Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Ball til hund

Kjøp ball til hund, hundeball til valp på nett i Norge

Ball til hund, hundeball til valp

Ball til hund er den klassiske, elskede leken hos stort sett alle hunder og eiere. Å kjøpe ball til hund på nett er en enkel oppgave. Du må bare orientere deg litt i materialer og typer baller, og unngå at du kjøper altfor stor ball. Hundeball er den enkleste formen for aktivitet. Kong ball til hund og valp er kanskje det mest populære, men det finnes enormt mange alternativer. For eksempel Trixie, merket som lager alt mellom himmel og jord til hund. Når du kjøper hundeball på nett ser du sikkert for deg masse kasting og henting, men ikke alle hunder løper så mye. Noen liker å bare leke enkelt med en hundeball. Visste du forresten at det finnes maskiner som skyter ut ball til hund? Vi anbefaler likevel at hundeball brukes på den vanlige måten, siden det gir trim for deg også og skaper et bånd mellom dere.

Les mer

Ballek til hund og valp

Ballek til hund og valp er basisformen for aktivitet og lek for hunder. Alle gjør det og selv alle som ikke har hund liker å kaste en hundeball når de treffer en hund. Og de fleste hunder elsker det, dog noen mer enn andre. Ballek til hund og valp henger ofte sammen med hvor aktiv hunden er og dette avhenger ofte igjen av rase. Det er ingen fasit for at ball til hund passer bedre til  noen hunder enn andre, men aktivitetsnivå generelt avgjør hvor godt det passer. Du kjenner din hund best og vet om ballek er riktig for dere.

Hvilke typer ballek til hund og valp som er best avhenger av hva hunden din behersker og liker. Noen elsker å svømme ut i vannet etter en ball, mens andre hater vann. Bygg det opp litt forsiktig og se hva hunden din liker og klarer. Noen nøyer seg med mange korte turer mens andre liker skikkelig lengde på kastene. Med en riktig type ball kan du også leke innendørs med hundeball. Korte kast og sprett er alt som skal til for å lage litt aktivitet innendørs når været eller tiden ikke tillater utelek.

Lekeball for hund

Lekeball for hund er enkelt. Du finner en rund ting som kan kastes og kanskje spretter, og passer på at den er trygg å bruke for hunder. Materialene kan ikke være skadelige og den må tåle ganske mye. Vi vil si at det er best å kjøpe en ball laget for formålet. Det er mye billigere enn å gå gjennom to fotballer hver måned. Lekeball for hund kjøper du enkelt på nett.

Gummiball

Gummiball er bare en av mange typer. Sjekk ut hvilket stoff leken du liker er laget av hvis du er ute etter et spesielt materiale. Felles for alle hundeleker er at de ikke er laget av noe farlig. De er solide og kan ikke tygges lett i fillebiter, men skulle noe skje skal du vite at materialene i lekene vi selger selvsagt ikke er farlige. Gummiballer er myke og gode å tygge på, og tåler både kast og vann uten at den tar skade av det.

Mental stimulering 

Lag noen spennende leker eller oppgave med ballen, så får hunden stimulert seg mentalt. Vær litt oppfinnsom ved for eksempel at ballen skal legges på et bestemt sted når den er hentet. Eller ha to baller i forskjellige farger og lær hunden hva som er hva. Det blir litt hjernetrim og litt lek. Veldig fornuftig å gjøre med hunden din for å utvikle kropp og hode.

Mot stress 

Hunden din ser kanskje litt oppkavet ut når den leker, men hundeballer kan hjelpe mot stress. Å tygge for en hund kan sammenlignes med når du klemmer på en stressball. Det er bra for tennene og bra for hodet. Ingen tvil om at dette er den enkleste formen for leking for alle. Hvis du vet at hunden din tygger litt aggressivt skal du passe på at du kjøper en hundeball som passer til dette. Ta gjerne kontakt med våre erfarne hundefolk hvis du trenger råd.

Leke med ball til hund

Å leke med ball til hund er trim også for eier og det synes vi selvsagt er kjempepositivt. Når du skal kjøpe ball til hund på nett, tenk gjerne på at du skal kjøpe en som er enkel og morsom for deg å kaste langt. Hvis du har en hund som elsker å løpe langt etter en hundeball altså, hvis ikke må du jo hente den selv. Å leke med ball sammen med hund skaper også et bånd mellom hund og eier. Det er morsomt og positivt, og hunden lærer at dette er en bra ting å gjøre på samtidig som tilliten til deg vokser.

Treningsball for hund

Alle baller er treningsball for hund. Det finnes noen som spesifikt kalles dette, og skal kanskje brukes på spesielle måter. Men ikke heng deg opp i det. Kjøp en ball til hund på nett og kos deg med lekingen.

Hundeball med pipeleke

Noen hundeballer har innebygget pipeleke, som gir litt ekstra moro og inspirasjon. Elsker hunden din lyder? Kjøp en ball til hund med pipelyd og den blir garantert litt mer aktiv. Vi advarer - det kan være fare for pipestress hos eier hvis hunden ligger på gulvet og tygger og tygger på en hundeball som piper.

Tyggeball til hund og valp

Alle solide baller som tåler litt kan regnes som en tyggeleke til hund og valp. Hunden vil instinktivt tygge på ballen og noen foretrekker det framfor å løpe tilbake til eieren med den og hente den igjen. Merkelig. Tyggingen hjelper på tannhelsen og fungerer avslappende for hunden. Pass på at du kjøper en solid ball i riktig størrelse og materiale hvis du vil at den skal vare en stund. En ball kan altså være to ting i en - tyggeleke og ball.

Kjøpe ball til hund på nett

Utvalget av ball til hund er enormt. Alt fra vanlige tennisballer til mer spesielle fargerike og pipende baller. Når du skal kjøpe hundeball på nett passer det fint å finne et sted med gratis eller veldig lav fraktkostnad, siden baller kan være litt store og koste mye å sende fra utlandet. Å kjøpe hundeball på nett i Norge er nok det beste forslaget vi har. Da kan du også være sikker på at ballen er laget av trygge materialer.

Vis mindre
1 — 36 av 40 produkter
Til toppen