Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
hundegodteri

Hundegodteri

Mmm… deilig hundegodteri! Det finnes neppe noe som Fido liker så godt som godbiter, eller? Enten som belønning under trening eller om du bare vil unne hunden litt ekstra snadder - smakfullt godteri er både nyttig og en utmerket måte for deg å knytte bånd med hunden din på. Mange lurer på hva slags hundegodteri de skal kjøpe på nett til voffsen. Ikke fortvil! Her hos Dyrekassen kan du velge og vrake i deilig hundegodteri som er både rikt på smak og som i tillegg er sunne. Sjekk utvalgt her i nettbutikken eller les videre for flere tips om hundegodteri.

Les mer

Hundegodteri av høy kvalitet

Godteri er livet! Det kan man i alle fall nesten tro når du ser hvor glad kompis blir så fort du tar frem posen med hundegodteri. Heldigvis har hundegodteri en ganske annen ernæringsprofil enn snop for oss tobeinte. Hos Dyrekassen kan du velge blant mange merker som holder høy kvalitet, inkludert hundegodteri som består av 100 % kjøtt. For mange hundeeiere er det nemlig viktig at voffsen får i seg sunne snacks uten kornprodukter, planteprotein eller unødvendige tilsetningsstoffer. 

Hundegodteri for enhver smak

Du har sikkert lagt merke til at hunden din foretrekker enkelte typer hundegodteri fremfor andre. Det kan derfor være lurt å prøve seg frem med et par ulike typer for å finne favorittgodiset til kompis. Både smak og tekstur kan påvirke favorittsorten - liker hunden din knasende sprøtt hundegodteri, eller blir den vill av mykere lekkerbiskener? Har du dessuten en hund som ELSKER snacks med fiskesmak, eller er den en sofistikert kjenner av hundegodteri med smak av svin eller biff? Gode nyheter, vi tilbyr et hav av varianter fra forskjellige merker, slik at alle hunder, store som små, kan finne sin favoritt. 

Bruk hundegodteri for god tannhelse

Både dentalsticks og bein kan være svært nyttige hjelpemidler for å fremme god tannhelse hos hunder. Tyggebein er nyttige for å styrke kjevemuskulaturen og kan til og med lette plagene for litt engstelige hunder. Vi gjør oppmerksom på at dersom du kjøper tyggebein til Fido, må du holde oppsyn med hunden mens den gnager. Slike bein kommer nemlig med kvelningsfare dersom større stykker faller av og hunden får dem i svelget. Vi anbefaler dessuten at du kjøper bein som er beregnet på hunder og ikke bruker bein fra matrestene dine, siden disse kan inneholde flere beinbiter som det er vanskelig å holde oversikten over. Dentalsticks er et flott alternativ som gir mye tyggeglede for hunden, og dessuten gjør godt for hundens tenner og tannkjøtt.

Kjøp hundegodteri til valp

Kan valper spise godbiter? Selvsagt! Når valpen er gammel nok til å få i seg all næring gjennom fast føde, kan de også prøve hundegodteri. Akkurat når dette inntreffer for valpen din vil avhenge av hunderase. Til hundevalper bør du velge lettyggelige og små godbiter som passer små munner. Vær dessuten litt obs på antallet godbiter du gir. Siden valpen er i en livsviktig vekstfase, er det viktig med korrekt ernæring og dermed at den får i seg det aller meste av næring gjennom valpefôret sitt. Bruk derfor hundegodteri til valp som en belønning og ikke som erstatning for mat.

Allergivennlig hundegodteri 

Enkelte hunder sliter med allergier eller sensitive mager. Har du mistanke om at hunden din er allergisk mot noe, må du ta kontakt med veterinær for utredning. Vanlige intoleranser eller allergier kan oppstå mot ulike typer kjøtt så vel som korn eller meieriprodukter. Hos Dyrekassen får du kjøpt allergivennlig hundegodteri. Se etter hypoallergent hundegodteri eller velg varianter laget av 100 % animalsk protein. 

Få 5 for 4 på mange typer hundegodteri

Godbiter kan man nesten aldri få nok av i huset. Akkurat som med hundefôr er dette et produkt som hundeeiere bruker daglig og trenger stadige påfyll av. For de aller fleste godbitene får du 5 for 4, det vil si at når kjøper flere av samme type godbit, spanderer vi hver femte pose eller pakke. Merk at tilbudet gjelder for fem stykker av samme sort og ikke for plukk-og-miks. Bestiller du dessuten for mer enn 499 kr totalt, spanderer vi frakten. Varene leveres hjem til deg og på døren om du ønsker - enkelt og greit. Ta en kikk her i nettbutikken og finn hundens neste favoritt i utvalget!

Vis mindre
1 — 36 av 356 produkter
Til toppen