Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Tørrfôr

Tørrfôr til hund, valp, voksen hund på nett

Tørrfôr til hund, valp, voksen hund - Spar minst 15% med auto-påfyll på fôr

Tørrfôr til valp, voksen og senior hund skal være det grunnleggende kostholdet. Da får den i seg alt den trenger av vitaminer og næring, med et kosthold som er basert på kjøtt som hovedingrediens. Å kjøpe tørrfôr til hund hos Dyrekassen er trygt og du vet at du får kvalitet. Vi anbefaler tørrfôr fordi produksjonsmetoden lukker inne all den gode næringen. Hunder trenger mye energi, og tørrfôr er altså den beste måten å gi den det. Bestiller du hos Dyrekassen leverer vi helt hjem på døren. Tørrfôr til hund kan gjerne blandes med litt våtfôr for ekstra smak og væske.

Les mer

Tørrfôr til valp, voksen og senior hund

Hunder i alle aldre kan og bør spise tørrfôr. Innholdet tilpasses etter alder, og hunden vil derfor alltid få riktig innhold så lenge du holder deg til korrekt type. Innholdet tilpasses også i forhold til sykdommer og tilstander hunder kan ha. Nok en gang - dette er enkelt å finne ut av da tørrfôr er godt merket av produsenten. Appetitt tørrfôr til hund er et merke som har godt fôr spesielt tilpasset enkelte raser. Det samme gjelder Eukanuba tørrfôr til hund, mens for eksempel Farmina N&D til hund er veldig bra på spesielt innhold for hundens tilstand og behov.

Tørrfôr

Hva er det viktigste innholdet i tørrfôr? Kjøtt- enkelt og greit. Hundefôr skal altså inneholde skikkelige kilder til protein, da snakker vi om fisk, fugl, vilt eller rødt kjøtt. Krill kan også brukes da dette er en ekstremt sunn kilde. Tørrfôr fra Acana og Orijen er eksempel på produsenter som tar kjøtt og fisk på alvor. De bruker lokale leverandører og har full kontroll på innholdet. Når du skal kjøpe tørrfôr fra Dyrekassen kan du være helt sikker på at du finner fôr av høy kvalitet og gode ingredienser. 

Kjøpe hundefôr på nett

Den enkleste handelen er den du gjør på nett. Det å bestille tørrfôr fra Dyrekassen er et enkelt og trygt valg, og vi leverer fôret helt hjem til deg. Du kan også få kontaktløs levering. Bestill på nett, få melding om at pakken er på vei, signer digitalt for leveringen og den settes trygt utenfor døren din. Ingen bæring av tunge sekker og ingen kontakt med noen. En sekk hundemat tørrfôr kan veie 12-20 kilo. Å dra denne med på buss eller trikk - eller til og med sin egen bil - kan være ganske upraktisk. Med vår løsning som heter auto-påfyll kan bestillingene gå helt automatisk. Du får levert fôr når du trenger det, og det er ingen krav om kjøp og ingen andre regler enn de du lager selv. Det perfekte verktøyet i en travel hverdag.

Kjente merker for tørrfôr

Vi fører tradisjonelle merker men også nykommere som leverer eksepsjonelt godt innhold til skikkelig gode priser.

 • Royal Canin
 • Appetitt
 • Eukanuba
 • Dibaq Sense
 • Optimeal
 • Acana
 • Orijen
 • Labb
 • Bozita
 • Carnilove
 • Specific
 • Hill's Science Plan

Dette er noen av merkene du kan velge blant når du kjøper hundemat tørrfôr hos Dyrekassen.

Hvor mye spiser en hund?

Dette er et veldig vanlig spørsmål når det gjelder fôr til hund. Mengden hundemat tørrfôr varierer etter;

 • Størrelse på rasen
 • Aktivitetsnivå
 • Alder

Det fine er at du ikke trenger å gjette her, siden produsenten merker sekken med tydelige instruksjoner for mengde fôr du skal gi til din hund. Siden alle hunder er litt forskjellige må du sikkert prøve deg litt frem, men det er ikke vanskelig å finne ut hvilke smaker din hund foretrekker. Hvis den spiser veldig lite må du følge med, da kan det være den ikke liker fôret og du må skifte til annet. Hundefôr kan ha veldig stor variasjon i innholdet, spesielt på type kjøtt. Det er også med eller uten korn, siden noen ikke vil eller skal ha dette i maten sin.

Hundefôr og allergi

Dette er noe hundeeiere merker underveis, siden hunden gir tydelige signaler hvis den ikke liker eller tåler noe. Du kan også sjekke med veterinær hvilket innhold du skal styre unna når du kjøper fôr. Allergi eller foretrukket type kjøtt er veldig vanlig og ikke noe å bekymre seg for. Enkelte produsenter spesialiserer seg på slike typer fôr og har stort utvalg mat til hunder i spennende smaker og varianter.

Vis mindre
1 — 36 av 370 produkter
Til toppen