Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundesko, Potesokker og Hundesokker

Hundesko, hundesokker

Potesokker, Hundesokker og Hundesko

Hundesko og hundesokker passer på at dyrebare hundepoter har det godt under alle forhold. For å kjøpe hundesokker på nett må du vite hvilken størrelse hunden bruker. Dette gjøres med enkel måling av potene. Instruksjoner for dette finner du på produktene i nettbutikken vår. Hundesko brukes for eksempel på badestrand og i fjæren hvis du frykter at det skal være skarpe steiner eller kanskje til og med glasskår fra knuste flasker. Hunder kan også gjerne bruke hundesko når det er veldig varmt på asfalt og annet underlag, eller veldig kaldt og isete underlag. Hundesokker er litt enklere og beskytter litt mindre enn hundesko. De er fine å bruke under enklere forhold.

Les mer

Hundesko

Hundesko er mer solide enn hundesokker. De har oftest en forsterket såle med gummi. Denne sålen gir bedre grep og bedre beskyttelse. Å gå med hundesko krever en god del tilvenning for mange hunder. Du må som med mye annet utstyr ha en tilvenningsfase hvor hunden bruker hundesko bare i korte øyeblikk. Den første gangen må du trolig nøye deg med at du i det hele tatt får tatt en sko på en pote. Så blir det enklere etter hvert, og sikkert litt komisk første gang hunden går med hundesko. Da har de en tendens til å trippe og neste danse rundt, fordi det føles veldig annerledes i begynnelsen. Du har sikkert sett video av hunder med hundesko som tripper lett bortover gulvet og løfter potene langt opp i luften for hver gang. Ikke bli overrasket eller sjokkert hvis dette skjer med din hund. Det er som sagt tilvenning det er snakk om. Ikke forvent at du kan bare ta på hundesko og legge ut på tur umiddelbart. Noen klarer dette, men det er ikke regelen.

Hundesko er ofte litt justerbare med for eksempel en borrelås. Denne sikrer at hundeskoen sitter godt på og er behagelig å gå med. De fleste har også en strikk rundt toppen og kanskje litt lengre nede på benet. Disse sørger for å at hundeskoen sitter fint på og holder seg på plass. De kan også beskyttet mot at rusk og annet kommer ned på innsiden av hundeskoen. En god hundesko er lett, altså at den veier lite. Hunden skal nærmest ikke merke at den går med hundesko. Kvalitetsprodukter som de vi selger har tatt hensyn til dette og holder vekten til et minimum samtidig som de lages solide nok til å tåle røff bruk. En skikkelig god hundesko er også pustende. De kan beholde god vanntetthet men samtidig være pustende, og det er viktig for hunden. Poten er et følsomt punkt med veldig mye som skjer. Det er nærmest som sanser for hunden.

Hundesko av topp kvalitet og best i test hundesko har i tillegg utforming som etterligner potens fasong. De former seg perfekt når hunden går med dem og føles ikke som om det er tredd poser over potene. Dette er en generell misforståelse. Hundesko er mer korrekt utformet enn man skulle tro. Tenk på det som sko til mennesker. Virkelig gode sko har bedre passform. Anatomisk korrekt utforming. Slik er det også med hundesko og kvalitet. De aller beste tenker også på dette, og det er imponerende. Hvis du har en hund som skal gå mye med hundesko i for eksempel terrenget, anbefaler vi på det varmeste å gå for et av de dyre alternativene. Det vil være en god investering for deg og hunden din.

Kjøpe hundesko på nett

Så lenge du har et målebånd og en hund som lar deg måle potene, er det enkelte å kjøpe hundesko på nett i Norge. Riktig metode for å måle poten er å la hunden stå på et papirark. Så merker du av de bredeste punktene på poten og måler disse etterpå. Sammenlign med produsentens størrelser og finn den som passer din hund. Enkelt og greit. Hvis du ser at målet ditt betyr at dere er mellom to størrelser, anbefaler vi alltid å velge den største. Det gjør vi generelt med alle produkter til hund som innbefatter måling og tilpasning.

Hundesokker

Hundesokker kjøper du på nett og får stort utvalg å velge blant. Hundesokker er ganske enkle i design sammenlignet med hundesko, og kan derfor være enklere å få hunden til å bruke. Både hundesokker og hundesko har et viktig bruksområde når hunden allerede har fått en skade på en eller flere poter. Da forhindrer de videre forverring av skaden og sår eller annet kan gro raskere enn hvis de forblir ubeskyttet.

Vis mindre
1 — 9 av 9 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen