Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundedekken

Hundedekken på nett

Hundedekken - Bestill dekken til hunden

Hundedekken er et supert tilbehør for alle hunder og hundeeiere. De beskytter mot regn, kulde og vind og er veldig behagelig å bruke for hunden din. Når du kjøper hundedekken på nett må du vite hundens størrelse. På produktene står det hvordan du måler og det står størrelse på alle dekken til hund. Hvis du trenger mer hjelp kan du sjekke med kundeservice hos oss. Hundedekken og vinter hører naturlig sammen. Du vet sikkert at hunder kan fryse, noen tåler faktisk ikke spesielt lave temperaturer i det hele tatt. Ofte skal det ikke mer til enn et skikkelig dekken for å gjøre den kalde turen mye mye mer komfortabel. Hundedekken kommer i mange forskjellige typer og farger. Alle kan finne noe som passer både stil, størrelse og rase.

Les mer

Hundedekken og riktig størrelse

Ryggen til hunden må måles for å finne riktig størrelse hundedekken. De kan til en viss grad tilpasses, men ikke på lengden. Det er mer rundt brystet de kan justeres. Et hundedekken i riktig størrelse er komfortabelt for hunden og dekker kroppen skikkelig. Hvis hunden din ligger mellom to størrelser vil vi anbefale å ta den største. Et lite hundedekken gjør ikke jobben godt nok og kan være ubehagelig å bruke.

Hundedekken vinter

Vinteren er en naturlig sesong for hundedekken. Alle elementene det beskytter mot er i full aksjon. Snø. Sludd. Regn. Kulde. Vind. Vi oppfordrer deg til å sjekke rasen din og hvordan den takler kulde. Noen hunder fryser allerede ved 5-6 grader temperatur. Da sier det seg selv at hundedekken er naturlig å vurdere. Det er ikke et plagg kun for de superaktive og for de lange turene. Hundedekken er perfekt å hive på selv for korte turer i nabolaget. Å kjøpe hundedekken for vinter på nett i Norge er smart. Vi har hundedekken som virkelig tåler de røffere forholdene her til lands. Vi må innse det - en god del av utstyret som man i Europa ser på som vinterutstyr er ikke godt nok for norske forhold. Så kjøp hundedekken på nett i Norge i visshet om at du får produkter som takler forholdene og beskytter hunden din.

Hundedekken mot regn

Det er kanskje først og fremst denne typen hundedekken mange ser for seg. En liten regnfrakk til hunden i form av et vanntett hundedekken. Å være våt betyr ofte at man blir kald. Derfor er det smart å være tørr. Kombiner gjerne dekken til hund med sko til hund. Eller potesokker. Et slikt hundedekken mot regn kommer i både sterke farger og mer nøytrale. Sterke farger er smart fordi dårlig vær ofte betyr dårlig sikt for bilister. Da gir et dekken til hund bedre synlighet og trygghet langs veien. Mange kommer også med refleksstriper i dekkene.

Hundedekken mot vind

Vind er kaldt. Det vet vi mennesker. Det er kaldt også for hunder, og da spesielt de rasene som fryser lett. Et hundedekken kan faktisk være vindtett. Da hjelper det virkelig godt på turene hele året egentlig. Hundedekken mot vind er fint å bruke hele året, uansett årstid. Og heller ikke kun i regn og snø.

Hundedekken mot kulde

Når det er skikkelig kaldt hjelper det ikke bare å beskytte seg mot regn, sludd og vind. Et hundedekken for vinter er i tillegg isolert enda bedre. Se på det som en form for dunjakke til hunden. Slike myke, varme og koselige dekken er perfekte når temperaturen faller virkelig lavt.

Hundedekken med refleks

Sikkerhet i trafikken skal ikke undervurderes også når det gjelder hunder. Hundedekken med refleks er minst to gode ting i én. Mange dekken til hund kommer med striper eller mønster i refleks. Og du kan kjøpe rene refleksdekken. Hele dekkenet er en stor refleks. Da snakker vi virkelig synlighet. Det sammenlignbare for mennesker vil være for eksempel en jakke i refleksstoff eller en refleksvest. Slike rene refleksdekken til hund er ofte veldig enkle. De er tynne, varmer ikke, er ikke vindtett og tåler ikke regn. Det er et tynt plagg som først og fremst handler om trafikksikkerhet.

Tilvenning til dekken til hund

Dekken til hund krever litt tilvenning men ikke mye. Hvis du har gjort en god jobb og kjøpt riktig størrelse hundedekken, er det egentlig kun snakk om å ta det på i veldig korte perioder innendørs en gang eller to før dere går ut. Da slipper du stresset første gang akkurat når dere skal ut døren.

Vis mindre
1 — 36 av 46 produkter
Til toppen