Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Aktivitet og stimulans

Kjøp aktivitetsleker og hjernetrim til hund og valp på nett i Norge

Aktivitetsleker og hjernetrim til hund og valp

Aktivitetsleker og hjernetrim til hund og valp er leker spesielt utviklet for å stimulere hjerne og kropp. Denne treningen er viktig for hundens velvære og utvikling gjennom hele livet. Hjernetrim for hund er også gøy for deg som eier som får se hunden løse oppgaver og utvikle seg. Aktivitetsleker til valp kjøper du på nett hvor det er stort utvalg, og disse er spesielt utviklet for å være litt enkle i starten. Aktivitetsleker til hund som er litt eldre er mer utfordrende, men hvis de ikke har gjort noe av det før må du begynne med de enkle også her. Kong aktivitetsleker og hjernetrim til hund og valp er blant våre anbefalte merker med høy kvalitet og morsomme produkter. Start med aktivitetsleker og hjernetrim for hund og valp nå, og få et rikere liv sammen.

Les mer

Aktivitetsleker til valp

Å starte livet riktig med gode aktivitetsleker er viktig. Begynnelsen av hundelivet kan brukes til mye annet enn bare kosing, og selv litt målrettet lek med aktivitetsleker til valp er morsomt for både valpen og deg. Aktivitetsleker til valp kjøper du på nett hvor utvalget er stort og du får den gode veiledningen. Da får du riktig leke til riktig formål. Våre hundeeksperter hjelper deg gjerne hvis du trenger råd eller inspirasjon.

Aktivitetsleker til hund

Med aktivitetsleker til hund mener man voksen hund, altså ikke valp. Aktivitetsleker til hund er litt mer utfordrende for både kropp og hode, siden man antar at hunden har vært og aktiv og trent på dette siden den var valp. Siden det kan gå litt røffere for seg er også aktivitetsleker til hund mer solide

Hjernetrim til valp

Hjernetrim til valp sikrer en god start på et langt liv. Leker for hjernetrim for valp er spesielt utviklet for å være litt utfordrende i starten, men ikke så vanskelig at det blir demotiverende. Valpen skal klare å gjennomføre oppgavene og gå videre til neste nivå for vanskelighetsgrad når den er klar. Leker for hjernetrim til valp finner du her hos Dyrekassen.  Her finner du alle de kjente merkene, og du får veiledning om hva som er riktig valg for deg og din valp. Det er også mulig å lage egne leker for hjernetrim til valp med for eksempel et brett med muffinsformer. Legg en godbit i noen av formene, dekk til med tennisballer og så må valpen fjerne ballene for å finne godbitene. Å kjøpe tennisballer er ofte like dyrt eller dyrere enn å kjøpe en dedikert leke for hjernetrim til valp. Derfor velger de fleste å kjøpe ferdiglagde leker framfor å lage selv.

Hjernetrim til hund

Når hunden blir voksen og går inn i seniorårene, er det viktig å opprettholde treningen. Hjernetrim til hund gjør at den blir raskere i både kropp og hode, noe som igjen gir den et bedre hundeliv. Det er bevist at hunder kan lære og som hundeeier vet du sikkert det. Til og med enkle øvelser er regnet som hjernetrim og hunder liker det. Det er lett å se på oppførselen deres. Du vil også se at korrekt hjernetrim til hund gjør den lykkelig. Å oppnå noe og klare noe man prøver på er ikke kun for mennesker- også hunder liker å lykkes. Når hunden klarer noe er det viktig at du har positiv oppmuntring til dem. Det er selvsagt noen velvalgte ord som forklarer det den er flink, men også godbiter som belønning. Husk at mange godbiter er sunne. De smaker godt og kan ses på som snacks, men det er altså en helsunn belønning som gjør opplevelsen komplett for hunden og samtidig gir den bedre tenner og helse.

Kjøpe aktivitetsleker og hjernetrim på nett

Du får gode råd hos oss når du kjøper aktivitetsleker og hjernetrim på nett. Vi har kunnskap om lekene - du vet hva hunden din liker. Den kombinasjonen er uslåelig og garanti for suksess. Ved å kjøpe aktivitetsleker og hjernetrim på nett sikrer du at du velger blant det beste utvalget. Ingen kompromiss her, siden vi har masse produkter fra mange forskjellige merker. Våre hundeeksperter er klar til å gi deg sine råd hvis du er litt usikker.

Når du kjøper aktivitetsleker og hjernetrim på nett i Norge kan du også stole på at produktene er trygge å bruke. Ingen små deler som er farlig eller skadelige stoffer i produktet. Du får varene levert helt hjem på døren hvis du vil, og får en handleopplevelse som er sikker både for deg og hunden din.

Vis mindre
1 — 36 av 68 produkter
Til toppen