Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Sportsutstyr treningsutstyr hund

Sportsutstyr og treningsutstyr til hund

Sportsutstyr til hund, hundesport utstyr, hundetrening utstyr og treningsutstyr til hund er perfekt for den aktive hund og eier. Sportsutstyr til hund kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen. Da får du praktisk levering helt hjem av det som ofte er ganske store ting. Hvis du trenger råd når du skal kjøpe hundesport utstyr på nett kan du kontakte kundeservice hos oss. De har lang erfaring og hjelper deg med å finne riktig produkt for deg og hunden din. Hundetrening utstyr som kjøpes på nett i Norge holder høy kvalitet og er trygt å bruke. Det er veldig viktig at slike ting er trygge, for både hundens og din sikkerhet. Men husk - med riktig treningsutstyr til hund kan den være aktiv og utfolde seg, og du kan nyte friluft og trening sammen med din firbente bestevenn.

Les mer

Sykkel - Utstyr til hund

Hvis du liker å sykle vet du at det kan være en upraktisk aktivitet å utføre sammen med en hund. Å ha hunden i vanlig kobbel når du selv sitter på sykkelen er ikke trygt. Hverken for deg eller hunden. Det er så mange farlig situasjoner som kan oppstå at vi ikke trenger å begynne på listen. Det finnes heldigvis produkter som fikser dette. Smarte ting som lar deg være aktiv på sykkel med hunden din. Vogn er et av disse. Det er omtrent det samme som du ser folk bruker til barn, men med tilpasninger som gjør at de passer bedre for hunder. For eksempel sikring av hunden i vognen og lettere rengjøring. Og litt mer solide materialer, for barn har tross alt ikke like skarpe klør og tenner. En slik vogn er perfekt hvis hunden din ikke kan løpe fort eller langt. Da kan dere dele opplevelsen av friluft og tur på en praktisk måte for alle. For hunder som elsker å løpe langt og fort kan du velge en fjærdempet sykkelstang. Denne holder hunden i trygg avstand fra sykkelen, samtidig som den demper rykkene fra båndet. Et veldig smart produkt for skikkelig aktive hunder. For de minste hundene kan vi anbefale en kurv. De finnes i en rekke varianter. Søte kurver i strå ser ikke så solide ut men tåler bruken helt fint. De er kjempekule på en retro sykkel. Mange moderne løsninger har kommet på markedet. De er fine, har flotte farger og smarte løsninger. Slike kurver - uansett hva de er laget av - festes på sykkelens styre eller bagasjebrettet. Vær klar over at de har grenser for vektbelastning. Ikke overskrid dette. Og hvis du har en hund som absolutt ikke klarer å sitte stille, anbefaler vi ikke sykkelkurv. Det vil blir for mye bevegelse og kan føre til at du mister balansen på sykkelen. Utstyr til sykling med hund er noe du uansett bør utforske hvis du liker deg på to hjul.

Løping - Utstyr til hund

Dette er mye enklere å få til enn sykling med hund, men du trenger fremdeles en aktiv hund for å legge ut på lengre turer. Her blir det jo umulig å bruke en vogn. Eller, det er kanskje mulig men veldig uvanlig. Noen dytter med seg en barnevogn på joggetur, men vi har ikke sett noen gjøre det med hundevogn. De fleste som jogger med hund gjør det på en aktiv måte med en hund som elsker løping. Du får også litt drahjelp fra hunden. Det er nemlig anbefalt å ha et løpebelte for hund hvor du fester kobbelet. Da er kroppen din fri og du kan bevege deg som du vil. Samtidig som du altså får litt hjelp opp bakkene. Hvis du løper om vinteren kan det være greit å prøve sko eller sokker til hunden. Litt beskyttelse for potene når været er skikkelig tøft og det er mye salt på bakken er en god ide. Utstyr til løping med hund er uansett noe du absolutt skal prøve hvis du har en hund som elsker å løpe langt og mye. Hvem blir først utslitt?

Jakt - Utstyr til hund

Jakt med hund krever mye trening og riktig utstyr. Mye av utstyret går på sikkerhet for hunden. Synlighet er for eksempel utrolig viktig. Sterke farger - først og fremst oransje - brukes på dekken til jakthund for at alle skal se den skikkelig i terrenget. Det litt spesielle med slike dekken er at de må sitte ekstra godt på hunden. Hvis det er mye løst stoff, snorer eller kroker kan disse henge seg fast i busker og røtter. Det kan skape farlige situasjoner hvor du ikke har kontroll på hunden. Spesielle halsbånd til jakthunder brukes også for å vite hvor hunden er. De kan lage lydsignal og sende et digitalt signal. Utstyr til jakt med hund handler altså mest om sikkerhet, og du vet jo at sikkerhet er viktig når du er på jakt.

Vis mindre
1 — 36 av 43 produkter
Til toppen