Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lukt- og flekkfjerner

flekkfjerner hund, Luktfjerner hund, Urin Flekkfjerner hund, fjerne vond lukt fra hund, fjerne urinlukt hund

Hvordan fjerne vond lukt eller urinlukt med lukt- og flekkfjerner til hund

Uffda, har kompis tisset på gulvteppet? Eller stinker det av våt hund av bilsetet etter badeturen? Ikke få panikk. I dag får du heldigvis kjøpt meget gode produkter til å fjerne urinlukt fra hund så vel som generell vond lukt fra hund. Kjøp gjerne en god flekkfjerner til hund for å fjerne sta flekker på tekstiler og andre overflater. Er lukten problemet, anbefaler vi en luktfjerner for hund. Du får dessuten tak i alt-i-ett-produkter som ordner biffen, uansett problem, Sjekk utvalget her i nettbutikken eller les videre for våre tips til bruk. 

Les mer

Hvordan fjerne urinlukt fra hund?

Alle som har hatt valp vet at urinflekker bør håndteres raskt og effektivt for at flekker ikke skal sette seg. Skjemmende flekker som kanskje attpåtil lukter vil man jo ikke ha i huset eller bilen. En urin-flekkfjerner for hund er det rette valget både for nye og gamle flekker og vil fjerne både lukt og bakterier. Disse sprayene eller løsningene har som regel enzymer og probiotiske bakterier som kan håndtere selv gamle flekker og fjerne vond lukt som urinlukt fra hund. 

Følg anvisningene for bruk – som regel sprayer du området og lar løsningen få virke i 5-10 minutter før du drar kluten over. For sprayer spesielt beregnet på tekstiler kan prosessen være noe annerledes, så les produsentens beskrivelse for best mulig flekkfjerning. Du bør dessuten  teste flekkfjerneren til hund på et lite område som ikke er så synlig, før du påfører den på hele flekken. Slik kan du behandle både gulvtepper, setetrekk og andre overflater.

Bruk luktfjerner for å fjerne vond lukt fra hund

Også andre overflater der hunden har sittet eller ligget mye kan trenge en rens med en god luktfjerner til hund. Kjøp gjerne en enzymspray til å få bukt med uønsket lukt på madrasser, setetrekk og annet som ikke kan hives i vaskemaskinen. Har du fått skjemmende, synlige flekker, vil en flekkfjerner til hund gjøre susen. Disse slår gjerne to fluer i et smekk og nøytraliser både lukt og vasker bort flekkene som kompis har kommet i skade for å etterlate seg. 

Sjekk for all del ut utvalget her i nettbutikken og finn alt du trenger for å fjerne vond lukt og fra hund så vel som katt. 

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen