Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Flytevest til hund

Flytevest hund, Redningsvest hund

Sikre hunden din med redningsvest og flytevest til hund

Livet er aller best om sommeren, synes vi. Late sommerdager på kaia med en soft-is i hånden og bølgeskvulp i bakgrunnen, eller hva med en snekketur i lett sommerbris i fjorden? Når hunden skal være med på sjøen, bør du kjøpe redningsvest til hund for å sikre Fido på turen. 

Les mer

Mange hunder er svømmedyktige, men akkurat som oss tobeinte skal de bruke vest i båten. Flytevest kan være vel så nyttig dersom du oppholder deg på brygga og det er fare for at kompis hopper i vannet. Har du tenkt til å kjøpe flytevest til hund på nett? Så har du kommet rett. Dyrekassen tilbyr et stort utvalg av redningsvester med god passform fra merker av høy kvalitet til de aller fleste vektklasser.

Derfor bør du kjøpe redningsvest til hund

Vi oppfordrer alle til å vise sjøvett og at alle båtpassasjerer har på seg vest - både to- og firbeinte. Selv om hunder som regel både kan svømme og liker lek i vannkanten, handler det om å sikre seg dersom uhellet er ute på grunn av uvær eller om en annen uventet situasjon skulle oppstå. Hunder er nemlig også utsatt for å bli nedkjølt, og en god flytevest vil gi noe beskyttelse mot dette. Dessuten holder flytevesten hunden, som navnet tilsier, flytende i vannet. Dette er spesielt viktig dersom hunden skulle falle i vannet og få panikk, eller om dere av en eller annen grunn havner i sjøen langt fra land. Redningsvest til hund kan redde liv i slike tilfeller.

En god og moderne redningsvest til hund er dessuten utstyrt med reflekser og sterke farger, slik at hunden er lett synlig i vannet. De fleste modellene har robuste bærestropper i overkant slik at du lett kan trekker hunden opp fra vannet. Til sist, men ikke minst, kjennetegnes en god vest av at den har justerbare stropper som lett kan tas av og på samt god passform som gjør at hunden kan bevege seg uhindret. Flytevest til hund er en investering du absolutt bør ta dersom du oppholder deg ofte på og nær sjøen – med godt utstyr sikrer du nemlig bestevennen din mot sjøens farer. Husk gjerne dessuten på:

  • Hund i båt bør sikres med sikkerhetsline slik at de ikke løper fritt rundt på båten. Denne festes i egnet krok eller håndtak på flytevesten. 

  • Lag en behagelig liggeplass der hunden føler seg trygg. 

  • Engstelige hunder skal ikke tvinges med på båttur. La hunden få venne seg til båten mens den ligger til kai, gjerne over lengre tid og flere besøk. Har hunden fortsatt ikke lyst? Så må du ordne egnet og ansvarlig hundepass.

  • Ta med kompis på svømmetrening dersom den ikke er vant til sjøen. Dra på bading og lek i vannkanten under oppsyn, og prøv gjerne også med den nye flytevesten slik at hunden blir vant til å ha den på.   

Stort utvalg av redningsvest til hund på nett

Når du skal kjøpe redningsvest til hund i Norge, kan du heldigvis velge blant pålitelige merker som designer vester tilpasset din hund. Velkjente merker som er verdt å nevne:

  • Baltic flytevester: Flotte, pålitelige standardvester i knallfarger som sørger for god synlighet i vannet. Det svenske merket innehar langvarig ekspertise innen sikkerhetsprodukter og flytevester til tobeinte og har overført denne i egne kolleksjoner for hund. 

  • Ezydog redningsvest til hund: Svært gode flyteegenskaper og spesielt godt egnet for deg som har en liten hund da de også produserer mikrovester med samme gode kvalitet som de store vestene, men som passer små, firbeinte seilere. 

  • Kurgo redningsvest til hund: Komfortable vester med rom for bevegelse slik at hunden har det bekvemt både på land og til vanns. Kjent for sine holdbare materialer og atletiske snitt.

Slik velger du rett størrelse på flytevest til hund

De fleste merker opererer med gjengse størrelser som du kjenner igjen fra regndekken, normalt XS/S–L/XL. Både vekt og størrelse på hunden er medvirkende faktorer når du skal velge korrekt størrelse. I grove trekk kan du si at vektklasse er avgjørende for vestens flyteegenskaper, mens størrelsen har stor betydning for passformen. Sjekk størrelsestabellen fra produsenten, som regel har vi denne oppført i vår produktinformasjon. 

Opplev fordelene av å handle redningsvest til hund på nett 

Hos Dyrekassen får du kjøpt nøye utvalgte flytevester og annet utstyr til hund av høy kvalitet. Vi velger ut kvalitetsprodukter fra pålitelige merker, som sikrer hunden din når det virkelig teller. Ta gjerne en kikk i resten av utvalget for sikkerhetsliner, seler, soveplasser og annet som kan være nyttig å ha med seg på båtturen. Vi leverer raskt hjem til adresser over hele landet, og til og med helt hjem på døren dersom du ønsker det. Ønsker du et siste tips fra oss? Kjøp for mer enn 499 kr og så spanderer vi dessuten frakten. Det blir ikke enklere enn som så. Vi ønsker god fornøyelse og ship ohoi! 

Vis mindre
1 — 3 av 3 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen