Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundeposer

Kjøp hundeposer og tilbehør til hund på nett i Norge

Hundeposer og tilbehør til hund og valp

Hundeposer og til hund og hundeposer til valp er et helt nødvendig tilbehør til hund. Når hunden bæsjer utendørs skal du plukke det opp, ta det med og kaste det på riktig sted. Det finnes vanlige hundeposer og det finnes smartere hundeposer. Som for eksempel Earth Rated med sine biologisk nedbrytbare hundeposer. De forsvinner ikke av seg selv og skal fremdeles kastes med restavfall, men der brytes de ned ekstremt mye hurtigere enn tradisjonelle hundeposer i plast. Det er bra vi gjør framskritt også på dette området.

Les mer

Hundeposer til hund

Hundeposer til hund er et viktige tilbehør til hund. Å plukke opp bæsjen etter hunden er forventet oppførsel fra alle hundeeiere, og den beste måten å gjøre det på er med en hundepose. Eller det er den eneste måten egentlig. Du kan selvsagt grave det ned, men det er ikke en spesielt smart løsning hvis det skjer i noen andres hage, i en park eller langs et fortau. Alle skal ha med seg hundeposer til hund når de er på tur med hunden. Så enkelt er det.

For noen kan det virke litt voldsomt og unødvendig å plukke opp bæsj i terrenget. Her må du ta en vurdering. Hvis det er helt usannsynlig at noen skal tråkke i bæsjen før den forsvinner med vær og regn, da kan den bli liggende. Hvis det er i nærheten av sti eller et sted hvor folk for eksempel kan plukke bær, da må du plukke den opp med hundepose og ta den med. Gjør det du ønsker andre skal gjøre for deg, og ingen liker å tråkke i hundebæsj.

Hundeposer til valp

Hundeposer til valp er like viktig som tilbehør til valp som til voksen hund. Selv en liten bæsj fra en valp skal plukkes opp. Avhengig av rase kan vi si at det er en enklere oppgave enn med voksne hunder. Mindre bæsj betyr mindre mental påkjenning for deg som skal plukke den opp. Det er like greit å starte med gode vaner for deg selv med en gang, mens hunden er liten valp. Det er ikke usannsynlig at du da bygger deg opp forsvar mot den litt ubehagelige tanken. Bare ikke skyld på oss hvis du har valgt en stor hunderase som vokser opp og legger igjen ekstremt store porsjoner på fortauet.

Kjøpe hundeposer til hund på nett

Det er smart å kjøpe hundeposer til hund på nett fra Dyrekassen. Da kan du i mange tilfeller får rabatt hvis du kjøper mange poser. Siden hundeposer er noe du må ha mye av så lenge du har hund, er det like greit å kjøpe mange av dem. Og når du først kjøper mange vet vi at det er kjedelig å måtte bære alt hjem. Derfor tilbyr vi levering helt hjem på døren. Prøv det neste gang - bestill hundeposer til hund og hundeposer til valp levert hjem på døren sammen med hundefôret. Du kan til og med legge hundeposer til i din vanlige levering med Auto-påfyll. Vi vet - det er utrolig hva vi får til.

Tilbehør til hund og tilbehør til valp

Hos Dyrekassen får du blant annet KW, Trixie, Flexi og Earth Rated hundeposer og tilbehør. Tilbehør er for eksempel holdere til hundeposer slik at de er der når du trenger dem på tur. Holderne kan festet i kobbelet eller beltet ditt. Det finnes også egne rullekobbel med holder til hundeposer. Smarte saker.

Tilbehør til hund kjøper du på nett og får de beste prisene og det store utvalget. Prøv oss på levering av nødvendigheter som hundeposer på din neste bestilling.

Hvor skal du kaste hundeposer til hund og hundeposer til valp?

Hundeposer til hund skal kastes i restavfall. Selvsagt ikke i restavfallet under vasken din, men i bosspannet eller bossnedkast for restavfall. Hvis du gjør dette vil det brytes ned og forsvinne i eventuell forbrenning. Hvis du bruker de nevnte mer miljøvennlige hundeposene vil dette blir enda enklere for systemet.

Hvor skal du ikke kaste hundeposer til hund og hundeposer til valp?

Det verste vi ser er hundeposer som er slengt rundt i naturen. Selv de nedbrytbare posene forsvinner ikke av seg selv. Så ikke kast fra deg posen langs veien eller i naturen.

Ikke heng dem opp i trær eller på gjerder. Hvorfor i all verden kan noen tro at det er riktig måte å kvitte seg med en hundepose? Og hvorfor i all verden plukker man i utgangspunktet opp bæsjen når man ikke har tenkt å kaste posen på riktig måte? Det er en av de store gåtene for alle andre enn de som gjør slike dumme ting. Vær ansvarlig - kvitt deg med hundeposen og hundebæsjen på riktig måte.

Vis mindre
1 — 12 av 12 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen