Bedre dyrevelferd hver eneste dag!

omoss

Vi vet at bedre og mer tilpasset fôr og utstyr, utgjør en stor forskjell i både helse og trivsel for våre kjæledyr. Legger man til store doser omsorg og kjærlighet, har man en vinneroppskrift for å ta best mulig vare på dyrene vi er glade i.

Våre viktigste bidrag til økt dyrevelferd gir vi gjennom å tilby:

Gratis rådgivning

Med så mange ulike produkter og merker på markedet, vet vi at mange synes det er vanskelig å velge fôr og utstyr til hund og katt. Derfor tilbyr vi gratis rådgivning innen fôr og utstyr slik at vi sammen kan finne de beste alternativene for ditt kjæledyr. Vi er nemlig overbevist om at vår fagkunnskap kombinert med din kunnskap om ditt kjæledyr, gir de aller beste resultatene.

Bare kvalitetsprodukter

Skal vi virkelig kunne bidra til bedre dyrevelferd hver dag, betyr det at vi bare kan selge kvalitetsprodukter til katt og hund. Du kan derfor stole på at alle produktene du finner hos Dyrekassen har gjennomgått vår strenge kvalitetskontroll. Av merkene vi fører finner du blant annet Royal Canin,Eukanuba, Orijen, Acana, Pro Plan, Ever Clean, Tidy Cats, Iams og mange mange flere.

Fast leveringsplan

Vi vet at det i en hektisk hverdag kan være vanskelig å huske på å kjøpe inn nytt fôr til hund og katt før man går tom, og at butikkene ofte er utsolgt for akkurat det fôret du er på jakt etter. I tillegg til gratis frakt helt hjem på døren, hjelper vi deg derfor med å sette opp en fast leveringsplan som sørger for at du slipper å gå tom for fôr. Du kan selv velge hvor ofte ditt kjæledyr trenger påfyll i matskålen og kan sette opp fast levering så ofte som du selv ønsker. Da vet du at ditt kjæledyr alltid har det beste fôret tilgjengelig!

Gratis tilgang til vår dyreblogg og nyhetsbrev

Vi vet at mange gjerne er usikre på hva som er rett og hva som er galt når man skal ta vare på et levende vesen som en hund eller katt. Vårt mål er å skape trygghet og bidra til økt kunnskap for dyereeiere over hele landet. Alle som vil kan derfor lese bloggen vår og abonnere på vårt nyhetsbrev, selvsagt helt uten kostnader. Her vil vi ta for oss en rekke spennende temaer og gi råd og informasjon om hva som sikrer best dyrevelferd for hund og katt.

Vi håper at du vil være med oss å skape bedre dyrevelferd hver eneste dag, sammen er vi overbevist om at vi får det til!

Her finner du informasjon om hvordan du kan bli med på laget.

Med vennlig hilsen

Alle oss i Dyrekassen!

Har du spørsmål, må du gjerne ta kontakt med oss.

Anbefales

"Veldig fornøyd med de fra Dyrekassen :-) Slik service og hyggelige mennesker skal man lete lenge etter. Anbefales :D"

Lene

Helt fantastisk

"Dyrekassen er helt fantastisk. Buddy er kjempe fornøyd med å få maten sin levert på døren. Hundens svar på "Rett Hjem""

Thomas