Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Reisetilbehør

Turytstyr reisetilbehør hund eier

Turutstyr, reisetilbehør til hund og eier

Turutstyr til hund og turutstyr til hundeeier er ting som gjør en aktiv hverdag gøyere, tryggere og mer fristende. Det kan være belter, liner, poser til godbitene eller ryggsekk for når de litt mindre hundene blir trøtte. Turutstyr til hund kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen og får levert helt hjem på døren. Vi har kvalitetsutstyr fra merker som har blitt våre favoritter. Utstyr du kan stole på. Reisetilbehør til hund og reisetilbehør til hundeeier er ikke direkte relatert til tur i friluft. Dette er utstyr du trenger på for eksempel reise med fly, bil eller båt. Se på det som reisetilbehør til hund på ferie eller transport. Reisetilbehør til hund kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen når du trenger det.

Les mer

Turutstyr hund

Riktig og godt turutstyr til hund er ofte forskjellen på suksess eller fiasko når du har med den firbente på skikkelige eventyr. Da tenker vi ikke på den korte turen til postkassen eller når du rusler rundt på golfbanen. Nei, vi tenker på de turene som krever litt planlegging og riktig turutstyr til hundeeier også. Vi nordmenn elsker naturen og vi elsker å være godt forberedt. Da er det ikke bare du som skal ha utstyret som gjør turen komfortabel, varm og trygg. Turutstyr til hund har kommet langt. Det brukes utrolig gode materialer, kvaliteten er kjempegod og løsningene er smarte. Når du skal kjøpe turutstyr til hund på nett og eventuelt har spørsmål hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med både turutstyr til hund og turutstyr til hundeeier.

Reisetilbehør til hund

Reisetilbehør til hund og reisetilbehør til hundeeier handler mer om det man trenger på vanlige reiser. Ikke på tur. Slikt reisetilbehør til hund kan være relatert til reise i bil eller på fly. Og kanskje i båt. Da er det oftest snakk om ting som går på sikkerhet, for eksempel bur og tilbehør til dette. Når det kommer til friluft snakker vi altså om å kjøpe turutstyr til hund på nett, ikke å kjøpe reisetilbehør til hund på nett i Norge. Det samme gjelder å kjøpe turutstyr til hundeeier på nett i Norge, og ikke å kjøpe reisetilbehør til hundeeier på nett i Norge.

Belte for godbiter til hund

Når du skal være litt aktiv på tur er det en genial ting å bruke. Å kunne lagre litt snacks et annet sted enn lommene er gull verdt. Da slipper du lukten, smulene og kanskje et litt fettete belegg på innsiden av klærne dine. Snopet til hunden er kanskje fristende, men ikke like fristende for klærne dine. Oppbevaring på den fornuftige måten gjør at du er luktfri og smulefri. Det har også praktiske sider som at snacks er lettere tilgjengelig når du trenger det. Å ha med seg godbiter på tur er smart både for mennesker og hunder. Vi trenger alle en liten oppmuntring av og til. En belønning for å ha gjort noe ekstra bra eller slitsomt. Siden snacks til hunder også er mye næring, kan det være en viktig måte å opprettholde energinivået på litt slitsomme turer.

Sammenleggbar vannskål til hund

Dette er en type produkt mange kjenner igjen fra turutstyr til hundeeier. Hvem har vel ikke vært borti slike små grønne kopper som du folder sammen? Vel, det er del av det viktige turutstyr til hund også. En tur kan bety høy aktivitet. Da trenger du noe å drikke, og det gjør hunden også. Spesielt hvis du har en hund som elsker å løpe mye. Du kan ikke alltid stole på at det finnes drikkekilder i naturen, og derfor er en smart liten skål viktig å ha med på turen. Vi har kanskje ikke tenkt på det på den måten før, men nå når denne typen skål er så lett tilgjengelig for hunder også vil vi si at den inngår i det viktigste av turutstyr til hund.

Kobbel til hund

Mange har lyst til å slippe løs hunden når de er i naturen, men det finnes situasjoner hvor du er pålagt å ha hunden i bånd. Det kan være på grunn av dyr som beiter eller generelle regler for kommunen du er i på det tidspunktet. Å ha hunden i bånd kan også være riktig for hundens sikkerhet. Den kan uvitende havne i farlige situasjoner eller blir skremt og stikke av. Derfor er bånd del av turutstyr til hund og hundeeier.

Vis mindre
1 — 4 av 4 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen