Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kosedyr og bamser

Kjøp kosedyr og bamser til hund og valp på nett i Norge

Kosedyr og bamser til hund og valp

Kosedyr og bamser til hund blir ofte veldig personlig for kjæledyret ditt. Hunder får et nært forhold til enkelte leker, og da spesielt kosedyr og bamser til hund. De er myke og fargerike, kanskje knitrer de litt og lager morsomme lyder. Kong kosedyr og bamser til hund og valp er trolig de mest populære. De er fantastisk fantasifulle og så solide at de tåler en god del røff bruk. Et slikt kosedyr kan være med lenge, noe som ikke er tilfelle hvis du bruker en vanlig bamse. Hvis du kjøper kosedyr og bamser til hund på nett får du velge blant enormt stort utvalg fra de beste merkene.

Les mer

Kosedyr til hund

Et kosedyr til hund kan være både leke og trøstende bestevenn. Hunder får ofte et nært forhold til enkelte kosedyr. De kan bites på og lekes med, men de fungerer også som en slags venn. Du har sikkert lagt merke til hvordan hunden gjerne tar med seg kosedyret når den skal hvile eller bare slappe av litt. Det vekker nok et instinkt hos dem. Mennesker er også slik, vi elsker jo bamser og kosedyr. Kosedyr til hund er mye mer solid enn vanlige kosedyr. Derfor er det viktig at du bruker dette til hunden din og ikke vanlige kosedyr for mennesker.

Bamser til hund

Bamser til hund er bare et annet ord for samme leke. Noen kosedyr er formet som bamser, men det brukes alle mulige dyr og vesener som modell. Å bruke en vanlig bamse er ikke anbefalt, da disse tåler mye mindre og vil fort bli ødelagt. De kan ha deler som løsner lett, som øyne laget av knapper og disse små gjenstandene er ikke bra for hunder. På innsiden kan det også være smådeler som er potensielt skadelige. Du kan heller ikke være trygg på at materialene ikke er skadelige å tygge på. Bamser til hund skal altså være bamser spesielt laget for hunder, ikke vanlige bamser.

Kosedyr og bamser til hund

Kosedyr og bamser til hund er en herlig kategori innen hundeleker. Det finnes mengder av fargerike og enormt fantasifulle vesener og ekte dyr. Du kan kjøpe en elg, løve eller krokodille, eller kanskje til og med en enhjørning, hvis den stilen passer bedre. Her er det ingen grenser, alt er lov. Det viktige med kosedyr og bamser til hund er at de er solid laget med materialer som ikke er farlige. De er myke og kan framstå som lett å ødelegge, men de tåler overraskende mye. Noen bruker kosedyr og bamser til hund som kasteleke. Kanskje ikke ideelt siden bamser ikke er det mest aerodynamiske du kan kaste, men det kan jo brukes. Bare være klar over at jo mer lek du bruker den til jo raskere slites den ut. Mange hunder liker best å ha kosedyret når de har litt alenetid og slapper av. Da tygges den gjerne litt på men fungerer også som en liten kompis. Vi mennesker kan forstå hvordan en liten bamse kan gi trygghet og nærhet. Det er kanskje samme instinkt og følelse hos mennesker som når det gjelder kosedyr og bamser til hund.

Kosedyr og bamser til valp

Kosedyr og bamser til valp er egentlig ikke en spesiell kategori. Du må bare velge de som ikke er aller størst. Selv den minste valpen kan ha glede av en bamse som er litt stor, men det er jo grenser. Samtidig er det viktig å nevne at ingen slike kosedyr og bamser til hund er enormt store. De er alle ment å kunne bites på eller bæres rundt med godt grep mellom tennene. Altså kan de ikke lages enormt store. Et kosedyr eller en bamse til valpen din kan gi trygghet og bli en viktig støtte for den lille. Siden valper ikke har så veldig mye kraft eller leker spesielt aggressivt, kan bamsen vare lenge. Ikke bruk vanlige bamser eller kosedyr da disse ikke er solide nok og kan bli farlig når de blir ødelagt.

Kosedyr og bamser til hund - kjøp på nett

Å kjøpe kosedyr og bamser til hund på nett er null problem. Du skal bare passe på at du sjekker størrelsen. Liten leke passer best til liten hund, og stor leke til stor hund. Alle produkter er godt merket og forklart når det kommer til størrelse. Her er det altså ekstremt vanskelig å gå feil, også fordi hunder har en tendens til å like kosedyret uansett. De er ikke så enormt kresne. Siden bilder og tekst forklarer helt perfekt hvordan bamsen ser ut, er det bare å velge en eller flere og legge dem i kurven. Det gøyeste er når pakken kommer og du kan se gleden hos hunden din når du drar opp et kosedyr eller to fra boksen. Vi tror alle hunder vil anbefale å kjøpe kosedyr og bamser til hund på nett.

Vis mindre
1 — 36 av 80 produkter
Til toppen