Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
hundens apotek, kosttilskudd hund, vitaminer hund

Hundens apotek | Kosttilskudd og vitaminer til hund og valp

Har veterinæren anbefalt kosttilskudd og vitaminer til hund eller valp? Slike tilskudd er ofte tilpasset spesielle tilstander eller helseproblemer hunden kan ha. Plager som leddproblemer, kløe eller pelsproblemer kan ofte hjelpes med ganske enkle grep. Husk at rett næring starter allerede med et fôr av høy kvalitet - slik får stort sett alle hunder alt de trenger, men i noen tilfeller kan det være viktig og riktig med ekstra tilføring av vitaminer. Når du kjøper vitaminer til hund på nett i Norge, får du kun kjøpt det som er greit å gi uten råd fra veterinær. Og det er viktig å huske at ved helseproblemer skal du alltid oppsøke veterinær for full sjekk og råd for oppfølging.

Les mer

Enkelt å kjøpe kosttilskudd til hund på nett

Kosttilskudd til hund er ofte rike på essensielle fettsyrer eller proteiner, og en naturlig del av hundens apotek. Et kosttilskudd med for eksempel Omega-3-fettsyrene EPA, DHA og DPA kan hjelpe:

 • Mage- og tarmkanal

 • Hjerte- og karsystem

 • Ledd

 • Nyrefunksjon

 • Immunforsvar

 • Hud

 • Klør

 • Pels

Skinnende og blank pels er et tegn på god helse. Pelsproblemer kan altså tyde på underliggende sykdom eller mangler. Vi anbefaler at du oppsøker veterinær dersom hunden din har slike plager, så du får stilt korrekt diagnose. 

Kosttilskudd til hund kan også bestå av proteiner. Både proteiner og oljer med Omega-fettsyrer kan brukes som smaksforsterkere i maten. Lakseolje er et eksempel på dette. Et utrolig populært produkt som ikke bare er sunt for hunden, men også er lekkert å spise når du tar en dæsj i tørrfôret. For hunder som ikke spiser tørrfôr kan det være lurt å teste enten proteinpulver med fiskesmak eller lakseolje for å få opp appetitten.

Trenger man kosttilskudd til valp?

De aller fleste kosttilskudd til valp er de samme som brukes til voksen hund og seniorhunder. Samtidig er det slik at du kommer langt på vei med et fôr til valp av høy kvalitet. Med riktig fôr skal de nemlig få i seg alt de trenger for en god start på livet, og kosttilskudd til valp er for det meste unødvendig. Har derimot valpen din særskilte behov, og du ønsker å kjøpe kosttilskudd til valp, må du alltid følge doseringsanvisningene for størrelse, hunderase og eventuelt alder. Å kjøpe vitaminer til valp på nett er like enkelt som til voksen hund så lenge du vet hva du skal ha. Still aldri diagnoser selv eller anta at valpen din lider av visse sykdommer dersom du ikke selv er dyrlege og har kompetanse til slik. Slike beslutninger må alltid tas i samråd med veterinær.

Kjøpe vitaminer til hund på nett i Norge

Alle vitaminer og annet du kan kjøpe hos oss er testet og godkjent for salg i Norge. Derfor er det helt trygt å kjøpe vitaminer til hund på nett. Mange kjøper spesielle produkter basert på anbefalinger fra andre hundeeiere eller veterinær. Du kan også ta kontakt med vår kundeservice hvis du trenger råd. De har lang erfaring med hva som passer til ulike behov, hvilke av dem som smaker godt og hvordan du gir det til hunden din. Når det kommer til hundens helse, er det mye bedre å spørre om råd enn å tie. 

Vanlige vitaminer for hund

Du får kjøpt mange ulike typer vitaminer til hund på nett i Norge. Noen av de vanligste inkluderer:

 • B-vitamin til hund

B-vitamin til hund er veldig viktig. Blant annet regulerer det energinivået og forbrenningen. Hunder får i seg b-vitamin gjennom alle typer kvalitetsfôr, men kan trenge ekstra tilføring i perioder. Kjøp B-vitamin til hund på nett her i nettbutikken.

 • C-vitamin til hund

C-vitamin til hund er en svært viktig antioksidant. Hunder kan faktisk produsere c-vitamin selv, men i perioder kan det være riktig og viktig å gi ekstra. Dette bør baseres på råd fra veterinær, som med alt annet. 

 • Vitamin B12 til hund

B12 (kobalamin) til hund skal ikke kjøpes på nett med mindre det er etter anbefaling fra veterinær. Vitamin B12 til hund skal du med andre ord ikke gi på eget initiativ. De aller fleste hunder får i seg tilstrekkelig B12-vitamin gjennom fôret sitt. Hvis det skulle være nødvendig med ekstra tilførsel, er det altså veterinæren som må ordne dette.

Pålitelige tilbydere av kosttilskudd og vitaminer til hund

Her hos Dyrekassen sikter vi alltid etter høy kvalitet når det kommer til det kjæledyret ditt får i seg, enten det gjelder fôr, godbiter eller kosttilskudd til hund og valp. Når du kjøper inn til hundens apotek på nett, kan du derfor velge og vrake blant velkjente merkenavn så vel som spennende nykommere. Ta en kikk her i nettbutikken og finn dine favoritter nå!

Vis mindre
1 — 36 av 110 produkter
Til toppen