det er allikevel viktig at du gir katten et alternativ. En god, myk, varm, koselig og trygg katteseng. Kanskje den ikke brukes så ofte, men den er der når katten trenger den. Nøkkelen til å få katt til å bruke kattesenger er stort sett alltid plassering. Prøv deg frem med forskjellige steder og observer katten. Sammen finner dere ut av det. Kattebur kommer du også til å møte på. Det er litt annerledes enn med hunder, siden de til katt stort sett er små bur som brukes til enkel transport. De er ment å bæres, og beskytter katten samtidig som den ikke kan stikke av. For eksempel når du er på vei til veterinæren, slik vi har sagt at du bør gjøre med jevne mellomrom.

Dyrebloggen om katt

Ofte stilte spørsmål om katt og katteutstyr

Kattemat | Hva skal katten spise?

Katt og våtfôr har alltid vært nært forbundet, men også katter bør få tørrfôr. Det er bedre for tenner og inneholder mye mer av det viktige næringsstoffene den trenger. Et godt kattefôr inneholder også stoffet taurin. Dette er livsnødvendig for katten, men enkelte fôr med dårlig kvalitet har ikke riktig mengde. Våre kvalitetsfôr holder høyt nivå, slik de skal hos en seriøst kattebutikk.

Katteluke | Hvordan fungerer den?

Katteluke kommer i forskjellige typer. De helt manuelle er veldig enkle da det kun er noen plater og isolering å dytte på for å komme inn og ut. En annen type kan stilles på slik at katten kun kangå én vei - altså inn eller ut. De mest avanserte åpner seg kun for katter med chip som er registrert på systemet, eller henger på kattens halsbånd. Katteluke med chip er et produkt som blir stadig mer populært. Det er brukervennlig og trygt for hus og katt. Alle katter bør forresten merkes med chip for å kunne spores tilbake til eier.

Katteseng | Trenger katten min det?

Noen katter elsker kattesengen sin. Andre elsker sengen din eller en pappkartong. Du skal uansett gi katteseng en sjanse. Noen katter trenger tryggheten de får med for eksempel en kattehule. En slik hule passer perfekt for kattens instinkt. Den liker ikke å være utsatt og åpen, men foretrekker en lukket plass med kontroll.

Katteleker |Hvilke typer finnes?

Disse består av aktivitetsleker, leker med kattemynte, baller, lekestang, tuneller, kosedyr og bamser. En katt trenger ikke alle typer leker, men de har alle sin funksjon og bør testet ut på et tidspunkt i kattens liv. Aktivitetsleker er morsomme og gir litt trim for kroppen. Kattemynte er perfekt for enkelte katter men ikke alle liker. Prøv det og se om katten din liker det. Visste du at også katter har godt av hjernetrim? Et lite spill for å finne godbiter som belønning er veldig bra for kattens hjerne. Lekene er rimelige og derfor en fin verden å utforske sammen.

Kattebur | For trygge reiser?

Kattebur er først og fremst de enkle bærbare for transport. De har små luker i endene og håndtak på toppen. Brukes for eksempel på vei til veterinær eller reise. Det er ikke vanlig å bruke dem i hjemmet. I bil brukes det enklere bur enn de store man får til hunder. Til transport kan vi også anbefale vesker og ryggsekker. Dette er en kategori som virkelig vokser. Kattevesker er praktiske og fine. I noen tilfeller kan de erstatte buret. Store ting som bur og tilbehør til katt kjøper du med gratis levering på døren fra 499,- i hele Norge.

Klorestativ | Hvorfor trenger jeg det?

Klorestativ er viktig for kattens helse. Klørne trenger stell, og det får de når katten går løs på møbler og gardiner. Det er mye bedre for både deg, huset ditt og katten din hvis du har et skikkelig klorestativ. Kattens instinkt er også å strekke seg så lang den er. Du har sikkert lagt merke til dette, og denne manøveren er fin for helsen. Et klorestativ skal være høyt nok til at katten kan strekke seg skikkelig. Først da får den virkelig nytte av det og møblene dine får fred. Hvis du ikke har plass til et stort stativ finnes det plater og enkle stolper. Med riktig montering fungerer disse helt fint. Klorestativ med høyde gir i tillegg et fint utkikkspunkt. Katter elsker høyde fordi det gir dem kontroll. Et tips for å få katten til å bruke klorestativ er å ta litt kattemyntepå det. En god kattebutikk som Dyrekassen.no sender til og med de største klorestativene gratishelt hjem på døren i hele Norge. Det er praktisk.

Katteutstyr | Hvor mange forskjellige ting er nødvendig?

Det er mest opp til deg og katten din. Tilbehør til katt er en hel verden full av de mest utrolige ting. Før du hopper uti kan du sjekke hva som finnes og hva som anbefales. Når du skal kjøpe katteutstyr kan du gjerne kontakte våre eksperter på katt. Ikke alle liker kattesenger. Ikke alle katter leker mye. Men ting som går på kattens helse og velvære kan du ikke komme unna. Selv om du skulle tenke at det går fint for katten å klore på kjøkkenstolene, er det ikke sikkert at den virkelig trives med dette. Gi katten noen valg og se hva den liker. På Dyrebloggen vår gir vi gode tips for hvordan du bedre lykkes med å introdusere nye ting som kattedo, klorestativ og katteseng. Hvis vi skal nevne noen ting som nødvendigheter vil vi si riktig kattemat, klorestativ, kattedo og noe som oppmuntrer til lek og aktivitet.

Kattebutikk på nett | Hva er fordelene?

Levering helt hjem på døren, også tunge sekker med mat og kattesand. Stort utvalg innen alle tenkelige kategorier. Veiledning ved kjøp som gjør at du finner riktig produkt for akkurat deg og din katt. Trygg betaling og sikre løsninger. Å handle på nett når du trenger katteutstyr er egentlig et enkelt valg. Vi har sjekket med katten din og den anbefaler det. At vi er en norsk kattebutikk og sender til hele Norge er også en stor fordel for deg som kunde.

Tilbakemeldinger fra kunder
Dyrekassen tilbakemelding Lene Nepstad
Lene Nepstad
Fantastisk enkelt!
Dyrekassen tilbakemelding Heidi Rolland
Heidi Rolland
Superrask levering 👍 Fornøyd med alt jeg har bestilt fra Dyrekassen.no
Dyrekassen tilbakemelding Linda Selnes-Lind
Linda Selnes-Lind
Rask levering og god service 😀👍. Sist men ikke minst, du får raskt svar på henvendelser ⚘😊
Dyrekassen tilbakemelding Torill Kolby Brenne
Torill Kolby Brenne
Punktlig levering, bra nettside der jeg enkelt kan endre leveringsdato, og veldig praktisk å få det levert på døra! For meg unødvendig å bli oppringt før hver levering - kan heller bare settes på trappa.
Dyrekassen tilbakemelding Linda Løyche
Linda Løyche
Helt supert. Får maten levert på døra. Har autobestilling så alt går automatisk. Og super hyggelige kundeservice
Dyrekassen tilbakemelding Rikke
Rikke
Helt fantastisk service, og høydepunkt å ikke dra i butikken for alt man trenger. Anbefalt videre til mange, som er like fornøyde som oss 👌🐶🐱
Dyrekassen tilbakemelding Bjørg
Bjørg
Anbefales på det varmeste ! Det beste er at en kan gå inn og justere leveransene så det passer til behovet. Lettvint og greit blir varene levert rett på døra. Flinke folk i alle ledd :)
Dyrekassen tilbakemelding Astrid Margrethe Løken
Astrid Margrethe Løken
Svært enkelt å endre avtalen dersom du skulle få for lite eller for mye mat til den firbente kjæresten din. (Matlysten kan være så som så.) Stor faglig kompetanse i tilfelle du ønsker å skifte for. Esken med mat kommer alltid til avtalt tid - helt fram til inngangsdøren. Altså meget godt fornøyd!!
Dyrekassen tilbakemelding Marita M
Marita M
Gull å få dette på dør. Enkelt å få endret leveringsdag, og til ferieadresse når du trenger det.
Dyrekassen tilbakemelding Christina I. Murar
Christina I. Murar
Fikk fort hjelp til spørsmålene mine og rask levering plus alt til forventningene.. Takk! 😊
Dyrekassen tilbakemelding Regina Aaen Nepstad
Regina Aaen Nepstad
Flinke, masse gode produkter og meget rask levering. Anbefales :)
Dyrekassen tilbakemelding Sindre Ølness
Sindre Ølness
Bestiller på kvelden, er på døra dagen etter! Super butikk