Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Kjøp hundeleker og leker til hund på nett

Hundeleker, aktivitetsleker , hundespill og bamser til hund

Leker til hund og valp er mer enn bare moro. Det er læring og utvikling av kropp, hjerne og forhold til andre hunder og mennesker. Du vil bli overrasket over hvor gjennomtenkt og smarte hundeleker er. Det lages alle mulige typer, og hos oss får du dem i alle tenkelige former og farger. Kosebamser, kasteleker, biteleker, godbitleker og mye mer. Ved å kjøpe hundeleker til valp og hund på nett i Norge, vet du at lekene også er godkjente. De er trygge å tygge og inneholder ingen farlige stoffer.

Les mer

Aktivitetsleker til hund og valp

Alle trenger motivasjon for å aktiviseres, det har du nok kjent på selv. Å komme seg over dørstokken for å ta en gåtur eller jogge litt kan være vanskelig, men med riktig motivasjon går det. Også hunder trenger motivasjon, og derfor er aktivitetsleker til hund og valp supert. Aktivitetsleker  kommer i mange forskjellige former og typer. Velg riktig for din hunds behov og ferdigheter. Hvis du velger noe som utfordrer hodet og gir hjernetrim, skal du starte på et litt lavt nivå. Da lærer hunden, blir smartere og utvikler seg gjennom hele livet. Aktivitetsleker kan altså aktivere både hjerne og kropp.

Hundeleker med lyd til hund og valp

Lyd er gøy, inspirerende, morsomt og spennende. Derfor er hundeleker med lyd til hund og valp blant våre best likte leker. Pipingen når hunden tygger på dem eller du klemmer dem er som et startsignal for aktivitet og gir leken en ekstra dimensjon. Hundeleker med lyd til hund og valp er noe du virkelig må ha i en leketøysamling til hund.

Leketøysamling til hund

Du kan med fordel beholde kontrollen selv på alle hundelekene. Hvis du har en leketøysamling og varierer hvilken leke du lar hunden bruke, vil det være som å få en ny leke av og til. Gjem dem bort av og til - selv om det virker slemt - og du kommer til å gjøre hunden din en tjeneste. Hvis den har en enorm haug med leker liggende hele tiden, blir det hele litt uinteressant.

Kjøpe hundeleker til valp og hund på nett i Norge

Du skal være trygg på at lekene er sikre i bruk. Hundeleker skal tåle biting og skikkelig tygging uten å gå umiddelbart i oppløsning. På et eller annet tidspunkt vil en hund med nok intensitet og kraft klare å ødelegge hundeleker, og det er alltid viktig å følge godt med. Sjekk jevnlig at lekene er  hele og fine, for om noen begynner å gå i stykker er det tid for å bytte ut. Sjekk gjerne med oss hvilke leker som har god varighet. Du skal også kunne stole på at lekene ikke inneholder farlige stoffer. Når du kjøper hundeleker til valp og hund på nett i Norge får du denne sikkerheten med på kjøpet. Det er ingen farlig maling som flasser av eller gummi med farlige stoffer.

Hundespill

Hundespill er et annet ord for aktivitetsleker  til hund og valp. De er rett og slett laget som et spill som utfordrer hundens evner og lærer den nye ferdigheter. Slike hundespill kommer med forskjellige ferdighetsnivåer. Ikke overvurder hunden din, men start litt enkelt. Hvis du begynner på høyt nivå med et hundespill kan hunden bli lei veldig fort.

Favorittleke til hund og valp

Det er umulig å vite hvilken leke som blir favoritten. Mange hundeeiere blir nok overrasket over det som ender opp med å bli favoritten og derfor anbefaler vi å holde det enkelt i starten. Mange hundeleker er rimelige, og det lar deg utforske forskjellige typer som kan passe din hund. Hvis du vil gå grundig til verks for å finne riktig favorittleke til hund og valp, kan du sjekke hva som passer din rases personlighet. Samtidig er du sikkert veldig klar over at alle hunder kan ha egen personlighet som går på tvers av alt som er normalt. Men bruk likevel all info du kan få når du skal finne favorittleke til hund og valp.

Størrelse på hundeleker

Dette er et veldig viktig punkt. Mange hundeleker kommer i forskjellige størrelser, og da er det viktig at du kjøper riktig. En for liten hundeleke kan svelges og er derfor en helsefare for hunden. Dersom leken er for stor er den umulig å bruke på riktig måte for hunden din. Hundeleker med forskjellig størrelser er heldigvis merket med informasjon om dette. Du kan også få gode råd hvis du kontakter vår kundeservice. De har lang erfaring med dette, og gir alltid de beste rådene.

Kong hundeleker

Dette er kongen av hundeleker. Det enorme utvalget, de utrolig fantasirike og morsomme tingene de kommer på. Dette er virkelig en fantastisk spennende verden av leker du bare må utforske sammen med hunden din.

M-pets hundeleker

Liker du litt annerledes og morsomme ting? Det gjør hunden din også. Her får du de litt kulere tingene som andre ofte ikke tenker på.

Chuckit! hundeleker

De perfekte kastelekene for hunder? Det er faktisk mulig at de kommer fra Chuckit! Lysende farger som inspirerer til action og spenning. Sportslig design som gjør at eieren også er aktiv. Du har kanskje ikke tenkt på det, men å være aktiv med hunden er god trening for deg. Hundeleker trimmer også eiere.

PetSafe hundeleker

Her finner du oftest leker med teknisk preg. Batteridrevne ting som gjør lekingen automatisk, og gir deg en liten pause i hverdagen hvis du trenger det. Lekene utrolig gjennomtenkt og godt laget, men klare formål for aktivitet og hjernetrim.

Trixie hundeleker

Kanskje det beste kjente merket i kjæledyrverden, og de lager selvsagt hundeleker også. Godt utvalg, smarte ting og god kvalitet. Dette er alltid et trygt valg for deg og hunden din.

Busy Buddy hundeleker

Fint utvalg fra en litt mindre produsent. Lekene er perfekte som lett hjernetrim, da man kan gjemme godbiter i dem som hunden må jobbe litt ekstra for.

Vis mindre
1 — 36 av 328 produkter
Til toppen