Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundematter og Madrasser

Hundematter, matte til hund, hundematte til bil, hundematte til bur

Hundematter og matte til hund

Matte til hund er et alternativ til seng. Se på hundematter som en ekstra soveplass i tillegg, eller den eneste plassen å sove for hunder som elsker å ligge åpent. Når du kjøper matte til hund på nett må du vite størrelsen på hunden din for å finne riktig størrelse hundematte. Det står bra beskrivelse om størrelse på alle hundematter i nettbutikken vår. Det finnes også andre typer matte til hund, ikke bare slike som den sover og hviler på. Hundematte til bil er fin å ha når du har vært på tur og hunden er skitten, du er generelt redd for å skitne til bilen eller hunden røyter så mye at det er et problem. Da kan du kjøpe en hundematte til bil, og hvis du kjøper hundematte til bil på nett får du stort utvalg merker og typer å velge blant. Hundematte til bur også veldig fornuftig siden bur ofte er kalde og harde i bunnen. For å kjøpe riktig hundematte til bur på nett, må du vite størrelsen på ditt eget bur.

Les mer

Hundematter

Hundematter er smarte. Det er et veldig fint tillegg til sengen, eller en perfekt plass for hunden som elsker å strekke seg mens den slapper av eller sover. Du kan observere hunden din for å finne ut hvordan den oppfører seg. Hvis hunden strekker seg mye og er av stor rase, blir en vanlig seng med vegger ofte litt begrensende for den. Da vil potene presses mot veggene på sengen, uten at hunden egentlig blir fornøyd med strekningen sin. Hvis denne beskrivelsen passer din hund, er det kanskje på tide å prøve en matte til hund. Se først på den som et tillegg til en vanlig seng. Ha begge alternativ tilgjengelig og se hva hunden velger. Vi kan i det hele tatt finne ut mye om hunder og hva de liker ved å kun observere. Ikke presse dem til å velge noe. Når det gjelder seng med vegger finnes disse selvsagt i mange størrelser. Også veldig store. Men de vil aldri bli like åpne og frie som hundematter. Når du kjøper hundematter på nett i Norge må du ha litt informasjon klar. Du må vite størrelsen på hunden din og sammenligne dette med størrelsen på hundematten. Du vil at hundematten skal være så stor at hundens kropp ikke ligger på eller over kanten, bortsett fra hvis den strekker seg i full lengde. Du må også tenke på materialer. Noen hunder kan være litt røffe i behandlingen av en matte til hund, og vi kan da anbefale litt mer solide materialer. Hundematter for slike aktive hunder som herjer litt skal tåle mer, mens de roligere hundene kan få hundematter med mykere materialer. Det må uansett understrekes at alle typer hundematter tåler mye før de slites ut. En matte til hund kan ofte vaskes veldig enkelt, noe som er en stor fordel.

Hundematte til bil

Hundematte til bil brukes stort sett i baksetet. Den er praktisk når du har en skitten hund etter en tur. Gjørme, rusk og vann vil du helst holde unna setene dine, og det fikser du med hundematte til bil. Når du kjøper hundematte til bil på nett må du vite størrelsen på bilen din. Nå er hundematte til bil selvsagt ikke så fastlåst på størrelse at den ikke kan tilpasses med en blanding av makt, bretting og godvilje, men det er greit å ha en hundematte som passer ganske bra i utgangspunktet. Hundematte til bil festes gjerne i hodestøtter for å sikre at den holder seg på plass. Da kan hunden bevege seg rundt uten å eksponere setene. Husk at hvis du bruker hundematte til bil skal hunden selvsagt allikevel sikres. Hunder skal alltid sikres i bil.

En skikkelig god hundematte til bil kan vaskes. Rengjøring er viktig når produktet tross alt er laget for å ta unna skitt og fuktighet. Følg produsentens bruksanvisning for å sikre at det ikke blir ødelagt. Hundematte til bil er også normalt laget med skikkelig solide materialer, men for deg som trenger det mest solide og holdbare kan vi gjerne gi noen råd. Ta kontakt hvis du skal kjøpe hundematte til bil på nett og trenger noen tips.

Hundematte til bur

Hundematte til bur er supert siden mange bur er ganske ukomfortable. Det kan være bunn i plast og både kaldt og hardt. Hvis du kjenner deg igjen i dette, er det kanskje på tide å kikke på våre hundematter. Fordelen med å bruke en hundematte i forhold til for eksempel et teppe er først og fremst hvor solid og holdbar en hundematte er. Den tåler røff behandling fra klør og tenner. Den kan vaskes fordi produsenten vet at den må tåle det også. Med en kvalitetsmatte til hund får du et produkt som utvilsomt varer lengre og fungerer bedre til oppgaven enn midlertidige løsninger.

En god hundematte til bur har riktig passform og størrelse til buret ditt, så ha dette klart når du skal kjøpe hundematte til bur på nett i Norge. Her får du stort utvalg og kvalitetsprodukter, med rask levering helt hjem og trygt kjøp.

Vis mindre
1 — 10 av 10 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen