Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundegenser

Hundegenser, strikke hundegenser, hund genser

Hundegenser, strikke hundegenser og hund genser

Har du en hund du vil kjøpe genser til? Da har vi et par tips til deg. Hunder kan nemlig også bli våte og kalde i dårlig vær, og enkelte hunderaser tåler mindre kulde enn andre. Da kan en hundegenser eller hundejakke være tingen for kompisen din. Her hos Dyrekassen kan du kjøpe hundegensere som både er behagelige å ha på og som dessuten ser søte ut, men vårt fokus ligger på hundeklær som har en praktisk funksjon for hunden. Dette anbefaler vi også for hunden din, nemlig at dens behov må komme før vårt behov for at hunden skal ha på seg et antrekk vi tobeinte synes ser artig ut. 

Les mer

Enkelte hunderaser fryser mer enn andre

Populære modeller i nettbutikken er en kombinasjon av hundegensere som ligner vanlige, behagelige gensere som hettegenser til hund, eller gensere som er utviklet for å motstå regn og uvær. Fordelen med slike hundegensere er at de er beregnet på å oppfylle et behov, nemlig å beskytte mot kulde eller regn. Enkelte hunderaser blir nemlig raskere kalde enn andre, som for eksempel grand danois, chihuahua og greyhound. Med så mange hunderaser vi har her til lands nå til dags, blir listen egentlig ganske lang. 

Som du ser er det ikke nødvendigvis størrelsen det kommer an på når det kommer til kuldesensitive hunder, for hunder av alle størrelser kan være utsatt for dette. Pelstype er en typisk avgjørende faktor. Ikke alle har en like tykk og varm underpels som en husky! Er førstnevnte tilfelle med hunden din, kan du mer enn gjerne vurdere kjøp av hundejakke eller genser til hunden til vinterbruk. Vi tilbyr nemlig gensere til både store og små hunder her i nettbutikken.

Finn en genser til hund som passer 

Skal du kjøpe hundegenser eller hettegenser til hund, er det viktig at du måler opp hunden din for å finne rett størrelse. Som regel vil det si at du må måle lengden på ryggen til hunden din, så finn for all del frem målebåndet før du kjøper hundegenser. Følg så størrelsesguiden som står i produktbeskrivelsen og spør oss dersom du er i tvil – vi forsøker å hjelpe så langt det er mulig.

Når du handler hundegenser bør du dessuten passe på at genseren har god passform slik at Fido har friheten til å bevege seg uten genseren strammer. Dette kan være litt utfordrende før du prøver genseren på, men sjekk gjerne at åpningen til hodet ser stor nok ut, og at stoffet har stretch eller gode muligheter for å åpnes. Siden hunder er aktive vesener som kan finne på mye rart, er det dessuten lurt på passe på at hundejakken eller -genseren kommer uten unødvendige snorer, knapper eller pynt som kan gnage mot pels og huden eller skrape opp både hund og eier. 

Strikke hundegenser selv? Joda, det er mulig

Her i Norge har vi mange som er dyktige på å strikke både gensere, sokker og andre flotte plagg. Strikk er fortsatt i vinden i motebildet. Det er ikke noe i veien for å strikke hundegenser selv hvis du har lyst til dette, og til dette finner du helt sikkert oppskrifter på nettet. For de av oss som er født med ti tommeltotter eller som ikke finner tålmodigheten til å strikke, er det et alternativ å kjøpe en strikket hundegenser eller en snerten hundejakke fra familie og venner som er dyktige til å strikke.

Bestill hundegenser hos Dyrekassen og få gratis frakt over 499 kr

Har du funnet det du lette etter? Å handle hos oss er både enkelt og trygt, og når du bestiller for mer enn 499 kr, spanderer vi dessuten frakten. Pakken din sendes fra vårt lager så raskt som mulig og du kan også velge hjemlevering til de fleste adresser i Norge. Sjekk gjerne ut utvalget vårt av alt annet innen hundeutstyr, som turutstyr, dekken, hundefôr og annet snadder. Vi ønsker god fornøyelse på handleturen!

Vis mindre
1 — 4 av 4 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen