Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Alt hundeutstyr og tilbehør du trenger til din hund

Hundeutstyr butikk | Tilbehør til hund

Hund er en livsstil med mye hundeutstyr og tilbehør. Hundeseng som er myk, koselig og varm å sove i. Hundebur for å gjøre bilturen trygg for hele familien, både de på to og de på fire ben. Hundeleker som ikke bare er morsomme men også hjelper på tannhelse, bygger bånd mellom eier og hund og trimmer hundens hjerne. Tilbehør til hund kan være så mye og det er vanskelig å vite alt. Derfor tilbyr vi den beste hjelpen gjennom kundeservice og Dyrebloggen. Alt du trenger kan du kjøpe i vår nettbutikk for hund. Når du kjøper på nett får du rask levering og trygg handel.

Populært hundeutstyr og tilbehør

Alle hunder har forskjellige behov og personligheter. Derfor er det du som vet best hvilken hundeseng den trenger. Det finnes så mange typer, og hvilken du velger avhenger av hvordan hunden din sover. Og det avhenger av hvor mange hundesenger du vil ha i huset ditt. Det kan være veldig godt med flere koselige plasser å hvile ut. Hunder sover mer enn oss mennesker. Leker vet også du best, siden det er du som leker med den. Liker den å løpe og hente? Eller liker den kosebamser som er litt myke og knitrete å tygge på? Tyggeleker som skjuler godbiter på innsiden er en hundeleke som aldri blir kjedelig. Litt belønning for strevet. Observer hunden din når den leker, sjekk ut alle hundelekene hos oss og prøv deg fram litt.

Hundens behov varierer også med rase. Det kan være greit å tenke godt over dette før du får hund, men når du først har tatt valget skal du vite at vi hjelper deg på hvert eneste skritt på veien. Pote for pote. Tilbehør til hund kan som du skjønner være veldig mye, men en god hundebutikk har selvsagt også hundefôr. Tørrfôr til hund og våtfôr. Hundens kosthold skal i utgangspunktet være basert på et tørrfôr med rikelig med protein og de rette næringsstoffene. Hunden er kjøtteter, og trenger dette i kostholdet sitt. På fôrsekken skal det først stå fisk eller kjøtt. Slik kjenner du igjen et kvalitetsfôr. Det første på innholdslisten er nemlig det som utgjør mest i prosent i fôret. Våtfôr er først og fremst veldig bra for smak og matlyst. Det inneholder mye væske og kan derfor egne seg som kilde til dette når nødvendig, men stort sett bør det serveres sammen med tørrfôr eller som en belønning alene.Våtfôr inneholder på langt nær like mye næring som tørrfôr.

Dyrebloggen om hund

Ofte stilte spørsmål om hund og hundeutstyr

Hundeutstyr | Hva er det?

Utstyr til hund er blant annet leker, halsbånd, kobbel, hundesele, dekken, hundeposer, bilbur, hundevesker, hundepleie, hundeskåler, hundesenger, refleks, kosttilskudd og elektroniske dingser. Du trenger ikke alt innen alle kategorier, men det er veldig viktig å kjøpe riktig produkt for din hunds behov på alt fra shampo til hundeseler og bur. En hundebutikk i Norge har utstyr tilpasset norske forhold. Vår røffe natur og kjærlighet for friluft og tur gjør at utstyr til hund bør være slitesterkt og tøft.

Hundeseng | Hva bør jeg velge?

Sjekk hvordan hunden sover. En hund som strekker seg så lang den er trenger en åpen seng, matte eller teppe. Hvis den krøller seg sammen trenger den en trygg hundeseng med kanter rundt. Vær nøye med plasseringen, og vurder å ha to soveplasser til hunden. En sammen med familien og en roligere. Tenk også over at plasseringen skal passe instinktene. De liker å ha god oversikt over situasjonen rundt seg.

Hundebur | Hvilken type er tryggest?

Kollisjonstestet bur er det du skal velge til bilen. Kjæledyr skal sikres i bil, og de godkjente burene følger alle regler. Sikkerheten gjelder for både kjæledyret og passasjerene. Til annen bruk har du en rekke forskjellige typer bur. Sammenleggbart. Stoffbur. Hundegård. Alle har sine bruksområder. Når du skal finne riktig størrelse på buret hjelper vi deg med god informasjon på produktene våre, og assistanse på Dyrebloggen eller hos kundeservice. Å kjøpe riktig størrelse er viktig for at hunden skal ha det godt. Husk også tilvenning til bur. Bur til bil kan ikke bare monteres og så hopper hunden perfekt inn første gangen. Ta deg tid med litt opptrening innendørs og la hunden ligge i buret uten å kjøre første gang den prøver det i en bil.

Hundeleker | Hva vil hunden leke med?

Det første du må tenke på er riktig størrelse. Det finnes valpeleker og vanlige leker som kommer i forskjellige størrelser. En leke som skal bites og tygges på må være liten nok til at hunden klarer det, men ikke så så liten at den kan svelges. Du må også tenke på om hunden din liker å hente ting eller ligge å kose seg med lekene. Leker for hjernetrim er noe absolutt alle bør prøve. Hunder kan utvikle seg veldig med noen smarte leker. Vi vil også råde deg til å leke mye sammen med hunden. Det skaper et bånd mellom dere, og i mange tilfeller får eieren litt mosjon også. Du bør kjøpe litt forskjellige leker og se hva som faller i smak. Hva som passer rasens aktivitetsnivå og personligheten til akkurat din hund.

Kjøpe på nett | Er det trygt?

Dyrekassen.no er en norsk hundebutikk og selvsagt helt trygg å handle hos. Vi har trygge betalingsløsninger og behandler dine kundedata på en sikker måte. Å handle på nett skal være en bekymringsfri opplevelse.

Nettbutikk for hund | Hva er fordelen med det?

Fra 499,- får du gratis frakt. Det vil si at tunge ting leveres helt hjem på døren din. Ingen bæring av fôrsekker på 12 kilo fra dyrebutikken. Her gjør vi ting enklere. Vi er alltid åpen og har stort utvalg siden vi kan ha mye mer varer på lager. Du finner også utfyllende informasjon om varene. Da vet du at du velger riktig produkt og riktig størrelse. Når du skal kjøpe hundeutstyr i Norge er en hundebutikk i Norge med netthandel ditt beste valg.

Tilbakemeldinger fra kunder
Dyrekassen tilbakemelding Astrid Margrethe Løken
Astrid Margrethe Løken
Svært enkelt å endre avtalen dersom du skulle få for lite eller for mye mat til den firbente kjæresten din. (Matlysten kan være så som så.) Stor faglig kompetanse i tilfelle du ønsker å skifte for. Esken med mat kommer alltid til avtalt tid - helt fram til inngangsdøren. Altså meget godt fornøyd!!
Dyrekassen tilbakemelding Bjørg
Bjørg
Anbefales på det varmeste ! Det beste er at en kan gå inn og justere leveransene så det passer til behovet. Lettvint og greit blir varene levert rett på døra. Flinke folk i alle ledd :)
Dyrekassen tilbakemelding Lene Nepstad
Lene Nepstad
Fantastisk enkelt!
Dyrekassen tilbakemelding Marita M
Marita M
Gull å få dette på dør. Enkelt å få endret leveringsdag, og til ferieadresse når du trenger det.
Dyrekassen tilbakemelding Linda Løyche
Linda Løyche
Helt supert. Får maten levert på døra. Har autobestilling så alt går automatisk. Og super hyggelige kundeservice
Dyrekassen tilbakemelding Heidi Rolland
Heidi Rolland
Superrask levering 👍 Fornøyd med alt jeg har bestilt fra Dyrekassen.no
Dyrekassen tilbakemelding Torill Kolby Brenne
Torill Kolby Brenne
Punktlig levering, bra nettside der jeg enkelt kan endre leveringsdato, og veldig praktisk å få det levert på døra! For meg unødvendig å bli oppringt før hver levering - kan heller bare settes på trappa.
Dyrekassen tilbakemelding Linda Selnes-Lind
Linda Selnes-Lind
Rask levering og god service 😀👍. Sist men ikke minst, du får raskt svar på henvendelser ⚘😊
Dyrekassen tilbakemelding Rikke
Rikke
Helt fantastisk service, og høydepunkt å ikke dra i butikken for alt man trenger. Anbefalt videre til mange, som er like fornøyde som oss 👌🐶🐱
Dyrekassen tilbakemelding Christina I. Murar
Christina I. Murar
Fikk fort hjelp til spørsmålene mine og rask levering plus alt til forventningene.. Takk! 😊
Dyrekassen tilbakemelding Regina Aaen Nepstad
Regina Aaen Nepstad
Flinke, masse gode produkter og meget rask levering. Anbefales :)
Dyrekassen tilbakemelding Sindre Ølness
Sindre Ølness
Bestiller på kvelden, er på døra dagen etter! Super butikk