Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundekamera og GPS

hundekamera, gps hund, gps halsbånd hund, gps tracker hund

Kjøp Hundekamera og GPS til hund på nett i Norge

Har du lyst til å se alt det morsomme som hunden din finner på? Eller er du bekymret for om voffsen er engstelig når du forlater hjemmet? Da bør du prøve et hundekamera der du kan følge med på hundens atferd via livestream direkte til mobilen eller eller laptopen din. Bevegelse og posisjon kan du dessuten spore med en GPS-tracker for hund som du fester i halsbåndet eller en lomme på dekken. Sjekk utvalget her på siden og ikke nøl med å kontakte oss dersom du trenger råd.

Les mer

Kamera hund | Actionkamera og hundekamera til hjemmet

Med et godt hundekamera kan du få med deg alt kjæledyret ditt finner på mens du er borte. Moderne actionakameraer er lette, men samtidig solid og de fleste modellene tåler vannsprut. Hundekameraet fester du som regel til hundens halsbånd eller hundesele. Siden de fleste modellene kommer med en bevegelsessensor, finnes det også muligheter for å motta varslinger i den medfølgende appen om hundens bevegelser. 

Nyere modeller innen kamera til hund kommer med både HD-oppløsning og nattmodus. 

Det er ulike grunner til at folk velger å kjøpe et hundekamera: For noen gir det rett og slett en ekstra trygghet å vite hva ens firbente bestevenn holder på med. Dessuten kan kameraet få med seg uønsket atferd hos hunden som kun finner sted når hunden er alene. Når du vet hva som faktisk foregår, kan du lettere få bukt med problemet, enten du håndterer dette sammen veterinæren, en hundetrener eller alene. 

Dessuten kan du produsere mange flotte og underholdende actionfylte videosnutter til deling på sosiale medier eller privat. Med så mye vill og vakker natur vi har i Norge, er du jo nesten garantert spennende motiver. Og hvem vet, kanskje finner du ut at hunden din har en hemmelig venn eller gjør noe som du ikke ante noe om? 

GPS-halsbånd hund | Mål aktivitetsnivå og spor hundens posisjon

Kjøp GPS-tracker til hund og hold styr på hvor hunden befinner seg. Dette kan være praktisk utenom båndtvangsesongen når hunden har et større område å bevege seg på, eller for eksempel til reiser og jakthunder. Til sistnevnte får du kjøpt egne jaktjakker med i godt synlige farger og med egnet lomme til å feste GPS-trackeren. Skulle hunden komme bort vil du kunne se posisjonen til hunden i den medfølgende appen eller nettsiden som hører til. 

En liten huskeliste for deg som vil kjøpe hundekamera eller GPS til hund:

 • Sjekk kompatibilitet med mobilens operativsystem og om den støtter Android, IPhone eller begge deler. 

 • Merk at enkelte merker tilbyr programvare med abonnement for å få tilgang til alle funksjoner.

 • Talefunksjon: Her finnes både enveis- og toveis talefunksjon, avhengig av modell og merke. Med toveis kommunikasjon kan du både høre hunden din og prate til den andre veien for å berolige eller gi kommandoer. 

 • Bevegelssesvarsling som varsler deg når hunden beveger seg og eventuelt hvor lange avstander (nyttig for å vite aktivitetsnivået). I enkelte GPS-trackere er det også mulig å sette opp et virtuelt gjerde på kartet, og motta varsling når hunden beveger seg utenfor dette området.

 • Oppløsning kamera: Nyere modeller har som regel høy oppløsning som gir god bildegjengivelse og generelt flotte opptak, samt filmer i opptil 360 graders vinkel.

 • Nattmodus med infrarødt lys er også en nyttig egenskap for å se hva som skjer i mørket.

 • Lagringsplass: Eventuelle begrensninger på lagringsplass i minutter med videoopptak.

 • Om kameraet eller GPS-trackeren støtter WiFi, 3G/4G/5G avhengig av modell

 • GPS-trackere har i dag gode batterier som varer i flere dager. Skal du på langtur bør du planlegge lademulighetene dine litt i forveien.

Kamera til hund og GPS-tracker kjøper du sammen med alt annet til turen

Hos Dyrekassen får du kjøpt kjente og kjære merkevarer innen hundeutstyr. Hundekamera og GPS-bånd til hund er intet unntak, og handler du for mer enn 499 kr, spanderer vi attpåtil frakten. Ta derfor gjerne en kikk på annet du måtte trenge til turen, som halsbånd, kobbel, regndekken eller godbiter. Pakken leverer vi raskt hjem til deg og helt hjem på døren hvis du ønsker. Har du vanskelig for å velge? Kontakt oss for veiledning - vi er her for deg.

Vis mindre
1 — 2 av 2 produkter
 • Side 1 av 1
Til toppen