Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundegrinder

hundegrind, hundegrind innendørs, hundegrind utendørs

Kjøp hundegrind til innendørs eller utendørs bruk på nett

Har du rom som du ikke ønsker at Fido skal ha tilgang til? Eller ønsker du å sikre en trapp som en eldre hund som ikke har godt av å gå i? Da bør du installere en hundegrind eller hundegjerde slik at du enkelt kan begrense tilgangen til disse. En hundegrind for innendørs bruk er som regel både lett å sette opp og håndtere for deg som må bevege deg mellom rommene. Hundegrind til utendørs bruk kan dessuten være svært praktisk når du ikke vil at voffsen skal stikke av når den er på luftetur i hagen. Her hos Dyrekassen tilbyr vi ulike modeller som passer til både store og små hunderaser, så vi er sikre på at du vil fnne noe som dekker akkurat dine behov. 

Les mer

Kjøp hundegrind til utendørs bruk på nett

Hundegrind utendørs er ofte aktuelt dersom du har en inngjerdet hage uten port. Hundegrinden vil da fungere som port og forhindre at voffsen får fritt leide inn til den store verdenen “der ute”. Utendørsgrinder kommer gjerne i mer robuste materialer som metall og krever som regel at du fester disse godt fast i vegger eller murer. 

Kjøp hundegrind til innendørs bruk på nett

En hundegrind til innendørs bruk er fint å sette opp når du har rom som kompisen din ikke har lov til å gå inn i. Det kan være et barnerom, en garderobe med mange fristende skopar eller kjøkkenet der godbitene har sitt hjem – de aller fleste hundeeiere har nok en del av huset der Fido blir litt mer rampete enn vanlig. Med en god hundegrind kan du forhindre at hunden kommer i skade for å tygge på eller spise ting han ikke skal. Hundegrinder innendørs er dessuten ofte enkle å montere med medfølgende skrustikker som spennes opp mellom dørkarmer eller for eksempel mellom veggene i en smal gang. Siden hundegrinder har godt innsyn, er det også mulig for dere å følge med på hverandre, noe som er praktisk for deg som har en litt engstelig hund som ikke liker når du er ute av synsfeltet. 

Viktig å huske på når du bruker hundegrind

Når du skal bestille ny hundegrind, kan det være greit å huske på følgende: 

  • Hundegrind til stor hund: Har du en stor (og sterk) hund, bør du velge en kraftigere grind som er beregnet på dette. Disse er spesielt dimensjonert for større hunder.

  • Borre eller ikke borre? Ikke alle er like komfortable med å snekre, så velg gjerne en modell som ikke trenger å skrues fast. Passer også utmerket for deg som av ulike årsaker ikke ønsker å lage hull i karmer eller vegger. 

  • Hund og katt under samme tak? Du får faktisk tak i hundegrinder som har egne dører for katten, dersom det er ønskelig at hunden har begrenset tilgang, mens pus får fritt leide gjennom grinden. 

Velg blant kjente merkevarer for hundegrind i Norge

Her hos Dyrekassen tilbyr vi selvsagt en rekke hundegrinder fra produsenter med lang erfaring innen produksjon av hundeutstyr. Med andre ord vil du sikkert dra kjensel på flere av merkene. Akkurat hvilket du bør velge er smak og behag, og vil dessuten gjerne avhenge av hvilken størrelse og design du liker best – samt som passer hunden din. 

Kan man bygge hundegrind selv?

Ja, det er faktisk fullt mulig. Er du litt praktisk anlagt og liker å bygge ting, så er det ikke noe i veien for å snekre hundegrind selv. For hundens sikkerhet er det viktig at du bruker gode materialer uten fare for fliser, og er ekstra nøye med beslag og hengsler. Unngå for all del skarpe kanter som Fido kan skrape seg opp på. Er du en av de som dessverre er født med ti tommeltotter? Da er nok kjøp av en ferdig hundegrind det enkleste – her får du også tak i modeller som ikke krever boring, noe som er perfekt dersom du er av typen som får angst så fort du ser ei verktøykasse.

Bestill hundegrind på nett og få hjemlevering

Har du bestemt deg for modell og merke? Så fint, da! Når du fullfører bestillingen din, leverer vi pakken så raskt vi klarer helt hjem på døren din. Handler du i tillegg for mer enn 499 kr, spanderer vi også frakten. Dermed kan du raskt komme i gang og installere den nye grinden, enten du har valgt en hundegrind til utendørs eller innendørs bruk. 

Vis mindre
1 — 5 av 5 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen