Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Sortering
585 produkter i Hund Hundefôr
Hundefôr, hundemat på nett Norge

Hundefôr - hundemat med høy kvalitet på nett

Vi tenker ofte over hva vi mennesker får i oss, men hvor ofte tenker du på hva hunden din spiser? Hos Dyrekassen får du hundefôr av høy kvalitet med alle næringsstoffene hunden din trenger for et sunt og aktivt liv. Hundefôr må du kjøpe med jevne mellomrom, men hvis du velger ordningen vår auto-påfyll, får du det på døren akkurat når du trenger det. På utvalgte merker får du i tillegg 10% rabatt på hver eneste levering og på andre får du hver 10. sekk gratis. Man vil spare det samme, men på ulike måter. Med gratis levering helt hjem på døren fra 499,- sparer du deg også for tid og stress. Hundemat på nett er praktisk for alle.

Les mer

Hundemat | velg riktig innhold

Når det kommer til hundemat vil du se at kvalitet i stor grad henger sammen med pris. Enkelte fôr som folk kjøper av gammel vane kan være litt overpriset, mens nykommere med bedre kvalitet på innholdet ligger litt lavere i pris. Det er viktig at hundefôret du kjøper at et høyt innhold av kjøtt, og du vil enkelt kunne se dette ved å lese ingredienslisten på sekken eller på våre nettsider. Heldigvis trenger du ikke å kjøpe de absolutt dyreste sekkene hos oss for å få denne kvaliteten. Vi har fôr som konkurrerer med dagligvarebutikkenes rimelige varianter på pris- det viktigste for oss er at du er oppmerksom på hva det betyr å være kvalitetsfôr og hva du skal se etter. Hvis du er usikker kan du kontakte vår hjelpsomme og flinke kundeservice, eller lese mer på Dyrebloggen vår.

Riktig innhold betyr også at du må ha kontroll på eventuelle allergier og intoleranser hos hunden din. Løsningen er ofte å velge mat med bare én type kjøtt som du vet er trygg. Sensitiv mage er også et tilbakevendende problem som du tar hånd om ved å velge riktig type mat. Forskjellige plager som muskel og ledd finnes det også spesialmat for. Hvis du er usikker er også dette noe vi kan gi deg råd med.

Tørrfôr til hund | det riktige valget

Hundens kosthold skal bestå av tørrfôr alene eller blandet sammen med litt våtfôr. Det er nemlig mye mer næring i tørket fôr. Tørrmat er et konsept vi mennesker også bruker- det blir kraftig og smakfullt, noe hunder liker veldig godt. Det viktigste er likevel at alle de supersunne næringsstoffene hunder avhengig av, blir låst inne i fôret helt til det havner i hundens mage. Tannhelse er en annen fordel med tørrfôr, da de tørkede bitene har en rensende funksjon på hundens tenner. Tannpuss er selvsagt fremdeles viktig for tennene også hos hunder, men fôrkulene gjør en god jobb med daglig vedlikehold. Husk å oppbevare maten etter anvisning på sekken, da varer den lenge. På den samme sekken finner du også anbefaling av porsjonsstørrelse basert på hundens vekt og aktivitetsnivå.

Våtfôr til hund | deilig tillegg til kosthold

I våfôr er det mye væske og det passer derfor godt å gi dette til hunder som trenger å få i seg væske men kanskje ikke drikker nok. Denne fôrtypen er kjent for å være svært smakfull, og kan nærmest betraktes som en godbit for hunden. Det er ikke i nærheten av å være like sunt som tørt fôr og skal derfor ikke være hoveddelen i hundens kosthold. Riktige næringsstoffer og korrekt mengde av den er svært viktig for hundens helse. Mange foretrekker å kjøpe det i samme merke som annen mat hunden spiser, men du kan selvsagt blande dette slik du vil. Det viktigste er å finne en smak hunden liker og innhold den ikke er allergisk mot eller får mageproblemer av.

Det trygge valget

Norge er et land hvor vi ofte velger tradisjonelle merker. Det er selvsagt ikke noe galt i dette, men nye produsenter som Dibaq, Acana og Optimeal er faktisk ofte bedre eller minst like god på innhold som de klassiske norske valgene. Vi oppfordrer til å prøve dem da de kan gi mer for pengene. Canadiske Acana hundemat har vokst i popularitet. Det samme gjelder Orijen som produseres på samme fabrikk. Vi prøver å tilby alle disse merkene, men vil alltid prioritere kvalitet og pris for kundene våre. Derfor er vi konstant på utkikk etter nye og gode alternativer. Vi vil aldri anbefale alternativer som er dårligere enn det du opprinnelig var ute etter, men vær gjerne åpen for at det kan være noe der ute som kanskje er bedre for både firbent og lommebok.

Kjøpe på nett | trygt og enkelt

Tunge fôrsekker er slitsomt å dra med seg hjem, spesielt siden de ofte kan veie 12-20 kilo. Større sekk betyr mer penger å spare, og har du en stor hund er det ikke et frivillig valg - da må du ha stor sekk. Stadig flere er uten bil, og da blir de tunge sekkene enda mer stressende. Vi løser dette med hjemlevering på døren, gratis fra 499,-. Enklere blir det ikke. Du som har funnet favorittfôret og kjøper det jevnlig, kan sette det på Auto-påfyll. En ordning med abonnement som er fullstendig fritt for forpliktelser, du kjøper bare det du vil når du vil. Fordelen med Auto-påfyll er at fôret kommer når du trenger det. Hvis sekken varer i fem uker setter du opp levering en liten stund før dette, da kommer sekken gratis levert helt hjem på døren før skålen er tom. 

Vis mindre
1 — 36 av 585 produkter
Til toppen