Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundekløv

Hundekløv på nett, kløv til hund

Hundekløv, kløv til hund og valp

Hundekløv er superpraktisk tilbehør til turen med din beste venn. Hvis hunden liker og er fysisk i stand til å bære et kløv. For det skal du vite - å bruke hundekløv er ikke noe du kan gjøre med hvilken som helst hund og uten videre. Kløv til hund krever tilvenning og trening, med tålmodighet fra din side. Først da kan dere få skikkelig utbytte av det. Hvis du skal kjøpe kløv til hund på nett, må du ha kontroll på størrelser. Det betyr at du må måle din hund slik produsenten sier det i sine instruksjoner, og så finne den matchende størrelsen i vårt utvalg. Hvis du lurer på noe kan du alltid spørre oss om hjelp. Våre hundekløv holder alle god kvalitet, både for hund og eier. De er komfortable med gode justeringsmuligheter, og er solid laget med materialer som tåler tøff bruk.

Les mer

Hundekløv

Hundekløv er en form for hundesele med tilhørende lommer. Her kan det lagres ting til turen, enten til eier eller hund. Kløv til hund settes på hunden på en måte som ligner en sal på en hest, og oppakningen på sidene minner også litt om sadelvesker.

Å bære hundekløv kan være fin trening for hunden din. Noen raser elsker det og er nærmest perfekt tilpasset for å bære litt ekstra vekt. Andre raser hverken kan eller vil bære noe på denne måten. Kløv til hund er altså ikke for alle, og selv for hunder som passer for oppgaven er det viktig med opptrening. Hundekløv er ikke noe du kan kjøpe på nett og så bare legge ut på tur umiddelbart etter. Som vi sier med alt av turutstyr - start forsiktig. Gjerne innendørs. Ha hundekløvet på en liten stund. Legg så litt vekt i etter hvert. Bare forsiktig. Og begynn å bevege dere ut på korte turer med litt vekt i kløvet. Den første gangen kan hunden gå uten vekt i det, selv om det faktisk sitter litt bedre på plass med litt vekt i lommene. Du må være veldig forsiktig og unngå at det er for mye vekt. Anbefalinger finnes på produsentenes sider.

Som sagt elsker noen hunder å gå med hundekløv. De er fysisk sterke og aktive, og kan faktisk føle at de hjelper til på tur. De deltar og de gjør en jobb. De blir hundekløv nesten en belønning. Og din belønning er at du slipper i å bære like mye som ellers. I et hundekløv kan du for eksempel pakke hundens egen mat når dere er på skikkelig langtur. Og skålen. Kanskje litt vann. Kurgo har en egen serie med kløv og seler og tilbehør som kan feste på disse. Der har du blant annet vannflaske og førstehjelpsskrin. Hvis du har med en liten sovepose til hunden kan den også pakkes i et hundekløv. Og ikke minst - bæsj som må plukkes opp kan legges i en lomme. Dette er selvsagt ikke så veldig aktuelt hvis dere er langt utenfor allfarvei på toppen av Hardangervidda, men kan være greit på korte turer i marka i Oslo eller byfjellene i Bergen hvor det går mye andre mennesker og hunder.

En bonus til deg er at når dere kommer fram er hunden litt mer sliten på grunn av bæringen. Du har passet på å ikke legge for mye vekt i kløvet, men det er allikevel god trim. Og en mer sliten hund er en trøttere hund som sovner og sover godt hele natten.

Kurgo hundekløv

Dette er et av våre absolutte favorittmerker når det kommer til utstyr for aktiv hund og eier. Kvaliteten er helt glimrende. Det er solide materialer og skikkelige sømmer. Dette er produkter som varer lenge. Funksjonaliteten er på topp, både med tanke på hund og eier. Smarte løsninger er viktig for at hundekløv skal være nyttig å bruke, og det får du her. Du kan kjøpe ekstra utstyr som festes på en smart måte med et borrelåssystem. De mest populære er en drikkeflaske, førstehjelpssekk og en tursekk. Sistnevnte er rett og slett en veske som kan fylles med det du ønsker. Drikkeflasken er kjempesmart. Mange av dere som bruker hundekløv går langt og lenge, og da kan det være utfordrende å finne vann akkurat når du trenger det. Med et smart hundekløv med enda smartere løsninger for lagring, kan du ha med deg vann hele tiden. Hvis du skal kjøpe hundekløv på nett og trenger råd, kan du gjerne ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe med å finne riktig produkt, gi råd om bruken og hjelpe deg med disse smarte løsningene.

Vis mindre
1 — 4 av 4 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen