Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundesko, Potesokker og Hundesokker

Hundesko, hundesokker, potesokker til hund

Kjøp hundesko, hundesokker og potesokker til hund på nett

Hundesko og hundesokker passer på dyrebare hundepoter slik at de skånes under alle forhold vi har her i Norge. For å kjøpe hundesokker eller hundesko på nett, må du vite hvilken størrelse hunden bruker. Dette gjøres med enkel måling av potene. Instruksjoner for dette finner du på produktene i nettbutikken vår. Hundesko brukes for eksempel på badestrand og i fjæren hvis du frykter at det skal være skarpe steiner eller kanskje til og med glasskår fra knuste flasker. Hunder kan også gjerne bruke hundesko når det er veldig varmt på asfalt og annet underlag, eller veldig kaldt og isete underlag. Kjøp potesokker til hund dersom du ønsker en litt enklere løsning, eller velg hundesko for bedre beskyttelse. Sjekk vårt utvalg av korte og lange potesokker til hund så vel som forseggjorte hundesko her i nettbutikken..

Les mer

Kjøp hundesko for all slags underlag

Hundesko er mer solide enn hundesokker. Også kalt "dog shoes" på engelsk, eller "Hundeschuhe" på tysk, er dette et produkt vi får med oss at mange spør etter å vinterstid i Norge. Hundesko har som oftest en forsterket såle av gummi. Denne sålen gir bedre grep og bedre beskyttelse. Å gå med hundesko krever en god del tilvenning for mange hunder. Du må som med mye annet utstyr ha en tilvenningsfase hvor hunden bruker hundesko bare i korte øyeblikk. Den første gangen må du trolig nøye deg med at du i det hele tatt får tatt en sko på en pote. Så blir det enklere etter hvert, og sikkert litt komisk første gang hunden går med hundesko. Da har de en tendens til å trippe og neste danse rundt, fordi det føles veldig annerledes i begynnelsen. Du har sikkert sett video av hunder med hundesko som tripper lett bortover gulvet og løfter potene langt opp i luften for hver gang. Ikke bli overrasket eller sjokkert hvis dette skjer med din hund. Det er som sagt tilvenning det er snakk om. Ikke forvent at du kan bare ta på hundesko og legge ut på tur umiddelbart. Noen klarer dette, men det er ikke regelen.

Hundesko er ofte justerbare med for eksempel en borrelås. Denne sikrer at hundeskoen sitter godt på og er behagelig å gå med. De fleste har også en strikk rundt toppen og kanskje litt lengre nede på benet. Disse sørger for å at hundeskoen sitter fint på og holder seg på plass. De kan også beskytte mot at rusk og annet kommer ned på innsiden av hundeskoen. En god hundesko er lett, altså at den veier lite. Hunden skal nærmest ikke merke at den går med hundesko. Kvalitetsprodukter som de vi selger har tatt hensyn til dette og holder vekten til et minimum samtidig som de lages solide nok til å tåle røff bruk. En skikkelig god hundesko er også pustende. De kan beholde god vanntetthet men samtidig være pustende, og det er viktig for hunden. Poten er et følsomt punkt med veldig mye som skjer. Det er nærmest som sanser for hunden.

Hundesko av topp kvalitet og best i test hundesko har i tillegg utforming som etterligner potens fasong. De former seg perfekt når hunden går med dem og føles ikke som om det er tredd poser over potene. Dette er en generell misforståelse. Hundesko er mer korrekt utformet enn man skulle tro. Tenk på det som sko til mennesker. Virkelig gode sko har bedre passform. Anatomisk korrekt utforming. Slik er det også med hundesko og kvalitet. De aller beste tenker også på dette, og det er imponerende. Hvis du har en hund som skal gå mye med hundesko i for eksempel terrenget, anbefaler vi på det varmeste å gå for et av de dyre alternativene. Vi tilbyr hundesko fra en rekke kjente merkevarer, enten du er ute etter en solid "hundeschuh" av tysk kvalitet eller vil satse på et skandinavisk merke. Begge deler vil være en god investering for deg og hunden din.

Kjøpe hundesko og hundesokker på nett

Så lenge du har et målebånd og en hund som lar deg måle potene, er det enkelte å kjøpe hundesko på nett i Norge. Riktig metode for å måle poten er å la hunden stå på et papirark. Så merker du av de bredeste punktene på poten og måler disse etterpå. Sammenlign med produsentens størrelser og finn den som passer din hund. Enkelt og greit. Hvis du ser at målet ditt betyr at dere er mellom to størrelser, anbefaler vi alltid å velge den største. Det gjør vi generelt med alle produkter til hund som innbefatter måling og tilpasning.

Bestill hundesokker eller potesokker for et lettere alternativ

Hundesokker og potesokker til vinter kjøper du på nett, og dua har et stort utvalg å velge blant. Hundesokker er ganske enkle i design sammenlignet med hundesko, og kan derfor være enklere å få hunden til å bruke. Både hundesokker og hundesko har et viktig bruksområde når hunden allerede har fått en skade på en eller flere poter. Da forhindrer de videre forverring av skaden og sår eller annet kan gro raskere enn hvis de forblir ubeskyttet. Potesokker er et fantastisk hjelpemiddel i slike situasjoner, men regn med å smøre deg med litt tålmodighet for å få hunden til å venne seg til å bruke dem. For ekstra kalde vintre kan lange potesokker til hund være et utmerket valg, siden disse gir beskyttelse litt oppover beinet. Særlig for langhårede hunderaser kan is og frost ha en tendens til å få tak langs beinet i den lange pelsen. 

Vis mindre
1 — 15 av 15 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen