Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Godbiter

Kjøp godbiter katt, godbiter kattunge og kattesnacks på nett

Godbiter til katt og kattunge | Kjøp kattesnacks på nett

Knasende gode, myke og milde eller saftig snadder? Når det kommer til godbiter til katt, har alle pusekatter sin favoritt. Har du en pus som bare ELSKER godbiter? Du er på ingen måte alene. Vi kjenner vel alle til synet av pus som sprinter inn på kjøkkenet så fort du rører ved skuffen der du gjemmer kattesnacks. 

Les mer

Godbiter til katt er perfekt om du vil gi katten en belønning eller bare diske opp med noe ekstra godt. Da kan det være greit å ha snacks til katten i hus. Godbitene som du får hos Dyrekassen er både velsmakende godteri som katten din kommer til å elske, og inneholder dessuten vitaminer og mineraler som bidrar positivt til kattens kosthold.

Fantastisk kvalitet på dagens godbiter til katt 

I dag er det enkelt å kjøpe kattesnacks av høy kvalitet til en fornuftige priser. Hos oss får du tak i mange velsmakende godbiter helt uten konserveringsstoffer, sukker eller kunstige fargetilsetninger. Enkelte merker har produkter som består av 100 % kjøtt eller fisk, og mange andre som ligger tett oppunder dette. Teknikker som frysetørring av godbiter til kattunge og katt gjør at viktige næringsstoffer og den gode smaken bevares. Nam! 

Kattesnacks for katter med spesielle behov

Det finnes også egne godbiter egnet for steriliserte katter eller om katten har andre spesielle helsemessige utfordringer. Blant disse kan vi nevne godbiter som skal fremme god tannhelse, bedre immunforsvaret, forebygge hårballer og gi glansfull pels. Denne typen snacks til katt er som regel tilsatt frukt, bær eller urter som skal bidra positivt til kattens kosthold og dermed fremme god helse. Har du en katt med helseplager, er det viktig at du følger rådene du får av veterinæren din om fôr og snacks.

Hvor ofte kan katten få kattegodbiter?

Det finnes ingen direkte maksgrense på hvor ofte man kan gi godbiter til katten. Dersom du har en frisk, voksen katt, er det ikke noe i veien for å gi flere godbiter daglig dersom du har et produkt som holder en høy kvalitet beregnet på aldersgruppen til katten. En tommelfingerregel sier at ikke mer enn 10 % av kaloriinntaket bør komme fra kattesnacks. Det skal tross alt være en spesiell belønning – godbiter kan være et supplement til, men skal på ingen måte erstatte matinntaket. Som nevnt er dette ekstra viktig å passe på for katter med spesielle behov og som for eksempel til vanlig spiser veterinærfôr.

Finnes det egne godbiter til kattunge?

Det finnes godbiter som egner seg for kattunger, men da katter av en viss størrelse. Kattunger som har begynt med tørrfôr og kan spise dette uten problemer, kan også spise snacks til katt. Her er det dog ekstra viktig å passe på at kattungene får i seg nok vanlig kattemat for å fremme en sunn og naturlig utvikling mens katten fortsatt vokser. Du kan derfor gjerne begrense inntaket til kun et par ganger i uka slik at det ikke blir for ofte. Gi katten små biter og sørg for at den alltid har tilgang på friskt og rent vann. 

Kattsnacks til både lek og som noe ekstra

Prøv gjerne katteleker som er beregnet for godbiter – for eksempel baller som man fyller med godbiter som så faller ut under lek. Dette kan være en morsom utfordring for pus, som får noe å bryne seg på under leken. Dessuten er godbiter en super måte å gi katten en liten belønning på, og som bidrar til å opprettholde et nært og godt forhold mellom deg og katten din.

Godbiter til kattunge og katt finner du hos Dyrekassen

Ja, vet du hva katten din liker best? Hos Dyrekassen får du nemlig kjøpt masse deilige godbiter fra ulike merker. Vi passer på at alle merkene vi tar inn holder en høy standard, slik at du skal kjenne deg trygg på at dette er snop som katten har godt av. Dessuten gir vi deg fri frakt når du handler for minst 499 kr. Handler du enkelte merker jevnlig, anbefaler vi Auto-påfyll. Dette er et fleksibelt abonnement der du selv bestemmer hvor ofte du vil motta dine faste leveranser. Superpraktisk for deg som kjøper snacks til katt, kattemat og kattesand jevnlig. Vi gir deg nemlig rabatterte priser pluss hver 10. pose gratis, så her er det penger å spare for trofaste kunder. 

Vis mindre
1 — 36 av 89 produkter
Til toppen