Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Draleker

Kjøp draleker til hund og valp på nett i Norge

Draleker til hund og valp

Draleker til hund er morsomme å leke med for både deg og hunden. Noen sekunders intens kamp for å vinne tilfredsstiller hundens instinkt- og kanskje ditt også, hvis du er et konkurransemenneske og ikke vil la hunden gå av med en altfor lett seier. Draleker til hund og draleker til valp må være solide for å tilfredsstille kravene våre til sikkerhet. De må tåle mye røff behandling uten å ødelegges. Dette går egentlig på både produktets sikkerhet og garantien for at dere skal ha det gøy lenge med leken dere kjøper. Kong draleker til hund og valp er nok de mest populære, de har både morsomme kosedyr og heftige draleker til hund med tau.

Les mer

Draleker til hund

Draleker til hund kommer stort sett som to typer

  • Draleke med tau
  • Draleke formet som kosedyr/bamse

Begge er godt egnet til bruken siden de er solid laget og tåler røff behandling. Draleke til hund med tau er det absolutt mest solide valget av dem. Disse lekene er skikkelig solid laget med høy kvalitet på materialene. Den store fordelen med draleker med tau er at du får godt tak i den. De kommer ofte med et håndtak eller en løkke som lar deg virkelig utfordre hundens styrke. Ulempen for deg er at hunden også får godt grep i sin ende, slik at det blir vanskelig å gå av med seieren. Mange hunderaser har utrolig styrke i kjevene og tennene. Draleker til hund med tau brukes oftest til større hunder med mye kraft og som leker litt aggressivt. De forbindes med litt tøffere lek.

Draleker til hund formet som bamse eller kosedyr brukes gjerne til hunder som trenger en oppmuntring til å leke. De må ha noe som får fram instinktet skikkelig, og da er sterke farger og litt morsom fasong fint å bruke. Vi tror helt ærlig ikke at hunden ser at draleken er utformet som en sjiraff, elg, hummer eller bjørn men det gjør det litt morsommere for deg hvis leken er fin. Da kan du også gi dem navn og leken blir mer personlig. Hvis leken har navn kan man forresten lære hunden å finne akkurat den leken. Da kombinerer du draleke med hjernetrim. Slike draleker til hund er også grundig gjennomtenkt og solid laget, men for de tøffeste hundene anbefaler vi altså at man velger draleker med tau.

Draleker til valp

Draleker til valp er egentlig helt lik det man bruker til voksne hunder. Noen av lekene vil bli for store, så det er viktig å tenke på størrelse i forhold til hund. En leke som er umulig å håndtere vil valpen veldig raskt bli lei av. Da har du kjøpt en god leke og et godt produkt, men til feil bruker. Så sjekk altså størrelse når du kjøper draleke til valp på nett. Våre produkter er godt merket med størrelse, og du kan eventuelt dobbeltsjekke med informasjon fra produsentens nettside hvor vi henter vår informasjon.

Å bruke draleke til valp er en fin måte å leke på, men du må huske å gjøre forskjell på leken og andre ting. Det må ikke utarte seg til at valpen tror tøflene eller et håndkle er en draleke. Disse vil jo veldig fort bli ødelagt, og valpen tillegger seg dårlige vaner. Et klart skille mellom hva som er leke og hva som ikke er leke er altså nødvendig.

Kjøpe draleker til hund på nett

Å kjøpe draleker til hund og valp på nett er en enkel sak takket være vår gode produktinformasjon. På hvert enkelt produkt finner du informasjon om materialer og størrelse. Med gode bilder får du også visuelt inntrykk av varen. Med andre ord du kan se med egne øyne at den er kul, stilig eller har en fasong og utforming som kan passe din hund. Husk at det visuelle teller også for en hund. De kan til og med se på TV, så en draleke med livlige farger og litt mønster kan være en veldig god ide.

Som tidligere nevnt kan du også stole på at draleker til hund og katt du kjøper på nett er laget med sikre materialer som ikke er skadelig for hunden. I Norge har vi strenge krav til dette, så det er veldig trygt å handle fra oss på nett.

Vårt beste råd er å kjøpe en draleke du tror hunden liker, ikke en du selv liker. Ha det i bakhodet. Og husk at draleke til hund kommer i forskjellige størrelser. Sjekk beskrivelsen grundig, og hør eventuelt med vår kundeservice hva som passer din hunds rase.

Vis mindre
1 — 32 av 32 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen