Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
tur med hund, tur med valp

Kjøp alt du trenger til turen med hunden eller valpen din på nett

Ut på tur, aldri sur! Det er vel ingen dette er mer treffende for enn for våre firbente bestevenner? Alle som har hund vet jo at hunder simpelthen elsker turgåing. Den perfekte turen består gjerne av nysgjerrig snusing, markering både der det passer og ikke passer seg, en helt nødvendig dotur og herlig lek og moro. Toppen av kransekaka er gjerne når kompis får møte likesinnede bissevovver og bli kjent med nye venner. Her hos Dyrekassen kan du kjøpe alt du trenger til tur med hunden, enten du skal gå tur med valp eller voksen hund eller har tenkt deg på en lengre fjelltur med hunden din. 

Les mer

Kjøp halsbånd og kobbel til turer med din bestevenn.

Båndtvangen i Norge gjelder fra 1. april t.o.m. 20. August. Dette er for å sikre både beitedyr, vilt og menneskene rundt deg. I tillegg finnes utvidet båndtvang i visse områder eller situasjoner. Derfor er det viktig med godt utstyr som sikrer at både båndtvangen ivaretas samtidig som at hunden har mulighet til å bevege seg med en viss frihet til å utforske og leke seg. Det viktigste du trenger er et godt halsbånd eller en sele samt kobbel eller annet bånd. I nettbutikken tilbyr vi både bestselgende merker her i Norge så vel som spennende nykommere med flotte og solide design. Med andre ord burde det være mulig å finne rett utstyr til din hund uansett smak og behov. 

Plukk opp etter hunden på tur

Det er selvsagt viktig å ha riktig utstyr til å plukke opp etter hunden når den har gjort sitt fornødne. Hundeposer hører altså til essensielt utstyr tur med hunden. Du får kjøpt varianter både med og uten duft, og mange velger også miljøvennlige alternativer fra merker som har fokusert på dette. En hundeposeholder er et praktisk supplement til å bære posene med seg på tur. 

På telttur med hund - joda, det er mulig!

Her i Norge er vi heldige som er omgitt av storslagen natur nesten uansett hvor i landet du bor. Aktive friskuser veger dessuten gjerne aktive hunderaser som mer enn gjerne er med på langturer. Skal du på fjelltur eller telttur med hunden, er det viktig at du har godt ustyr med til dere begge. Blant annet kan vi anbefale følgende produkter: 

  • Sammenleggbare matfat og drikkeskåler. Velg lette, sammenleggbare skåler som du enkelt pakker med deg i ryggsekken og klapper ut etter behov

  • Godbiter og frysetørket mat. For fôring og belønning til snille gutter og jenter. 

  • Trekkbelte og lange, fleksible liner. Båndtvangen gjelder selvsagt ute i villmarken også. Skal du på langtur kan det være praktisk å bruke et trekkbelte som du spenner rundt livet, slik at du ikke trenger å holde kobbelet i hånden mens du trasker rundt i skogen eller på fjellet. Går du tur med hund i villmarken er det også greit å ha et fleksibelt og litt lengre bånd. 

  • Kløv for lett oppakning på hunden. For hunderaser som kan bære litt utstyr med seg er det supert å trene den opp til å bære en kløv. For deg som ikke kjenner til dette produktet, er det altså snakk om små bærevesker eller liten ryggsekk som du kan fylle opp med ekstra utstyr som du trenger til fjelltur eller telttur med hunden.  

  • Soveposer og annet teltutsyr til hunden. Sørg for at du har utstyret du trenger dersom du skal overnatte i villmarken.

Annet nyttig tilbehør til turen

Vi anbefaler at du tar en ordentlig kikk i nettbutikken etter annet snadder du kan trenge til turene med hunden din. På vinterstid er det blant annet nyttig med reflekser eller potesokker. Har du en hund som ikke kan gå lange strekninger av gangen, kan en vogn være tingen. Eller skal du på sykkeltur med hunden? Det fikser vi. Her vil du finne det meste av utstyr, så bruk gjerne filtrene eller søkefunksjonen på siden for å finne det du leter etter.

Finn dine turfavoritter hos Dyrekassen

Uansett om du skal på den daglige hundeturen eller fjelltur med hunden - her hos Dyrekassen vil du finne det meste av det du trenger for å gjøre turen komplett. Hander du inn for mer enn 499 kr, spanderer vi dessuten frakten, så her er det bare å handle i vei. Spør oss gjerne om rådgivning dersom du er i tvil om hva du trenger. Vi ønsker god tur!

Vis mindre
1 — 36 av 324 produkter
Til toppen