Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundegård

hundegård, hundegård med tak, hundegård netting

Kjøp hundegård i Norge på nett

Hvis du vil at Fido skal få kose seg trygt utendørs, eller ønsker å begrense tilgangen visse steder i hjemmet, kan du heldigvis få kjøpt gode hundegårder på nett. Her i Norge vil du kanskje ha en utendørs hundegård hvis du har tilgang på hage, eller en praktisk innendørs hundegård når du har valper i hus. Felles for disse små hundegårdene er at de er enkle å sette sammen, også for de av oss som er født med ti tommeltotter. Du får til og med kjøpt valpegårder laget av kunststoff som du lett slår opp. Sjekk våre hundegårder til salgs her i nettbutikken, eller les videre for flere tips om bruk av hundegård.

Les mer

Hundegård med tak til valper

Trenger du en liten hundegård til valp med tak, anbefaler vi å sjekke modellene laget av kunststoff. Disse kommer som regel med et nett på oversiden slik at de er godt ventilert. Fordelene med denne typen modell er at de er lette å flytte på og kan festes godt i underlaget med plugger, dersom du bruker hundegården ute. Det kan dessuten være lurt å velge en valpegrind med godt innsyn, slik at du kan holde et godt øye med på hva de små rakkerne finner på.

Husk dette når du kjøper hundegård

Det kan være greit å huske på et par ting når du bestiller hundegård på nett. For det første, hvor stor hundegård trenger du? En liten hundegård egner seg best til små hunderaser eller valper. En stor hund og aktiv hund trenger gjerne mer plass å boltre seg på, så en liten hundegård egner seg nok ikke like godt til lange opphold i den. Det kan dog være et praktisk verktøy dersom du har behov for avgrense hvor hunden beveger seg i en kort periode. Husk dessuten på grillavstanden i gjerdet til hundegården og påse at denne diimensjonert for hunden din. For det andre bør du vurdere om du kun skal bruke hundegården utendørs eller innendørs. Modeller i metall er robuste og egner seg som regel til begge deler. 

Utstyr hundegården med alt hunden trenger

Bruker du hundegårder aktivt i hverdagen, er det viktig at kompis har litt å finne på. Som minimum bør du sørge for at hunden har tilgang på friskt vann. For hundegårder ute bør du være nøye på hvor du plasserer den - sørg for at underlaget er trygt og gjerne mykt (som på gressplenen), og heller ikke vått. Pass dessuten på at hundegården ikke stilles midt i sola på varme sommerdager, men la hunden få tilgang på godt med skygge.

For innendørs hundegårder kan du legge ut et hundeteppe eller en hundeseng slik at det er godt og behagelig for voffsen. Når du bruker hundegården som valpegrind, bør du dessuten gi den tilgang på leker. En hundegård skal på ingen måte være et fengsel, men et hjelpemiddel for deg som vil holde valpen trygg mens du gjør husarbeid eller får unna et par timers arbeid på laptopen. Det er derfor viktig at valpen eller hunden din har det den trenger av vann og stimuli. 

Ikke forlat valper i hundegrinden over lang tid

Alle som har hatt hundevalp vet at de krever kontinuerlig oppmerksomhet og kjærlighet fra oss tobeinte. Setter du valpen din i en hundegrind innendørs, bør du derfor være ekstra påpasselig med å ikke forlate den for lenge i hundegrinden av gangen. Med sine små blærer må de ha jevnlig tilsyn for å ikke gjøre fra seg på gulvet. Som en tommelfingerregel kan man si at valper som er yngre en 8 uker ikke skal være i hundegrinden mer enn én time. Etter hvert som de blir eldre, kan dere trene på å øke tiden gradvis. Ved 6 måneders alder begynner de å bli så store og veloppdragne at de kan tilbringe flere timer i hundegrinden - dersom de har tilgang på mat, drikke, et godt underlag og spennende stimuli. Det aller beste er om du lager et område som gjør at valpen eller hunden din forbinder hundegården med noe trygt og behagelig.

Bygge selv med elementer til hundegård

Har du behov for en større hundegår, anbefaler vi at du tar hammeren fatt. Er du helt grønn når det kommer til snekring, finnes det elementer for hundegård av metall du kan få kjøpt i byggevareforretninger eller på Felleskjøpet. Der kan du også forhøre deg om kjøp av egnet hundegård-netting eller hundegård-gjerde. De vil nok dessuten kunne gi deg gode råd om korrekt oppsett av hundegårder generelt. 

Hundegård til salgs i Norge hos Dyrekassen

Har du funnet en hundegård som passer dine behov? Spør oss gjerne om veiledning dersom du trenger hjelp. Vårt utvalg av hundegårder egner seg til innendørs og utendørs bruk avhengig av modell. Finn din favoritt og bestill i dag!

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen