Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Agility

Hunde agility, Agility tunnel hund

Agility | Kjøp utstyr til hunde-agility på nett i Norge

Fy, her går det unna! Fido raser avgårde gjennom banen: Slalåmpinnene passeres i sikk-sakk i forrykende fart, hinder forseres og det sprintes gjennom tunneler. Alt i samarbeid med eieren, som er aldri så stolt. Hunde-agility er både fantastisk underholdende å se på så vel som å utføre. Denne treningsformen er dessuten en herlig måte å aktivisere og stimulere hunden på. Har du lyst til å begynne med agility, anbefaler vi at du tar kontakt med en lokal klubb i nærområdet ditt. De kan opplyse deg om klasser, trening og konkurranser. Her hos Dyrekassen finner du utstyr du kan bruke til å trene på noen av de mest elementære øvelsene i hundeagility. Kjøp ring, tunneler og hindersett for agility til hunden din her hos oss, enten du vil trene målrettet mot konkurranser, eller har lyst til å gi hunden din ekstra utfordringer i treningen. 

Les mer

Kjøp agility-ring til hund for spenstig og utfordrende trening

Mange av oss har minner fra tegnefilmer om sirkus der løvetemmeren har trent på løven til å hoppe gjennom en ring som står i flammer. I dag hører heldigvis denne typen underholdning med ville dyr i sirkus fortiden tid, men å trene opp hunden din til å hoppe gjennom ringer er en helt annen sak. Hunder trenger nemlig både stimuli og trening, så kjøp en agility-ring til hund dersom du ønsker å begynne med med denne spenstige treningsformen. Ringene kan justeres i høyden og dermed vanskelighetsgrad, slik at de passer mange ulike hunderaser og ferdighetsnivå. Trener du til konkurranser, vet du nok allerede at både ringhopp, hindre og tunell hører til klassiske øvelser innen sporten. 

Kjøp agility-tunnel eller hindersett til hund på nett

Både agility-tunneler og hindersett er flotte å bruke til trening med hunden. Her vil dere få øvd masse på tillitsforholdet mellom eier og hund i treningen. Setter du opp et agility-hindersett har du muligheten til å justere høyde og vanskelighetsgrad, slik at det også egner seg for nybegynnere eller små hunderaser. Selv om dette er klassiske agility-øvelser, er ikke dette utstyret til hunde-agility forbeholdt konkurrerende hunder, men alle hundeeiere kan ta i bruk slikt utstyr for trening i hverdagen - sett at dere har nok plass og at hunden din er frisk og rask uten leddproblemer eller belastningsskader. 

Vis mindre
1 — 7 av 7 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen