Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Øre og øyne

Øyebad hund, Øye Våtservietter hund, pleie av hund øyne, hund apotek øyne, øreproblemer hund

Øre- og øyne-apotek til hund | Øyebehandling og øreproblemer hos hund

Hunder kan være utsatt for ulike plager på ører og øyne. Kjøp inn utstyret du trenger til ditt øre- og øyne-apotek til hund her på nett, så du kan forebygge øreproblemer hos hund og stelle hundens øyne. Kroniske plager og underliggende sykdom må behandles hos veterinæren, men enkel rengjøring og pleie kan du selv gjøre. Vi tilbyr blant annet følgende produkter til stell av hundens øyne og ører:

Les mer

Øyebad til hund

I blant må du selv trå til med korrekt stell av øyne hos hund. Hvis hunden har rennende øyne med utflod, kan du rense området med et øyebad. Dersom du har mistanke om infeksjon eller annen underliggende sykdom, skal dette utredes hos veterinæren. Det vil også kunne gi deg råd om øyebehandling for hund. Dersom det er snakk om lette plager du selv kan behandle, er et øyebad praktisk for rengjøring av området. Les anvisningene nøye før du går til verks. Veterinæren kan også ha bedt deg om å følge en bestemt rutine. I tillegg et øyebad til hund, er en tåreflekkfjerner er praktisk å ha for hånden dersom hunden er utsatt for mørke flekker under øynene fra utflod og tårer. Brukes sammen med en bomullspad som du forsiktig tørker over området med.

Øye-våtservietter til hund

Øye-våtservietter til hund er meget praktiske og hendige i bruk. Disse brukes til å fjerne tårestriper og avleiringer under øynene. Også her skal du unngå bruk ved svært irriterte øyne eller hud og ta kontakt med veterinær etter behov. Serviettene dras forsiktig over området slik at du fjerner misfarginene og tårestripene.

Ører og hørsel hund | Vanlig øreproblemer hos hund

Hunder er utsatt for enkelte problemer med ørene. Ørerens til hund er praktisk for deg som har en hund som har mye ørevoks - enkelte hunderaser er nemlig mer utsatt for dette. Ørebetennelse er relativt vanlig og kjennetegnes av kløe, rød hud i øregangen og eventuelt økt produksjon av ørevoks. Ørene kan også avgi en annen lukt enn normalt, så som eier bør du følge med på dette. Både øremidd og allergier kan forårsake betennelse i øret, men sistnevnte er den mest vanlige årsaken. Det er derfor viktig at du kommer til bunns til grunnen bak, og forsøker å minimere eller utelukke allergenene fra hundens miljø. 

Kroniske øreproblemer hos hund skal behandles av veterinær, da dette i verste fall kan utvikle seg til en tilstand som kan være svært smertefull for voffsen. De vil dessuten kunne se om det er sopp eller bakterier i øregangen som forårsaker ørebetennelsen og gi rett behandling for dette. Ved øreproblemer som har gitt varige endringer i øret, kan operasjon bli nødvendig. 

Fyll på med varene du trenger til ditt øre-øyne-apotek til hund 

Hos oss finner du det du trenger til ditt øre- og øyne-apotek til hund for stell av hundens ører og øyne. Rett pleie og behandling av vanlige øre- og øyeproblemer gjøres i samråd med veterinær. Enkelt rengjøring og pleie kan du så gjøre selv, som bruk av øyebad til hund eller våtservietter til hund. Når du handler inn for mer enn 499 kr får du i tillegg 

Vis mindre
1 — 22 av 22 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen