Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kosttilskudd og vitaminer

kosttilskudd hund, vitaminer hund

Kosttilskudd og vitaminer for hund eller valp

Kosttilskudd til hund og kosttilskudd til valp er tilpasset spesielle tilstander eller helseproblemer hunden kan ha. Ting som leddproblemer, kløe eller pelsproblemer kan ofte hjelpes med ganske enkle grep. I fôret får stort sett alle hunder alt de trenger, men i noen tilfeller kan det være viktig og riktig med ekstra tilføring av vitaminer. Når du kjøper vitaminer til hund på nett får du kun kjøpt det som er greit å gi uten råd fra veterinær. Og det er viktig å huske at ved helseproblemer skal du alltid oppsøke veterinær for full sjekk og råd for oppfølging.

Les mer

Kosttilskudd til hund

Kosttilskudd til hund er ofte rikt på Omega fettsyrer eller proteiner. Et kosttilskudd med for eksempel Omega 3 fettsyrene EPA, DHA og DPA kan hjelpe på;

  • Mage- og tarmkanal
  • Hjerte- og karsystem
  • Ledd
  • Nyrefunksjon
  • Immunforsvar
  • Hud
  • Klør
  • Pels

Skinnende og blank pels er et tegn på god helse. Pelsproblemer er altså en måte å avsløre at det ligger noe bak den dårlige formen. Framfor å stille diagnosen selv, bør du ta en tur til veterinær.

Kosttilskudd til hund kan også bestå av proteiner. Både proteiner og oljer med Omega fettsyrer kan brukes som smaksforsterke på mat. Lakseolje er et eksempel på dette. Et utrolig populært produkt som inneholder enormt med sunnhet for hunden, men også er lekkert å spise når du tar litt på tørrfôret. For hunder som ikke spiser tørrfôret kan det være veldig lurt å teste enten proteinpulver med fiskesmak eller lakseolje for å få opp appetitten.

Kosttilskudd til valp

De aller fleste kosttilskudd til valp er de samme som brukes til voksen hund og seniorhund. Det er ikke noe farlig i dem, og du skal bare følge doseringen for størrelse og eventuelt alder. Å gi kosttilskudd til hund og kosttilskudd til valp i riktig dose er uansett en selvfølge. Vær ekstremt forsiktig med å stille diagnoser selv eller anta at noe er et problem for valpen din. Ta alltid beslutninger i samråd med veterinær. Med riktig valpefôr skal de få i seg alt de trenger for en god start på livet, og kosttilskudd til valp skal da ikke være nødvendig med mindre det ligger noe mer bak.

Kjøpe vitaminer til hund på nett

Alle vitaminer og annet du kan kjøpe hos oss er testet og godkjent. Derfor er det helt trygt å kjøpe vitaminer til hund på nett. Mange kjøper spesielle produkter basert på anbefalinger fra andre. Du kan også ta kontakt med vår kundeservice hvis du trenger råd. De har lang erfaring med hva som passer til hvem, hvilke av dem som smaker godt og hvordan du gir det til hunden din. 

Kjøpe vitaminer til valp på nett

Å kjøpe vitaminer til valp på nett er like enkelt som til voksen hund så lenge du vet hva du skal ha. Det er altså doseringen som er det viktige. Og pass på at du ikke stiller noen form for diagnoser på egenhånd. Valper får stort sett alt de trenger gjennom et skikkelig valpefôr med høy kvalitet, som du selvsagt finner hos oss.

B vitamin til hund

B vitamin til hund er veldig viktig. Blant annet regulerer det energinivået og forbrenningen. Hunder får B vitamin gjennom kvalitetsfôr, men kan trenge ekstra tilføring i perioder. B vitamin til hund kjøper du på nett, og det er tilgjengelig i vår avdeling for kosttilskudd og vitaminer.

C vitamin til hund

C vitamin til hund er en svært viktig antioksidant. Hunder kan faktisk produsere C vitamin selv, men i perioder kan det være riktig og viktig å gi ekstra. Dette bør baseres på råd fra veterinær, som med alt annet. C vitamin til hund kjøper du på nett i vår butikk.

B12 vitamin til hund

B12 vitamin til hund skal ikke kjøpes på nett med mindre det er etter anbefaling fra veterinær. B12 vitamin til hund skal du ikke gi på eget initiativ. Hunden din får B12 vitamin gjennom fôret sitt. Hvis det skulle være nødvendig med ekstra tilføring, er det altså veterinæren som må ordne dette.

Diafarm kosttilskudd og vitaminer til hund

En veldig fin serie med høy kvalitet på kosttilskudd og vitaminer. Diafarms produkter dekker alle vanlige områder, som tidligere nevnt på denne siden.

Dibaq Sense kosttilskudd og vitaminer til hund

Produktene fra spanske Dibaq Sense holder svært høy kvalitet. Vi liker også at de er målrettet og tydelig på hvilke områder de hjelper på. Serien dekker alle behov for deg og hunden din.

Vis mindre
1 — 31 av 31 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen