Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Sortering
397 produkter i Katt Kattemat
Kattefôr og kattemat på nett

Kattemat - kattefôr med høy kvalitet

Hos Dyrekassen får du kun kattemat som holder høy kvalitet. Med det mener vi topp ingredienser fra kjente kilder, og kjøtt som viktigste del av kattefôr. Katter er nemlig kjøttetere. Når du velger å kjøpe kattemat hos Dyrekassen får du denne tryggheten. Å kjøpe kattemat på nett kan selvsagt være utfordrende første gang, men du kan stole på at alle våre merker er nøye utvalgt. Kattemat er tørrfôr og våtmat. Vår anbefaling er å ha fokus på tørr mat og gi smakfullt snadder som tillegg til dette for å bedre appetitten eller som belønning.

Les mer

Kattemat på nett | Kjente merker

Eukanuba kattemat er noe de fleste kjenner til. Vi har alle de kjente merkene de fleste med katt i Norge har et forhold til og ser etter når de skal kjøpe kattefôr. Det trygge og kjente er typisk norsk. Når du kjøper kattefôr på nett vil jo både handle hos en pålitelig butikk og være sikker på at du velger riktig produkt. Men utvalget begrenser seg ikke til disse tradisjonelle merkene. Vi har for eksempel Bozita kattemat fra Sverige, og utrolig kvalitet med Optimeal kattemat. Spesielt Optimeal er en vinner hos katteeiere i Norge. Nydelige råvarer, supersunn sammensetning og skikkelig smakfullt for katten.

Noen andre kjente merker

  • Orijen kattemat
  • Acana kattemat
  • Purina kattemat
  • Appetitt kattemat

Du er altså på ingen måte nødt til å kjøpe merker som tidligere har stått sterkt i Norge. Sjekk med oss, og vi gir deg råd om noen av de nye, spennende og deilige merkene innen kattefôr kan passe deg og den firbente. Du vil ofte oppleve høyere kvalitet og faktisk lavere pris. Det kan jo alle like.

Kattemat | Tørrfôr

Vår anbefaling er å kjøpe tørrmat når du skal kjøpe kattefôr. Det inneholder mye mer næring enn våtfôr på grunn av måten det er laget på. Når ingrediensene tørkes blir vitaminer og næring komprimert og beholdt på innsiden av kulene. En annen fordel med tørr mat til katt er at det hjelper på tannpleie. Kulene fungerer litt som en tannbørste, og renser opp slik at tennene holder seg sunne.

Kattefôr | Våtfôr

Denne typen mat til katt bør først og fremst være et tillegg til den tørre maten. Siden den inneholder mindre næring, er det ikke anbefalt å ha dette som eneste næringskilde. Det blir ikke et korrekt og balansert kosthold. Den beste løsningen kan for mange være å blande de to. Da får katten næring fra den tørre maten og deilig smak fra den andre. Det er tross alt viktig å tenke på matlyst og mengde katten spiser. Hvor mye den skal spise er beskrevet på pakken. Dette svært smakfulle fôret kan altså være viktig, men ikke alene. Væskeinnholdet i våt mat er høyt. Derfor fungerer det fint for deg med en katt som kanskje drikker litt lite. Vi anbefaler da ofte en drikkefontene for å sirkulere vannet og gjøre det friskt, men våtmat kan også brukes for å tilføre nok væske til en liten kattekropp.

Hva er best | Dette påvirker valget ditt

Orijen kattemat med sine kortreiste canadiske råvarer. Eller kattemat med teknisk tilnærming på sammensetning. Eller kanskje Eukanuba kattemat, som er kjent for å tilby stort utvalg til alle raser og tilstander hos katter. Du bestemmer selv hvilke verdier som er viktig for deg når du kjøper kattefôr, men vi ser tendenser til at folk blir mer og mer oppmerksom på innholdskvalitet. Sjekk listen neste kan du ser etter fôr. Sjekk gjerne også produsenten og hva de står for. På Dyrebloggen vår har vi skrevet om flere av merkene, hvor de får råvarene fra og vha filosofien deres er. Alt som betyr noe for valget ditt. Når alt kommer til alt er det uansett kattemat som passer din katts mage som er det viktige. Vær derfor åpen for nye merker og produkter når du kjøper kattemat på nett.

Kjøpe kattefôr på nett | Er det vanskelig?

Vi kan berolige deg - å kjøpe kattemat på nett er enkelt og trygt. Her finner du kun de beste merkevarene som er sunne og helt riktige for katten din. Hvis du trenger hjelp kan du kontakte oss. Gratis fôrrådgivning er en av våre spesialiteter. Det kan være vanskelig å vite nøyaktig hva du skal velge av alle de gode merkene. Hvilken smak katten din foretrekker. Om den har noen spesielle behov du må ta hensyn til når du kjøper kattemat. Alt dette kan vi, og vi har gitt råd til tusenvis av katteeiere som ikke er helt sikker på hvilket kattefôr de skal kjøpe

Når du handler fra en norsk nettbutikk får du i tillegg all trygghet som ligger i Forbrukerkjøpsloven. Betaling og levering er smidig og raskt. Og ikke minst trygt det også. Vi leverer sekken med kattefôr eller pakken med bokser helt hjem på døren, og vi gjør det gratis fra 499,-. En enklere hverdag for deg og katten din. Og med vår ordning Auto-påfyll sparer du 10% på alle leveringer på utvalgte merker. De fleste kjøper samme kattemat gang etter gang, så hvorfor ikke spare litt penger? Auto-påfyll er ikke et abonnement men en tjeneste som du selv administrerer slik at den passer deg og katten din.

Vis mindre
1 — 36 av 397 produkter
Til toppen