Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
soveplass hund, innhegning hund

Soveplass hund | Kjøpe soveplass og innhegning til hund på nett

Det kan være aldri så koselig å la hunden sove i senga og nyte late lørdagsmorgener sammen under dyna. Eller er du av typen som lar hunden få sove i sofaen eller godstolen? Alt dette er selvsagt mer enn lov, men vi synes at alle hunder fortjener å ha en soveplass kun for seg i tillegg. Slik vil kompis ha et sted å kunne trekke seg unna som hunden selv vil, eller dersom du trenger å sove i ro og fred. En god soveplass er både behagelig for hunden og plassert et sted som gjør at den føler seg trygg. Vi føler oss rimelig sikre på at du vil kunne finne den perfekte soveplass til hund her i nettbutikken, for vi tilbyr et stort utvalg av senger og madrasser i alskens design, farger og størrelser. 

Les mer

Ser du etter innhegninger til hund, er du også kommet rett. Vi selger praktiske og mobile innhegninger til både innendørs og utendørs bruk, i tillegg til valpegårder for deg som har små krabater tassende rundt hjemme. Dessuten har vi hundegrinder for deg som ønsker å begrense tilgangen til visse rom eller områder i boligen - dette må noen ganger til for at hunden ikke skal tygge seg gjennom skoene i garderoben eller ha tilgang til barnerom eller kjøkkenet. Vi anbefaler at du sjekker utvalget nedenfor for å finne det du trenger. 

Slik velger du soveplass til hund

Hunder er heldigvis ikke så kresne når det kommer til valg av soveplass så lenge den er myk å ligge på. Du bør nok likevel tenke på et par ting når du velger seng til hunden din. For det første må soveplassen være stor nok – ikke bare for hunderasen du har, men tenk også på hvordan hunden din sover. Enkelte hunder liker nemlig å strekke seg utover når de sover, ikke så ulikt oss mennesker. Har du en hund som nærmest sover som en sjøstjerne, anbefaler vi at du kjøper en soveplass med litt ekstra å gå på. Heller litt for stort enn for lite, si! For det andre bør du vurdere nettere og lette soveplasser dersom du trenger et underlag til bilen, et bur eller en innhegning. Har du tenkt til å innrede en innhegning til hund eller valpeinnhegningen med en liten soveplass, bør du også ha størrelsen i bakhodet. Siden det er begrenset med plass i en slik innhegning, kan du velge en nettere modell eller liten madrass som gir nok av plass til både matplass og rom for lek.  

Deretter kommer nok den morsomste biten for oss hundeeiere, nemlig å velge et fint design. I dag får du kjøpt et hav av flotte soveplasser på nettet, så her kan du velge å vrake. Du får nemlig tak i soveplasser av flotte og slitesterke materialer som lammeull, filt eller skinn, eller snerte modeller av syntetiske stoffer eller bomull. Sistnevnte modeller kommer gjerne med avtagbare trekk som kan vaske i maskin eller for hånd (husk å lese vaskelappen). Du får dessuten kjøpt kjølende madrasser til bruk om sommeren, så vel som tynnere madrasser eller puter til transportbur - vi fører det meste. Design og stil velger du selvsagt helt selv – kanskje du vil ha noe stilrent og minimalistisk, eller en soveplass med hette eller tak, der kompis kan ligge ekstra lunt til? Her er det viktig at både hund og eier blir fornøyde, synes vi.

Kjøp innhegning til hund på nett

Enten du er ute etter å kjøpe valpeinnhegning på nett eller praktisk innhegning til voksne hunder - her finner du praktiske innhegninger som du lett kan montere og flytte på. Valpeinnhegning er et meget praktisk hjelpemiddel for alle som har valp, både til trening av valpen så vel som når du har behov for å la valpen være alene en liten stund mens du jobber, rydder eller av ulike årsaker ikke kan ha oppsyn med valpen. 

Fri frakt når du bestiller for over 499 kr

I nettbutikken finner du masse spennende soveplasser til hund fra både velkjente, etablerte merker så vel som innovative nykommere. Finner du noe som faller i smak, må du også huske på å velge rett størrelse til hunden din. Når du handler inn for mer enn 499 kr her i nettbutikken, spanderer vi frakten slik at du kan få varene levert raskt hjem og helt hjem på døren, dersom du ønsker det.

 

Vis mindre
1 — 36 av 88 produkter
Til toppen