Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
trenings butikk hund på nett, sportsbutikk hund på nett

Trenings og sportsbutikk på nett

Sportsutstyr til hund og treningsutstyr til hund er perfekt for den aktive hund og eier. Sportsutstyr og treningstilbehør til hund kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen. Da får du praktisk levering helt hjem av det som ofte er ganske store og tunge ting. Hvis du trenger råd når du skal kjøpe utstyr til hundesport, kan du kontakte kundeservice hos oss. De har lang erfaring og hjelper deg med å finne riktig produkt for deg og hunden din. Hundetrening og tilhørende utstyr som kjøpes på nett i Norge holder høy kvalitet og er trygt å bruke. Det er veldig viktig at slike ting er trygge, for både hundens og din egen sikkerhet. Men husk - med riktig treningsutstyr til hund kan kompis være aktiv og utfolde seg, og du kan nyte friluft og trening sammen med din firbente bestevenn. Sjekk utvalget av sportsutsyr til hund her i nettbutikken eller les videre for gode tips.

Les mer

Sportstilbehør til hund | For all slags trening med hund

Hvis du liker å sykle, vet du at det kan være en upraktisk aktivitet å utføre sammen med en hund. Å ha hunden i vanlig kobbel når du selv sitter på sykkelen er ikke trygt, verken for deg eller hunden. Det er så mange farlig situasjoner som kan oppstå at vi ikke trenger å begynne på listen. Det finnes heldigvis flust av sportustyr til hund som fikser dette. I vår treningsbutikk til hund på nett vil du finne smarte ting som lar deg være aktiv på sykkel med hunden din. Vogn er et av disse. Det er omtrent det samme som du ser folk bruker til barn, men med tilpasninger som gjør at de passer bedre for hunder. For eksempel sikring av hunden i vognen og lettere rengjøring. Og litt mer solide materialer, for barn har tross alt ikke like skarpe klør og tenner. En slik vogn er perfekt hvis hunden din ikke kan løpe fort eller langt. Da kan dere dele opplevelsen av friluft og tur på en praktisk måte for alle. For hunder som elsker å løpe langt og fort kan du velge en fjærdempet sykkelstang. Denne holder hunden i trygg avstand fra sykkelen, samtidig som den demper rykkene fra båndet. Et veldig smart produkt for skikkelig aktive hunder. For de minste hundene kan vi anbefale en kurv. De finnes i en rekke varianter. Søte kurver i strå ser ikke så solide ut men tåler bruken helt fint. De er kjempekule på en retro sykkel. Mange moderne løsninger har kommet på markedet. De er fine, har flotte farger og smarte løsninger. Slike kurver - uansett hva de er laget av - festes på sykkelens styre eller bagasjebrettet. Vær klar over at de har grenser for vektbelastning. Ikke overskrid dette. Og hvis du har en hund som absolutt ikke klarer å sitte stille, anbefaler vi ikke sykkelkurv. Det vil blir for mye bevegelse og kan føre til at du mister balansen på sykkelen. Utstyr til sykling med hund er noe du uansett bør utforske hvis du liker deg på to hjul.

Løping som hundesport | Utstyr til hundetrening på joggeturen

Dette er mye enklere å få til enn sykling med hund, men du trenger fremdeles en aktiv hund for å legge ut på lengre turer. Her blir det jo umulig å bruke en vogn. Eller, det er kanskje mulig men veldig uvanlig. Noen dytter med seg en barnevogn på joggetur, men vi har ikke sett noen gjøre det med hundevogn. De fleste som jogger med hund gjør det på en aktiv måte med en hund som elsker løping. Du får også litt drahjelp fra hunden, spesielt om du har et løpebelte for hund hvor du fester kobbelet. Da er kroppen din fri og du kan bevege deg som du vil, samtidig som du altså får litt hjelp opp bakkene. Hvis du løper om vinteren kan det være greit å prøve sko eller sokker til hunden. Litt beskyttelse for potene når været er skikkelig tøft og det er mye salt på bakken er en god idé. Utstyr til løping med hund er uansett noe du absolutt skal prøve hvis du har en hund som elsker å løpe langt og mye. Hvem blir først utslitt?

Jakttrening med hund | Bruk rett treningstilbehør til hund

Jakt med hund krever mye trening og riktig utstyr. Mye av utstyret går på sikkerhet for hunden. Synlighet er for eksempel utrolig viktig. Sterke farger - først og fremst oransje - brukes på dekken til jakthund for at alle skal se den skikkelig i terrenget. Det litt spesielle med slike dekken er at de må sitte ekstra godt på hunden. Hvis det er mye løst stoff, snorer eller kroker kan disse henge seg fast i busker og røtter, og dette kan skape farlige situasjoner hvor du ikke har kontroll på hunden. Utstyr og treningsutstyr for hund på jakt handler altså mest om sikkerhet, og du vet jo at sikkerhet er viktig når du er på jakt. Sjekk derfor utvalget av treningsutsyr til hund her i nettbutikken. 

Vis mindre
1 — 36 av 46 produkter
Til toppen