Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Tørrfôr

Tørrfôr til hund, valp, voksen hund på nett

Tørrfôr til hund, valp, voksen hund - Spar penger med auto-påfyll på utvalgte fôr

Tørrfôr til hund, valp og voksen hund skal være det grunnleggende kostholdet. Da får den i seg alt den trenger av vitaminer og næring, med et kosthold som er basert på kjøtt som hovedingrediens. Å kjøpe tørrfôr til hund, valp og voksen hund i Norge er trygt og du vet at du får kvalitet. Vi anbefaler hundemat tørrfôr fordi produksjonsmetoden lukker inne all den gode næringen. Hunder trenger mye energi, og hundefôr tørrfôr er altså den beste måten å gi den det. Hundemat tørrfôr på nett i Norge kjøper du hos Dyrekassen og får levert helt hjem på døren. Tørrfôr til hund, valp og voksen hund kan gjerne blandes med litt våtfôr for ekstra smak og væske.

Les mer

TØRRFÔR TIL HUND, VALP OG VOKSEN HUND

Hunder i alle aldre kan og bør spise tørrfôr. Innholdet tilpasses etter alder, og hunden vil derfor alltid få riktig innhold så lenge du holder deg til korrekt type. Innholdet tilpasses også i forhold til sykdommer og tilstander hunder kan ha. Nok en gang - dette er enkelt å finne ut av da tørrfôr er godt merket av produsenten. Appetitt tørrfôr til hund er et merke som er veldig flink med fôr tilpasset raser. Det samme gjelder Eukanuba tørrfôr til hund, mens for eksempel Alleva tørrfôr itl hund er veldig bra på spesielt innhold for hundens tilstand og behov.

HUNDEMAT TØRRFÔR

Hva er det viktigste innholdet i hundemat tørrfôr? Kjøtt. Enkelt og greit. Hundefôr tørrfôr skal altså inneholde skikkelige kilder til protein. Da snakker vi om fisk, fugl, vilt eller rødt kjøtt. Krill kan også brukes da dette er en ekstremt sunn kilde. Acana tørrfôr til hund og Orijen tørrfôr til hund, valp og voksen hund er eksempel på produsenter som tar kjøtt og fisk på alvor. De bruker lokale leverandører og har full kontroll på innholdet. Når du skal kjøpe tørrfôr til hund, valp og voksen hund i Norge hos Dyrekassen kan du være trygg på at du får kvalitetsinnhold.

KJØPE HUNDEMAT TØRRFÔR I NORGE

Den enkleste netthandelen er den du gjør nær deg. Tørrfôr til hund, valp og voksen hund på nett i Norge med levering helt hjem på døren er et enkelt valg i hverdagen. Du kan også få kontaktløs levering. Bestill på nett, få melding om at pakken er på vei, signer digitalt for leveringen og den settes trygt utenfor døren din. Ingen bæring av tunge sekker og ingen kontakt med noen. En sekk hundemat tørrfôr kan veie 12-14 kilo. Å dra denne med på buss eller trikk - eller til og med sin egen bil - kan være ganske upraktisk. Med vår løsning som heter Auto-påfyll kan bestillingene gå helt automatisk. Du får levert fôr når du trenger det. Ingen krav om kjøp og ingen andre regler enn de du lager selv. Det perfekte verktøyet i en travel hverdag. Å kjøpe tørrfôr til hund, valp og voksen hund i Norge har aldri vært enklere eller tryggere.

KJENTE MERKER FOR HUNDEMAT TØRRFÔR

Vi fører tradisjonelle merker men også nykommere som leverer eksepsjonelt godt innhold til skikkelig gode priser.

 • Appetitt
 • Eukanuba
 • Dibaq Sens
 • Optimeal
 • Acana
 • Orijen
 • Alleva
 • Carnilove
 • Specific
 • Hill's Science Plan

Dette er noen av merkene du kan velge blant når du kjøper hundemat tørrfôr på nett i Norge hos Dyrekassen.

HVOR MYE SPISER EN HUND?

Dette er et veldig vanlig spørsmål når det gjelder tørrfôr til hund, valp og voksen hund. Mengden hundemat tørrfôr varierer etter;

 • Størrelse på rasen
 • Aktivitetsnivå
 • Alder

Det fine er at du ikke trenger å gjette her. Produsenten merker sekken med tydelige instruksjoner for mengde hundefôr tørrfôr med tanke på alt dette. Siden alle hunder er litt forskjellige må du sikkert prøve deg litt frem, men det er ikke vanskelig å finne ut hva din hund foretrekker. Hvis den spiser veldig lite må du følge med. Da kan det være den ikke liker fôret og du må skifte til annet. Hundemat tørrfôr kan ha veldig stor variasjon i innholdet, spesielt på type kjøtt. Det er også med eller uten korn, siden noen ikke vil eller skal ha dette i maten sin.

HUNDEFÔR TØRRFÔR OG ALLERGI

Dette er noe hundeeiere merker underveis. Hunden gir tydelige signaler hvis den ikke liker eller tåler noe. Du kan også sjekke med veterinær hvilket innhold du skal styre unna når du kjøper hundefôr tørrfôr. Allergi eller foretrukket type kjøtt er veldig vanlig og ikke noe å bekymre seg for. Enkelte produsenter spesialiserer seg på slike typer hundemat tørrfôr og har stort utvalg veldig spennende mat til hunder.

Vis mindre
1 — 36 av 241 produkter
Til toppen