Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundeklikker

Hundeklikker på nett

Kjøp hundeklikker på nett og gjør treningen mer effektiv

Har du snust på å bruke hundeklikker i treningen av voffsen? Da har du kommet rett! Med korrekt bruk kan en klikker brukes som et praktisk hjelpemiddel til trening av hunden. I prinsippet fungerer det slik at du “klikker” idét hunden viser ønsket atferd, snarlig etterfulgt av en godbit eller annen belønning. Etter hvert vil hunden assosiere klikkelyden med korrekt atferd og belønningen som følger, noe som kan bidra til at hunden lærer raskt og presist. 

Les mer

For at klikkertrening skal fungere riktig, er timingen utrolig viktig ved bruk av både hundeklikker og annen belønning. Bruker du hundeklikker til håndtering av uønsket atferd, må du sørge for at du timer klikket rett. Rådfør deg med en hundetrener eller andre som har erfaring med klikktrening dersom du er i tvil. Ved vellykket trening av hunden med hundeklikker, kan dere raskt se resultater i treningen med denen positive forsterkningen. Klikkere til hund er dessuten små og nette slik at du enkelt kan ta den med deg i for eksempel nøkkelknippet. 

Hvem bør prøve klikkertrening? 

Som du ser, har trening med hundeklikker en rekke fordeler og egner seg spesielt godt for hunder som responderer godt for belønninger og som er interessert i å lære nye ting. Hundeklikkeren kommer dessuten til hjelp for å holde interessen oppe når dere må øve på det samme om og om igjen. Klikkertrening egner seg derimot i mindre grad for deg som ikke helt får taket på timingen - dette krever nemlig en del koordinasjon med rask respons og godt oversyn fra deg som eier. Andre tilfeller kan være hunder som ikke reagerer noe særlig på godbiter og belønning.

Bestill hundeklikker og annet treningsutstyr hos Dyrekassen

Vi tilbyr selvsagt ikke bare hundeklikkere, men også masse annet nyttig utstyr til trening av hunden din. Enten du skal trene opp valpen din med grunnleggende kommandoer eller ønsker å få bukt med uønske atferd hos en voksen hund - her er muligheten mange. Det er faktisk aldri for sent å lære en gammel hund nye triks, snarere tvert i mot. Du bør derimot smøre deg med tålmodighet og husk på at hunder responderer best når du er konsekvent i bruken av kommandoer, ros og belønning. 

Husk at til syvende og sist, så blir ikke hunden mer veloppdragen enn det vi tobeinte lærer den opp til - som hundeeiere er det vårt ansvar å vise hva som er ønsket og uønsket atferd. Prøv en hundeklikker dersom du ønsker en positiv forsterkning for belønningen. Handler du inn for mer enn 499 kr, spanderer vi dessuten frakt og hjemlevering. Sjekk for all del ut utvalget nedenfor!

Vis mindre
1 — 5 av 5 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen