Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Sortering
337 produkter i Hund Hundefôr
Hundefôr, hundemat på nett Norge

Hundefôr - Hundemat Med Høy Kvalitet På Nett

Vi tenker ofte over hva vi mennesker får i oss, men hvor ofte tenker du på hva hunden din spiser? Hos Dyrekassen får du hundefôr av høy kvalitet med alle næringsstoffene hunden din trenger for et sunt og aktivt liv. Hundefôr må du kjøpe med jevne mellomrom. Hvis du velger ordningen vår Auto-påfyll får du det på døren akkurat når du trenger det. På utvalgte merker får du i tillegg 10% rabatt på hver eneste levering. Med gratis levering helt hjem på døren fra 499,- sparer du deg også for tid og stress. Hundemat på nett er praktisk for alle.

Les mer

Hundemat | Velg Riktig Innhold

Når det kommer til hundemat vil du se at kvalitet i stor grad henger sammen med pris. Enkelte fôr som folk kjøper av gammel vane kan være litt overpriset, mens nykommere med faktisk bedre kvalitet på innholdet ligger litt lavere i pris. De billige fôrene er stort sett alltid billig fordi de har veldig lite kjøtt. Hund er kjøtteter og kjøtt, fugl eller fisk skal være den største og viktigste delen av fôret du kjøper. Innholdslisten på baksiden av sekken avslører dette, siden ingrediensen det er mest av i fôret alltid skal stå først. Du vil ikke at mais, korn eller ris skal stå først. Dette vil du se på rimelige fôr. Kjøtt skal stå først på listen. Heldigvis trenger du ikke å kjøpe de absolutt dyreste sekkene hos oss for å få denne kvaliteten. Vi har fôr som konkurrerer med dagligvarebutikkenes rimelige varianter på pris. Det viktigste for oss er at du er oppmerksom på hva det betyr å være kvalitetsfôr. Hva du skal se etter. Hvis du er usikker kan du kontakte vår hjelpsomme og flinke kundeservice, eller lese mer på Dyrebloggen vår.

Riktig innhold betyr også at du må ha kontroll på eventuelle allergier hos hunden din. Løsningen er ofte å velge mat med bare én type kjøtt som du vet er trygg. Sensitiv mage er også et tilbakevendende problem som du tar hånd om ved å velge denne typen mat. Forskjellige plager som muskel og ledd finnes det også spesialmat for. Hvis du er usikker er også dette noe hvor vi kan gi deg råd.

Tørrfôr Til Hund | Det Riktige Valget

Hundens kosthold skal bestå av tørrfôr alene eller blandet sammen med litt våtfôr. Det er nemlig mye mer næring i tørket fôr. Tørrmat er et konsept vi mennesker også bruker. Det blir kraftig og smakfullt, noe hunder liker veldig godt. Men det viktigste er altså at alle de supersunne næringsstoffene hunder avhengig av, blir låst inne i fôret helt til det havner i hundens mage. Tannhelse er en annen fordel med denne hundematen. De tørkede bitene har en rensende funksjon på hundens tenner. Tannpuss er selvsagt fremdeles viktig for tennene også hos hunder, men fôrkulene gjør en god jobb med daglig vedlikehold. Husk å oppbevare maten etter anvisning på sekken. Da varer den lenge. På den samme sekken finner du også anbefaling av porsjonsstørrelse.

Våtfôr Til Hund | Deilig Tillegg Til Kosthold

I dette fôret er det mye væske. Derfor passer det godt å gi dette til hunder som trenger å få i seg væske men kanskje ikke drikker nok. Denne fôrtypen er kjent for å være svært smakfull, og kan nærmest betraktes som en godbit for hunden. Det er ikke i nærheten av å være like sunt som tørt fôr og skal derfor ikke være hoveddelen i hundens kosthold. Riktige næringsstoffer og korrekt mengde av den er svært viktig for hundens helse. Mange foretrekker å kjøpe det i samme merke som annen mat hunden spiser, men du kan selvsagt blande dette slik du vil. Det viktigste er å finne en smak hunden liker og innhold den ikke er allergisk mot eller får mageproblemer av.

Eukanuba | Den Norske Klassikeren

Norge er et land hvor vi ofte velger tradisjonelle merker. Ett av dem er Eukanuba til hund. Nye produsenter som Dibaq, Alleva og Optimeal er faktisk ofte bedre eller minst like god på innhold som disse klassiske norske valgene. Vi oppfordrer til å prøve dem da de kan gi mer for pengene. Royal Canin hundefôr er en annen favoritt som ofte velges på grunnlag av at man kjenner til den fra før. Canadiske Acana hundemat har vokst i popularitet. Det samme gjelder Orijen hundefôr fra samme land. Vi prøver å tilby alle disse merkene, men vil alltid prioritere kvalitet og pris for kundene våre. Derfor er vi konstant på utkikk etter alternativ. Vi vil aldri anbefale alternativ som er dårligere enn det du opprinnelig var ute etter. Bare vær åpen for at det kan være noe der ute som kanskje er bedre for både firbent og lommebok.

Kjøpe På Nett | Trygt Og Enkelt

Tunge fôrsekker er slitsomt å dra med seg hjem. De kan ofte veie 12-14 kilo. Eller helt opp til 17 kilo faktisk. Større sekk betyr mer penger å spare, så du vil jo velge stor sekk. Og har du en stor hund er det ikke et frivillig valg - da må du ha stor sekk. Stadig flere er uten bil, og da blir de tunge sekkene enda mer stressende. Vi løser dette med hjemlevering på døren, gratis fra 499,-. Enklere blir det ikke. Du som har funnet favorittfôret og kjøper det jevnlig, kan sette det på Auto-påfyll. En ordning med abonnement som er fullstendig fritt for forpliktelser. Du kjøper det du vil når du vil. Fordelen med Auto-påfyll er at fôret kommer når du trenger det. Hvis sekken varer i fem uker setter du opp levering en liten stund før dette. Da kommer sekken gratis levert helt hjem på døren før skålen er tom. På utvalgte fôr får du 10% rabatt på alle leveringer med Auto-påfyll. Altså en enda bedre ordning for deg og den firbente. Fast levering av favorittmat til lavere pris. Vi sender til hele Norge.

Vis mindre
1 — 36 av 337 produkter
Til toppen