Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Hundeklær på nett

Hundeklær - bestill klær til hunden

Hundeklær kan være mye forskjellig. Det finnes hundeklær som er laget for mote og nærmest er utkledning for hunden. Slike hundeklær er ikke viktig og kanskje heller ikke riktig å bruke. Utkledning av hunder er mest for eiers moro, og du må derfor passe veldig godt på at du ikke gjør noe som er ubehagelig for hunden. Våre hundeklær er praktiske. De har et formål og en funksjon. Hundeklær som er solid laget, tåler norske forhold og er komfortable for hunden. Det kan være hundeklær til vinter, til sommer, til tur og for aktive hunder. Og hundeklær til valp. For å kjøpe hundeklær på nett trenger du å måle hunden din. Korrekt passform er viktig for at hundeklær skal fungere skikkelig og være komfortable. Produktene inneholder informasjon om måling, men spør oss gjerne hvis du lurer på noe.

Les mer

Hundeklær

Å kjøpe hundeklær på nett er egentlig enkelt hvis du bare vet litt om hvordan hunden skal måles. Et mykt og tøyelig målebånd er en fordel. Det er litt vanskelig å måle for hundeklær med en meterstokk. Eventuelt kan du ta litt tau eller garn og strekke dette langs hunden på området som skal måles, og så måle tauet mot meterstokken etterpå. Det kan være greit å ta litt høyde for voksing hvis hunden ikke er ferdig utvokst, og ikke gå for den minste størrelsen hvis den er mellom størrelser. Spesielt dekken er veldig viktig å tenke på når det gjelder hundeklær. Norske hunder og eiere har virkelig fått opp øynene for dette praktiske plagget. Det kommer i typer som sørger for varme og beskyttelse mot vind og kulde. Du får det med vanntett beskyttelse mot regn. Og du finner modeller med refleks for trafikksikkerhet. Slike typer hundeklær liker vi - de som har en mening og et tydelig bruksområde som er både praktisk, god for helsen og gir trygghet. Du har kanskje også sett hunder som går med sokker. Eller hundesko. Også dette blir mer og mer vanlig. De kan beskytte mot underlag som kan skade potene. Hundens poter er veldig viktige å ta vare på. Både iskaldt og skarpt underlag og svært varmt underlag kan være ubehagelig. I enkelte terreng som steinete strender hvor det kan dukke opp knust glass, er beskyttelse av poter veldig viktig. Hundeklær har altså en funksjon, de er ikke bare til pynt.

Hundeklær vinter

Visste du at hunder kan fryse? Enkelte raser fryser ganske mye lenge før temperaturen er nede på null grader. Du må sjekke hva som er aktuelt for din rase. Hundeklær for vinter er faktisk en nødvendighet for enkelte hunder. Det er ikke snakk om mote eller forfengelighet, men en nødvendighet for å være frisk og komfortabel. Selv hunder som fryser lett må jo gå ut når det er kaldt, siden det fornødne må gjøres utendørs. Med riktige hundeklær blir en tur i kaldt vær også koselig. Å bruke dekken er veldig smart. Du får typer som varmer veldig godt. Isolerende materialer beskytter mot kulde og vind, perfekt for raser som sliter med å holde varmen på egenhånd. På potene kan du bruke potesokker. De både varmer og holder potene tørre, samtidig som de beskytter mot isete underlag som kan oppleves som skarpt og ubehagelig. Slike sokker trenger tilvenning. Det kan være veldig rart for hunden å gå med i starten, og det kan bli noen morsomme øyeblikk. Som med de fleste eller nesten alle ting som går inn under turutstyr til hund, skal du starte forsiktig med det. Det gjelder både dekken, sokker og alt annet. Start å trene med hundeklær inne i noen minutter. Så litt lengre perioder og til slutt føles det helt naturlig for hunden å gå med. Når du kjøper hundeklær på nett

Hundeklær til valp

Hundeklær til valp vokser de veldig lett ut av. I hvert fall hvis du har en rase som vokser fort. Enkelte små raser kan bruke hundeklær til valp lengre siden de ikke blir så mye større, mens for andre blir det knapt brukt før det må byttes ut. Derfor foreslår vi at du innen hundeklær til valp bare kjøper de nødvendige tingene. De som er viktig for hundens komfort og helse. Å pynte valpen med kule antrekk eller morsomme kostymer kan virke som en god ide, men det er ikke anbefalt. Hvis du vil gjøre det, må du kun bruke det en veldig kort stund. For eksempel for å ta et morsomt bilde. Ikke la hunden gå med kostyme over tid. Hundeklær til valp er laget for å passe godt, være komfortable og kunne brukes over lengre tidsperioder. For eksempel en tur. Kostymer er ikke laget med like mye tanke på hundens velvære. Vi gir deg gjerne noen råd hvis du lurer på hva som er smarte hundeklær til valp når du skal kjøpe på nett.

Vis mindre
1 — 36 av 68 produkter
Til toppen