Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Bandana til hund

Sortering
bandana hund

Kjøp bandana til hund på nett i Norge

Er du på leting etter en bandana til Fido? Da er du kommet rett. Her vil du kunne kjøpe bandana til hund som oppfyller krav både til form og funksjon, enten du vil kjøpe en kjølende bandana til varme sommerdager eller en snerten refleksbandana som gjør at voffsen synes godt i nattemørket. I tillegg ser jo bandana til hund veldig stilig ut! Det må da være en fin bonus, selv om vi aldri kan få understrekt nok at hundens behov og velbefinnende alltid kommer først når det kommer til bruken av klær til hunder. I motsetning til bandanaer for oss mennesker brukes bandana til hund først og fremst som et halstørkle rundt halsen, og skal ikke festes over hode og ører. 

Les mer

Kjølende bandana til hund om sommeren

Varme sommerdager kan by på en utfordring for hund og eier når gradestokken kryper oppover. For å hjelpe hunden med å holde en behagelig kroppstemperatur, er det mange hundeeiere som tyr til kjølende bandanaer, matter eller basseng. Kjøper du en kjølende bandana, vil dette være et fint hjelpemiddel for å holde hunden din avkjølt. Slike bandanaer er kort fortalt halstørklær som bløtlegges i kaldt vann, vris opp og festes rundt hundens hals. Den avkjølende effekten oppstår gjennom når vannet fordamper. 

Bandana med refleks – perfekt i mørket

Har du en hund som av ulike årsaker ikke vil bære refleksvest, er en bandana med refleks et glimrende alternativ. Et slikt tørkle ligger nemlig behagelig rundt halsen og hemmer ikke hundens bevegelser på noe vis. Siden de er små og tynne er en slik bandana også utrolig praktisk å ha med seg i lomma eller veska, slik at du lett kan smette den på ved behov når kveldsmørket faller på etter en langtur utendørs.

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen