Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kjølematter

kjøleseng hund, kjølematter hund

Kjøp kjølematter og kjøleseng til hund på nett

Sol, sommer og ferie! Når gradestokken kryper oppover er det som regel til stor glede for oss tobeinte her i Norge. Men som hundeeier er det fort gjort å bli bekymret over hvor god hunden egentlig tåler varmen. De aller fleste er dyktige og oppmerksomme når det kommer til å ikke forlate hunden i bilen, gi nok vann og ta pauser på hundeturen. Har du virkelig lyst til å gjøre kompis en tjeneste om sommeren, anbefaler vi at du kjøper en kjølematte. Denne kan du bruke både hjemme, på terassen eller når dere skal på kjøretur - etter behov og temperatur. Kjølematter til hund er genialt - her får du en liggematte som virker kjølende mot huden når hunden ligger på den.

Les mer

Hvordan fungerer egentlig kjølematter?

De fleste kjølematter til hund er fylt med en gel som absorberer kroppsvarmen fra hunden ved kontakt. Denne gelen er giftfri og ufarlig for hunden. Den store fordelen med kjølematter og kjølesenger er at de hverken trenger vann eller kjøling for å aktiveres. Dessuten er de lette og portable slik at du kan ta dem med i bilen eller i ryggsekken uten problemer. De fleste modellene gir god avkjøling i flere timer. Når kjølesengen er blitt varm, vil den fungere igjen etter en pause fra kontakten med hunden.

5 tips for en behagelig sommer for hunden

Ikke alle her i Norge er like fornøyde med somrene, men dette kan man like gjerne snu på hodet: Vi er heldige som har somre med værvariasjoner. Tre uker med regn er det nok ingen som ønsker seg midt i fellesferien, men at vi slipper unna de verste hetebølgene er godt for både naturen, mennesker og dyr. Samtidig ser vi at får flere og flere varme perioder, og til dette er en god kjølematte eller kjøleseng et utmerket valg for hunden din. I tillegg har vi et par gode tips du bør huske på for å gjøre sommeren i Norge så avslappende og behagelig for både hund og eier: 

  • Skjerm hunden under hetebølger og unngå lange turer i solen eller heftig og langvarige lekeøkter.

  • Sørg for at hunden alltid har tilgang på friskt, rent vann.

  • Vær forsiktig på varm asfalt dersom dere går langs veier og fortau. Dette kan bli for varmt for sensitive poter, bruk potesokker dersom hunden din synes det er ok.

  • Forlat aldri hunden alene i bilen og bruk aircondition eller vifter der det er mulig.

  • Liker hunden din å bade? Ta dere gjerne et bad i sjøen eller en liten runde med hageslangen. Eventuelt kan du fukte et håndkle og legge rundt hunden. Dette kjøler som regel godt. 

Rengjøring og vedlikehold av kjøleseng til hund

Har du kjøpt en kjøleseng til hund i Norge, kommer du sannsynligvis ikke til å bruke den hele året. Rengjør gjerne matten før du pakker den bort slik at ikke lukt og flekker setter seg til neste somemr. Dette gjør du enkelt ved å dra over med en fuktig klut med et mildt rengjøringsmiddel. Skulle det komme flekker og søl etter bruk, tar du dette selvsagt etter behov. Sjekk kjølesengen jevnlig for rifter og skader. Selv om gelen ikke er giftig for hunden din, bør den jo hverken tygge på gel eller stoffet rundt. Dersom kjølematten er skadet slik at gelen er eksponert, anbefaler vi at du skifter den ut.

Velg kjøleseng fra ditt favorittmerke

Her hos Dyrekassen tilbyr vi selvsagt kjølematter fra kjente og kjære merkevarer til din hund. Både Trixie og Active Canis er favoritter hos mange hundeeiere. Her får du god valuta for pengene, for en kjølematte trenger nemlig ikke å koste skjorta. Skal du ha en kjølematte som passer godt inne i et transportbur, eller har en meget stor eller bitteliten hund, så bør du nok sjekke at du kjøper rett størrelse. Ellers vil vi påstå at det er enkelt og greit å kjøpe kjølematte på nett. Du må dog veldig gjerne velge et design og en farge du liker godt!

Bestill kjølematte til Fido i dag og få varene levert helt hjem

Ja, du hørte riktig. Selvfølgelig tilbyr vi hjemlevering! Varene sender vi så snart vi kan til deg slik at hunden din kan få glede av sin nye kjøleseng. Bestiller du for mer enn 499 kr, spanderer vi dessuten frakten. Så ta deg gjerne en kikk i nettbutikken og finn det du trenger til varme sommerdager, enten det er et kjølehåndduk, en vannskål til deilig friskt vann eller kjølematten som passer hunden din perfekt. Med gode forberedelser og rett utstyr kommer dere nok til å ha en helt fantastisk sommer.

Vis mindre
1 — 5 av 5 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen