Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Godbiter

Godbiter hund, Godbiter valp, hundesnacks, snacks til hund

Kjøp godbiter til hund og valp på nett

Flink bisk! Har du en veldig veloppdragen jente eller gutt som fyker inn i rekordfart så fort du rasler med godisposen? Med rett hundesnacks på lur kan dessuten den mest rampete villstyringen bli til verdens snilleste hund (som helt klart fortjener en godbit eller ti). Har du en hund som er helt vill etter knasende sprø godbiter?

Les mer

Du er neppe alene. Hunder simpelthen ELSKER godbiter, unge som gamle og uavhengig av rase. Snacks til hund kan brukes som belønning ved trening så vel som når du bare vil unne hunden noe ekstra godt. Kjøp inn godbiter til valp og hund så du har i huset, for du kan trygt gi dem godbiter daglig. Hos Dyrekassen tilbyr vi hundesnacks som både er næringsrike og smakfulle, noe vi er helt sikre på at Fido kommer til å sette pris på.  

Godbiter til hund til topp kvalitet 

Kjøp snacks til hund fra kjente kvalitetsmerker og du kan kjenne deg trygg på at du får den kvaliteten som kjæledyret ditt fortjener. Hos Dyrekassen legger tilbyr vi velsmakende godbiter med fokus på snacks som er fri for unødvendige konserveringsmidler, sukker eller kunstig fargestoff. Du får dessuten tak i godbiter til hund som består av rent protein, altså 100 % fisk eller kjøtt, enten hunden din foretrekker kylling, vilt, biff eller laks. Næring og smak bevares takket være moderne teknikker innen frysetørking. Deilig snadder!

Hundesnacks til spesielle behov

Det finnes også egne godbiter egnet for hunder med spesielle helsemessige utfordringer. Spør gjerne oss om hjelp dersom du er usikker på hvilke hundesnacks som passer nettopp din hund. Ellers må du gjerne se etter:

  • Ekstra små godbiter: Disse egner seg til alle hunder, men kommer i ekstra små biter som passer godt som godbiter til valp, små hunderaser eller for hunder som har et strengt kaloribudsjett. Se etter merking som «mini» eller «XS» på pakken.

  • Tyggepinner og dental sticks: Stimulerer hundens naturlige tyggeinstinkt. Her får hunden virkelig gnage lenge på pinner, griseører og annet spennende snadder. Du får kjøpt egne dentalsticks som fremmer god tannhelse ved å redusere plakk og forebygge tannstein. Bruk disse for å å fremme god tannhelse!

  • Allergivennlige godbiter til hund: Hypoallergene snacks spesialtilpasset hunder som sliter med allergier. 

  • Godbiter laget av 100 % kjøtt: I dag får du tak i mange gode kvalitetsprodukter laget av rent kjøtt og er dermed helt fri for unødvendige ingredienser som hunden din ikke trenger.

  • Tyggebein: Gir langvarig tyggeglede og stimulerer hundens behov for å bite. Men visste du at du ikke skal gi hunden bein fra din egen restemat? Allerede som små barn lærer vi fra tegnefilmer at hunder elsker å tygge på bein. Dette stemmer jo, men unngå å gi bein fra restemat til voffsen din. Den kan nemlig ta skade av splinter som bites av, enten fordi de er skarpe eller at de setter seg fast i svelget. Det selges derfor egnede tyggebein til dette, som har mindre sjanse for denne type splintdannelse. Store ein fra storfe eller svin er gode alternativer. Det anbefales likevel at du er i nærheten når du gir hunden din et tyggebein som hundesnacks, i tilfelle noe setter seg i svelget.

Kjøpe egne godbiter til valp?

Valper kan heldigvis spise de samme ingrediensene, men vi anbefaler at du kjøper små godbiter til hund eller en type du kan dele opp i mindre biter. Enkelte merker produserer også godbiter spesielt rettet mot hundevalper. Du bør dog ta høyde for at hundevalper vokser og derfor skal få i seg nok næring fra egnet valpefôr, mens godbiter til valp fungerer som en beløinning. Når du trener opp valpen din er det riktignok helt på sin plass å bruke hundesnacks. 

Kjøp hundesnacks sammen med lekene som passer til

Vet du hvilken hundesnacks bestevennen din digger? Er du usikker, anbefaler vi at du prøver deg frem. Alle hunder har nemlig sin favoritt når det kommer til smak. Hvis du ønsker at hunden din skal få både trening og godis, anbefaler vi at du prøver noen av aktivitetslekene du kan gjemme godbiter til hund inni. Hunden må dermed jobbe for å få belønningen sin. For snacks til hund er det penger å spare på å kjøpe 5 til prisen av 4 (gjelder snacks av samme sort). Prisen for den femte varen trekkes fra i kassen. Bestiller du for mer enn 499 kr, spanderer vi dessuten frakten. Så finn dine favoritter og bestill godbiter til hund i dag!

Vis mindre
1 — 36 av 229 produkter
Til toppen