Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Våtfôr

Våtfôr til hund, valp og voksen hund på nett.

Våtfôr til valp, voksen og senior hund - Spar minst 15% med auto-påfyll på fôr

Når du skal kjøpe våtfôr til valp, voksen og senior hund hos Dyrekassen, får du et stort utvalg merker og typer produkter. Å kjøpe våtfôr i Norge skal også være trygt fordi du skal vite at produktene er laget med gode råvarer, og at innholdet er sunt og riktig for hunden din. Våtfôr er smakfullt, deilig og inneholder rikelig med væske. Mange velger å kombinere våtfôr med tørrfôr for perfekt kombinasjon av næring og smak. Kjøp våtfôr fra Dyrekassen  neste gang du trenger påfyll, så vet du at du får kvalitet.

Les mer

Våtfôr til valp, voksen og senior hund

Våtfôr til valp, voksen og senior hund byr på de deiligste smaker og det er først og fremst derfor mange velger å gi det til hunden sin. Hvis den ikke spiser skikkelig og nok tørrfôr, må du lokke med litt ekstra god smak. Da blander du litt av den tørre maten med hundefôr våtfôr. Noen bruker det også som belønning og det syns vi er supert for da blir våtfôr som lørdagsgodt for barn - en gang i blant og noe man setter ekstra stor pris på. Hvis du gir våtfôr jevnlig eller som eneste mat til hunden din, bør du passe på to ting- du må kjøpe kvalitetsfôr med godt innhold, og du må passe på tannhelsen til hunden. Det er utrolig mange gode produkter innen tannpuss for hund.

Hundemat | våtfor og væske

Det er både fordeler og ulemper med at det er mye væske i våtfôr. Noen hunder drikker i perioder for lite og når det er veldig varmt kan det også være vanskelig å få i seg nok vann. Da hjelper det å spise våtfôr siden det er mye væske i maten. Det negative med at våtfôr er satt sammen på denne måten er næringsinnholdet. Det er rett og slett bare ikke like mye sunnhet og næring i våtfôr som i tørrfôr. Pass som tidligere nevnt på at du velger høy kvalitet hvis våtfôr er det hunden spiser mest av.

Våtfôr til valp, voksen og senior hund på nett i Norge

Å kjøpe våtfôr fra Dyrekassen er ditt beste valg når du trenger mat til den firbente. Utvalget er stort og du får alle de kjente merkene, og i tillegg en mengde nye merker som produserer høy kvalitet med super råvarer. En norsk nettbutikk skal gi deg kundeservice på høyt nivå og forholde seg til alle lover og regler for netthandel. Når du kjøper våtfôr til valp, voksen og senior hund på nett fra Dyrekassen får du muligheten til å få fôret levert på døren. Sekker med mat er mye tyngre enn våtfôr, men det er jo praktisk å få det helt hjem. Ingen bæring - bare en enkel opplevelse som du til og med kan få med kontaktløs levering. Netthandel skal være enkelt og trygt på alle måter.

Carnilove våtfôr til hund

I Carnilove sitt våtfôrsortiment finner man mange spennende smaker og ingredienser, som gjenspeiler ingrediensene i tørrfôret og godbitene de også produserer. Her finner du hjort og reinsdyr, fasan og laks som garantert vil falle i smak hos din hund!

Dibaq Sense våtfôr til hund

Våtfôret fra Dibaq Sense holder samme høye kvalitet som tørrfôret, og du finner her trygge og smakfulle ingredienser til din hund. Våtfôret fra Dibaq Sense er helt fritt for korn og inneholder eksepsjonelt gode råvarer. Fôret er hypoallergent, som betyr at det passer perfekt for hunder med allergier og intoleranser.

Optimeal våtfôr til hund

Fra Optimeal får du deilig hundefôr våtfôr i små poser. Det er først og fremst for små hunde eller hunder som trenger en ekstra godbit i maten for å spise den opp. Optimeals hundemat våtfôr kommer i fire smaker.

Kjøpe hundemat | våtfôr i Norge

Når du kjøper våtfôr i Norge gjør du et trygt kjøp. Det er ingen fare for å få dårlig kvalitet og det er strenge krav til innhold og produksjon. Så lenge du kjøper et kjent merke er det absolutt ingen problemer eller noe å bekymre seg for.

Vis mindre
1 — 36 av 141 produkter
Til toppen