Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundetepper

Hundetepper, hundepledd og hundeteppe

Hundetepper og hundepledd

Hundetepper er praktisk å ha tilgjengelig. Til forskjell fra andre produkter som med ekstra solide materialer er spesiallaget for hunder, er hundetepper stort sett laget som vanlige tepper for mennesker. De er kosete, myke og deilige med fine mønstre og farger. Her handler det kanskje litt mer om stil enn funksjon, men det er viktig å merke seg at gode hundetepper tåler vask på høy temperatur. Dette er viktig for renslighet og hygiene. Når du skal kjøpe hundepledd på nett finner du det store utvalget hos oss. Vi har også hundeteppe til bil og bagasjeromsteppe til bil, som er praktiske å ha for å beskytte bilen og gjør det mer komfortabelt for hunden.

Les mer

Hundetepper

Hundetepper av god kvalitet kan vaskes på 60 grader. Høy temperatur er en stor fordel siden det sørger for at man ivaretar hygiene for både hund og eier. Ved 60 grader fjernes pollen og hudrester fra hundeteppet. Midd tar man også knekken på når man vasker hundetepper på 60 grader. Sjekk gjerne produktene på forhånd når du kjøper hundeteppe på nett. I beskrivelsen bør det stå litt om vasking, men du kan også sjekke med kundeservice om de har anbefalte produkter hvis du har spesielle krav til det.

Siden det legges mer arbeid i design av hundetepper enn lignende produkter, syns vi du skal se etter noe som passer stilen din. Og hundens stil, selvsagt. Skal det være søte poter og rosa farge? Eller noe litt tøffere? Du kan finne noe for alle typer, smaker og hunder. Det kan kanskje være smart å tenke på et litt mer robust produkt hvis du har en hund som elsker å sette tennene i ting og rive dem i fillebiter. For det første kan oppførselen trenes bort, men hvis du vet det er et problem er det kanskje greit å styre unna søte fleecetepper og satse på noe som tåler den røffere behandlingen bedre. Vi har de gode tipsene til deg, så ta kontakt hvis du har spørsmål rundt det å kjøpe hundeteppe på nett.

Bagasjeromsteppe til bil

Bagasjeromsteppe til bil beskytter bilens bagasjerom mot vann og skitt fra hundens poter og pels. Når du har vært på tur er det sikkert fristende for hunden å hoppe inn og slenge seg nedpå. Du har kanskje en reisedusj eller mulighet til å vaske hunden først, men det blir som regel både vått og skittent i bilen. Avhengig av hunderasen må vi legge til. Noen er så små at det ikke blir det store rotet, men seg for deg en gjørmete golden retriever i bagasjerommet. Et skikkelig bagasjeromsteppe til bil som har god kvalitet er laget av materialer som tåler mye og kan tåle skikkelig rengjøring gjennom vasking. Hvis du bruker bagasjeromsteppe til bil må du være klar over at hunden skal sikres i bil når man kjører. Det er helt greit å sitte eller ligge i bilen mens den står i ro, men kollisjonstestet metode for sikring av hunden skal brukes når den er i bevegelse. Noe annet å tenke på er størrelse. Sjekk størrelsen på bilen din før du kjøper bagasjeromsteppe til bil på nett. Det er oppgitt mål som passer med indre mål på bilen din. Enkelte bagasjeromstepper til bil har også beskyttelse for støtfanger. Veldig greit å ha når hunden skal inn og ut av bilen for å unngå riper og gjøre det tryggere for hunden.

Hundeteppe til bil

Hundeteppe til bil er kjempefint å ha for både kos for hunden og beskyttelse av bilen. Myke tepper laget av fleece er varmende og trygge, samtidig som seter og andre deler av bilen får litt beskyttelse mot hundens klør og tenner. Og holdes rent og tørt, det er også viktig. Når du bruker hundeteppe til bil må du allikevel huske å sikre hunden, et er ikke anbefalt og heller ikke lovlig å ha hunden liggende på et hundepledd mens du kjører. Hundepledd er som du kanskje forstår ikke kollisjonstestet, og vil ikke være trygge dersom uhellet er ute. Men bruke gjerne hundepledd på bunnen av buret når dere kjører, og ta det ut og la hunden ligge på hundeteppet i setet eller bagasjerommet når dere stopper og tar en pause. Det er også veldig greit for hunden å ha et varmt og tørt sted å ligge for eksempel når man kommer tilbake til bilen etter en tur. Du skal kanskje skifte sokker og ta deg en liten pause før du kjører hjem, og da kan hunden få en pause på hundepleddet samtidig. Det er enkelt å kjøpe hundepledd på nett i Norge. Vi har stort utvalg kvalitetsprodukter og leverer helt hjem til deg. Når du kjøper hundeteppe på nett må du sjekke størrelsen. Ikke kjøp et bittelite teppe til en stor hund - så enkelt er det egentlig. Det skader ikke for en liten hund å ha et stort teppe. Det er bare enda mer å kose med.

Vis mindre
1 — 12 av 12 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen