Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kasteleker

Kjøp kasteleker til hund og valp på nett i Norge

Kasteleker til hund og valp

Alle elsker kasteleker til hund, både hunder og mennesker faktisk. Eller kanskje vi skal si nesten alle, siden noen hunder ikke liker så voldsomt godt å løpe for å hente noe. Da er det viktig at du innser hvilket nivå din hund ligger på. En liten hund med korte ben klarer kanskje ikke å løpe like langt og ofte som en hund bygget for fart. Kasteleker til hund og valp kan altså brukes av alle, så lenge du tilpasser det til hundens nivå. For deg som eier er det også litt trening i å kaste og leke med hunden og all lek som involverer både hund og eier skaper tettere bånd mellom dere.

Les mer

Kasteleker til hund

Kasteleker til hund er den perfekte hundeleken- det er slik alle ser for seg å leke med hunden sin. Lykkelig kaste en ball eller noe annet, bare for å se hunden hente den og legge den ved føttene dine igjen. Med litt trening og en hunderase som elsker å hente, kan dette bli hverdagen din. Men det er ikke alle hunder som elsker kasteleker, vær klar over det.

Dette er typiske former for kasteleker.

  • Frisbee
  • Ball
  • Boomerang
  • Pinne
  • Kunstige steiner

Siden alt kan kastes - til og med en bamse - kan alle leker strengt tatt være kasteleker. Men det er disse typene som er de virkelige heltene i luften. De er lettere å kaste langt, tåler mye og er morsommere å leke med for en aktiv hund.

Med enkelte leker kan du også få litt kastehjelp. Hva sier du til en maskin som skyter tennisballer? Hunden kan legge ballen opp i maskinen på egenhånd, og den skytes automatisk ut. Det finnes også slynger hvor du plasserer ballen i en kopp slik at ballen kan kastes lengre enn du egentlig klarer. Automatiske ballkastere er fin trening for hunden, gir hjernetrim og lar hundeeiere som ikke klarer å kaste ballen få se sin hund løpe og hente. Slyngene er mest gøy for de som kan kaste litt langt fra før men som vil ha enda mer lengde.

Flytende kasteleker til hund og valp

Hvis du skal kaste leken ut i vannet må du passe på at den faktisk flyter. Hvis ikke blir det en tur med dykkerbriller for deg og en litt skuffet hund. Det finnes egne vannleker som er utrolig morsomme. Og for all del - sjekk at hunden din liker å svømme før du kaster, for ikke alle liker å hoppe i vannet for å hente noe for deg. Mange hundeeiere har fått seg en liten overraskelse når det viser seg at hunden ikke er så interessert i å hente de flytende steinene du nettopp kastet 25 meter ut på vannet. Kasteleker som brukes i saltvann må skylles godt etter bruk, for saltet kan over tid ødelegge leken.

Kasteleker til valp

Her må du passe på at du kjøper riktig størrelse. En kasteleke til valp skal være liten nok til at valp klarer å bite fast i den. Den må også være ganske lett slik at valpen klarer å bære den med seg tilbake. Det er jo det som er hensikten - å hente leken og ta den med tilbake.

Kong kasteleker til hund og valp

Kong kasteleker til hund og valp er blant de mest populære. Om ikke de absolutt mest populære faktisk. Kvaliteten er super og de lager fargerike leker som hunder elsker. Materialet i lekene er alltid det beste og tryggeste, og vi har full tillit til Kongs kvalitet. Det samme har titusenvis av norske hundeeiere. Kong kasteleker til hund og valp er et trygt valg for deg og hunden din. Det sikrer timevis med kasting, løping og henting.

Kjøpe kasteleker til hund på nett

Vi har selvsagt egen kategori i nettbutikken for kasteleker til hund. Der finner du alle leker som kan kastet, men hvis det er skikkelig aktiv kasting du er ute etter skal du se etter noe i de kategoriene vi nevnte tidligere her.

  • Frisbee
  • Ball
  • Boomerang
  • Pinne
  • Kunstige steiner

Hvis det er klassiske kasteleker du er ute etter, vil du bli mest fornøyd med disse, og hunden din vil garantert bli fornøyd med dem. Fordelen med å kjøpe kasteleker til hund på nett er utvalget. Vi kan ha alt mulig på lager og tilgjengelig for deg, med rask levering. Alle våre kasteleker til hund er selvsagt trygge å bruke

Kjøpe kasteleker til valp på nett

Kasteleker til valp er stort sett ikke spesielt merket. Du må se etter de små lekene hvis du har en liten hund, og ikke velge de som er litt tunge å bære. Hvis du er usikker kan du sjekke med våre eksperter på kundeservice. De har lang erfaring med hva som passer til hvem. Å kjøpe kasteleker til valp på nett er altså enkelt og trygt.

Vis mindre
1 — 36 av 91 produkter
Til toppen