Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Våtfôr

Våtfôr til katt, kattunge og voksen katt på nett

Våtfôr til katt, kattunge og voksen katt - Sunt og variert kosthold

Våtfôr til katt, kattunge og voksen katt er et veldig populært produkt. Maten er svært smakfull og fristende for firbente. Når du skal kjøpe våtfôr til katt i Norge har du rikt utvalg merker og typer kattemat våtfôr. Det gjør at alle kan finne noe de liker. Eller noe katten liker. Og noe som passer kattens helse og livsstadier. Kattemat våtfôr på nett i Norge gir deg muligheten til å få enda større utvalg enn i butikkene, like god hjelp til å finne riktig produkt og rask levering helt hjem på døren. Husk at kattemat våtfôr gjerne kan blandes med tørrfôr for å gi et sunt og balansert kosthold.

Les mer

Beste våtfôr til katt

Å kåre noe til beste våtfôr til katt er nesten umulig. Det går jo mye på smak. Katten må like det, og katter har forskjellig smak akkurat som oss mennesker. Det viktigste med kattemat våtfôr er at det skal ha kjøtt og det skal ha taurin. Kjøtt skal det ha fordi katter er kjøttetere. Våtfôr til katt, kattunge og voksen katt skal alle ha rikelig med for eksempel kylling, laks, kalkun eller kanin. Det er sunt men det hjelper også på smaken og matlysten. Taurin er et stoff katter trenger i kroppen. Uten det blir katten syk, og den klarer heller ikke å produsere det selv i kroppen. Kattemat våtfôr med riktig innhold fra kvalitetsmerker inneholder taurin og tar vare på kattens helse. Da kan vi nesten si at beste våtfôr til katt er det som inneholder mye kjøtt og taurin. Siste krav er at katten din liker det. Hvis du setter samme disse tre faktorene har du funnet ditt beste våtfôr til katt.

Hvis vi skal anbefale merker som fortjener å kalles beste våtfôr til katt vil vi trekke fram Optimeal, Carnilove og svenske Bozita. Alle har utrolig godt innhold i sin kattemat våtfôr.

Våtfôr til katt, kattunge, voksen katt på nett i Norge

Å kjøpe kattemat våtfôr skal være en enkel jobb. Du skal ikke måtte lete deg fram til det som faktisk har riktig innhold. Hvis du kjøper fra oss har du ingenting å bekymre deg for. Det er store fordeler med å kjøpe kattemat våtfôr på nett. Utvalget stort. Du får masse informasjon om produktene. Vi har rådgivere som hjelper hvis du trenger det. Du får alt levert hjem på døren, til og med kontaktløst hvis du ønsker det. Å handle på nett hos Dyrekassen er trygt og enkelt for deg og katten din.

Bozita våtfôr til katt

Fra svenske Bozita får du et godt utvalg av våtfôr i gode og tradisjonelle smaker. Fôret er produsert med høyt kjøttinnhold og kommer i miljøvennlig forpakning. 

Royal Canin våtfôr til katt

Royal Canin har mange gode og smakfulle varianter av våtfôr til katt og kattunge. Her finner du både generelle fôr og spesielle fôr for spesifikke raser.

Carnilove våtfôr til katt

I Carnilove sitt våtfôrsortiment finner man mange spennende smaker og ingredienser, som gjenspeiler ingrediensene i tørrfôret og godbitene de også produserer. Her finner du and og reinsdyr, fasan og laks som garantert vil falle i smak hos din katt!

Optimeal våtfôr til katt

Fra denne forholdsvis nye produsentene av kattemat får du nydelige våtfôr for katter. Det er supert på smak, mye fordi innholdet og råvarene er så utrolig deilige og ferske. Dette er våtfôr til katt, kattunge og voksen katt som de virkelig elsker. Hvis vi skal kåre beste våtfôr til katt må vi ta med Optimeal. De tenker helhetlig og vitenskapelig i tilnærmingen, og deres kattemat våtfôr har derfor mer næring enn typiske billige merker. Hvis du skal kjøpe kattemat våtfôr på nett må du se nærmere på Optimeals utvalg. Kalkun, kylling, laks, reker, kanin, and og lam er blant ingrediensene i Optimeals kattemat våtfôr. Kjøtt er viktig fordi katten tross alt er kjøtteter. Samme hvor rart det høres ut. Kattemat våtfôr uten mye kjøtt er et dårlig kosthold for katten din. Sjekk innholdet neste gang du kjøper.

 

Vis mindre
1 — 36 av 168 produkter
Til toppen