Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Tyggeleker

Kjøp tyggeleker til hund og valp på nett i Norge

Tyggeleker til hund og valp

Tyggeleker til hund er mye nyttigere enn du skulle tro. Faktisk er disse tyggelekene utrolig viktig for hundens helse. Hundens tenner er utrolig viktige, det trenger vi vel egentlig ikke å understreke. Skikkelige tyggeleker er essensielle for å ivareta sunn tannhelse. Det er altså din måte å bidra til at hundens tenner er sunne og klar til spising og leking. Å kjøpe tyggeleker til hund på nett er ingen problem, du får gode råd fra oss hvis du er usikker på type og størrelse. Tyggeleker til valp er også noe vi hjelper deg med. Det mest populære merket er Kong tyggeleker til hund og valp og deres klassiske produkter er altid populære.

Les mer

Tyggeleker til hund

Tyggeleker til hund handler om både lek og helse. Hundens instinkt sier at den skal tygge på ting, og da er det greit at "ting" ikke er skoene dine eller fjernkontrollen. Derfor er tyggeleker viktige for oppdragelsen. Start tidlig med å være tydelig på forskjellen på ditt og hundens område, da går det bra senere i livet også. Det er altså ikke mulig eller ønskelig å unngå at hunden tygger på noe, men den må tygge på de rette tingene.

Og de rette tingene betyr tyggeleker til hund. Leker spesielt laget for å tåle knasende tygging dag etter dag og uke etter uke. Vi kan ikke love år etter år siden mange hunder kan være ganske brutale i bruken av tyggeleker, men vi kan love at våre tyggeleker er skikkelig solide. Hvis du har spørsmål om dette og lurer på hva som er absolutt sterkest og tøffest, kan kundeservice dele sin erfaring med deg når du tar kontakt på chat på Facebook.

Tyggeleker til valp

Tyggeleker til valp er tilpasset størrelsen - altså at de er små. Men også små valper kommer i forskjellige størrelser. Derfor skal du fremdeles være oppmerksom på størrelsen på tyggeleker til valp. Å bruke slike leker er viktig for valpens utvikling og det er godt for tennene å tygge. Valper skal tygge, men de skal ikke tygge på skoene, møblene eller døren din. Når du starter tidlig med tyggeleker til valp lærer valpen gode vaner helt fra starten, og valpen lærer forskjell på mitt og ditt. Disse gode vanene kommer til å vare hele livet ut, så lenge du fortsetter å bruke skikkelige tyggeleker til hunden din.

Tyggeleker og godbiter

Mange tyggeleker kan brukes sammen med godbiter. Du fyller innsiden med hundens favoritter og disse spretter ut eller renner ut når hunden tygger på leken. Da må hunden jobbe litt for å få tak i godbitene, og det er litt hjernetrim. Den må forstå at tygging gjør at godbitene kommer ut. Du kan bare slappe av - mange godbiter er sunne. De er bra for tennene til hunden.

Tyggeleker til hund - kjøp på nett

Tyggeleker til hund og valp skal være laget av solide materialer som ikke er skadelig for hunden. Når du kjøper tyggeleker til hund på nett fra en norsk nettbutikk får du denne tryggheten. Hvis du tar sjansen på å importere fra utlandet, kan du ikke være sikker på at leken tilfredsstiller norske krav til produksjon og sikkerhet.

For å hjelpe deg med å velge riktig tyggeleke til hund eller tyggeleke til valp, har vi lagt inn forskjellige kategorier eller filtre for deg. Du må bare velge innen disse gruppene, og da blir jobben veldig mye enklere.

  • Tyggeleke til senior
  • Tyggeleke til voksen hund
  • Tyggeleke til valp
  • Tyggeleke til meget liten hund
  • Tyggeleke til liten hund
  • Tyggeleke til mellomstor hund
  • Tyggeleke til stor hund
  • Tyggeleke til meget stor hund

Farge og stil er mer opp til deg og den firbente. Og tenk også over om du ønsker en tyggeleke som kan skjule godbiter- de kan virkelig anbefales. Det er en fin måte å sikre seg at hunden må jobbe litt for å få en godbit. Du gjør jobben litt vanskeligere, men alle lekene som er laget for dette er helt greie å få ut godbiter av. De er ikke altfor vanskelige. Å gjøre dette oppdrar også hunden til at det er sine egne leker den skal tygge på. Den vet at det er der godbitene kommer fra. Tyggeleke til hund og valp med godbiter er et sterkt anbefalt produkt.

Vis mindre
1 — 36 av 53 produkter
Til toppen