Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Tørrfôr

Tørrfôr til katt, kattunge, voksen katt på nett

Tørrfôr til katt, kattungen, voksen katt - Spar minst 15% med auto-påfyll på fôr

Tørrfôr til katt, kattunge og voksen katt bør være basis i den firbentes kosthold. Tørrfôr for katter er sunt for kroppen og tennene. Det skal være riktig innhold med sunne ingredienser som bygger opp kattens helse gjennom hele livet. Faktisk er innholdet i tørrfôr til katt, kattunge og voksen katt så viktig at de kan bli alvorlig syke med feil innhold. Et godt eksempel på dette er stoffet taurin. Katter må få det tilført gjennom kattemat, og det får du når du kjøper tørrfôr til katt i Norge hos Dyrekassen.

Les mer

Tørrfôr til katt, kattunge, voksen katt på nett i Norge

Å handle på nett når du skal ha tørrfôr for katter blir stadig vanligere. Fordelene er mange.

  • Like god ekspertise og råd som fysiske butikker
  • Stort utvalg kattemat tørrfôr
  • Sammenligning av priser
  • Varer levert helt hjem på døren, gratis fra 499,-

Tørrfôr til katt, kattunge, voksen katt på nett i Norge er altså ikke bare å handle varer, men også å gjøre hverdagen lettere. Spesielt levering hjem på døren er noe som kommer til å forandre hverdagen din. Katten din spiser tørrfôr som kommer i sekker på noen kilo. Hvis du vil spare mer kjøper du store sekker med kattemat tørrfôr. Og større sekk betyr tyngre å bære hjem fra butikken. Har du ikke bil, da sliter du enda mer. Og katten skal kanskje ha kattesand. Disse posene eller boksene er skikkelig tunge og det kan gå mye av det. Også dette kan leveres hjem på døren fra Dyrekassen, gjerne sammen med kattemat tørrfôr som du får jevnlig.

Innhold i tørrfôr for katter

Katter er kjøttetere. Vi ser kanskje ikke på dem som små tigere, men de har jaktinstinktet og jager mus og fugler. Tørrfôr for katt skal derfor inneholde kjøtt. Det er den viktigste ingrediensen. Når du leser innholdslisten på fôrsekken skal det som utgjør størst andel stå først på listen. Hvis det ikke står kjøtt der vet du at fôret har lavere kvalitet. Unntaket er norske Appetitt som bruker krill og setter opp listen litt annerledes. Kattemat tørrfôr fra Appetitt holder svært høyt nivå. Billig kattemat inneholder altfor mye korn og lignende fyll som gjør det rimelig å produsere.

Du skal også være oppmerksom på stoffet taurin. Dette er ekstremt viktig for kattens helse. Den blir faktisk syk uten. Problemet for katten er at den ikke klarer å produsere det i kroppen selv. Mennesker klarer å produsere nok, men katten må altså ha litt hjelp. Det får den gjennom kattemat tørrfôr hvor taurin er tilsatt i produksjonen. I kvalitetsfôr vi selger er det en selvfølge at taurin står på innholdslisten, men det er dessverre ikke slik i alt tørrfôr for katt. Slike fôr kan du ikke gi katten over tid. Taurin og rikelig med kjøtt er altså det viktigste du skal se etter. Smak varierer fra katt til katt og du må prøve deg fram. Noen kan ha allergier eller tilstander som er kjent hos katter. For disse får du spesielle tørrfôr som er tilpasset dette og gir katten bedre helse.

Orijen tørrfôr til katt

Canadiske Orijen er kjent for sin høye kvalitet på råvarene. Med sterk forbindelse til lokale produsenter, har de tilgang til ferskt kjøtt og andre ingredienser. Tørrfôr for katter kan knapt lages bedre og med mer kvalitet på fisk, kjøtt og andre ingredienser.

Appetitt tørrfôr til katt

Et ekte helnorsk merke som fortjener oppmerksomheten din. Appetitt produseres lokalt i Vaksdal utenfor Bergen. Her snakker vi altså om kortreist kattemat tørrfôr. I stedet for rødt kjøtt eller fisk brukes det krill som proteinkilde. Dette er ekstremt næringsrikt og et supert valg for kjæledyr og miljø. Krill er hentet fra iskalde farvann og ikke i Norge, og er sammen med italiensk ris det eneste som ikke er norsk råvare. Appetitt har et flott utvalg kattemat tørrfôr som dekker alle katters behov i alle livsfaser.

Optimeal tørrfôr til katt

Når du skal kjøpe tørrfôr til katt, kattunge og voksen katt på nett i Norge får du stort utvalg merker som du kanskje ikke kjenner til fra før. Optimeal er et av disse. De følger en vitenskapelig tilnærming til supert innhold i tørrfôr for katter. Innholdet er smakfullt og alle tingene katten trenger i fôret er på plass for et balansert kosthold. Tørrfôr til katt, kattunge, voksen katt fra Optimeal er et svært trygt og godt valg som sikrer deg herlig kvalitet til god pris.

Eukanuba tørrfôr til katt

Dette er det tørrfôr for katter kanskje de fleste i Norge får kjennskap til gjennom butikker. Dyrebutikker selger det stort sett alltid, men kattemat tørrfôr på nett er også lett tilgjengelig. Merket er kjent for rikholdig utvalg hvor fôret er tilpasset alt man kan tenke seg til katt. Tørrfôr til katt, kattunge, voksen katt skal som nevnt ha et visst innhold, og Eukanuba er flink til å gjøre de små endringene i fôret som gjør det perfekt for akkurat din katt.

Vis mindre
1 — 36 av 171 produkter
Til toppen