Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Hundens matplass

Kjøp alt du trenger til hundens matplass på nett

Hundens matplass og en god matskål er egentlig en absolutt nødvendighet for alle hunder. Det handler om renslighet og det handler om å være praktisk. Og ikke minst handler det om å lære hunden at den har et eget sted å spise, og ikke fra bordet eller vanlige fat for oss tobeinte. Du kan faktisk oppleve at hunden får et veldig nært forhold til sin matplass. Den forbinder matskålen og matplassen med mat og drikke hvis du bruker dem riktig. Kanskje du har en hund som til og med kommer bærende på skålen når den er sulten? Da har hunden faktisk forstått sammenhengen. Å kjøpe utstyr til hundens matplass på nett i Norge er en enkel sak. Vi har stort utvalg, og alle skåler er trygge i bruk. Det finnes større utvalg enn du kanskje visste, men alt er merket godt. Spør oss gjerne om råd hvis du er usikker.

Les mer

Matskåler og underlag til hundens matplass

I dag får kjøpt passende skåler til alle slags hunder, store som små. Du kan dessuten velge mellom et enormt utvalg av design, farger og materialer. Blant annet er skåler i stål både fine og solide. Fargene er flotte og stilrene, og designet passer godt inn både i minimalistiske og maksimalistiske hjem. Eller kanskje du vil ha en fargerik skål i keramikk eller kunststoff? Mulighetene er mange, men vi anbefaler at du først og fremst velger skål basert på hundens behov, deretter din egen smak når det kommer til designet. 

Det kan fort bli en del søl rundt hundens matplass, så bruk gjerne et underlag som fanger opp smuss og smuler. I tillegg vil underlaget ytterligere markere hundens matplass. Slike underlag er enkle å dra over og rengjøre med en fuktig klut. Dessuten vil du skåne gulvene dine fra vannsøl og annet, noe som er spesielt viktig for deg som har parkett. 

Smarte oppgraderinger til matplassen

Enkelte av merkene våre tilbyr spennende og teknologipregede løsninger for deg som har hund. En drikkefontene vil sørge for ekstra rent og friskt vann til hunden din, og er et supert hjelpemiddel for deg som vil oppfordre hunden din til å drikke oftere. En del hunder kan nemlig være kresne på vannet de drikker. Dette kan altså være et spennende supplement for deg som har lyst til å oppgradere matplassen til hunden din.

Fôrautomater er også et ypperlig alternativ til vanlige skåler på matplassen. Her kan du rasjonere maten, som gjøres tilgjengelig for Fido etter en viss tid - du bestemmer selv ved å stille inn en timer. Dette er et fantastisk hjelpemiddel for deg som har en hund som må passe litt på vekten. Vi vet at overvekt er farlig, også for hunder. Jevnlige måltid med riktig mengde er essensielt. Et matfat som renner over av fôr ser kanskje ut som drømmen for en hund, men du gjør hunden din en bjørnetjeneste ved å fôre den for mye og for ofte. 

Du får dessuten kjøpt skåler beregnet på glupske hunder som har en tendens til å spise for raskt. Her er innsiden formet som en liten labyrint der du legger tørrfôret, som er perfekt for hunder som spiser alt for raskt. Å kaste i seg maten kan faktisk være veldig usunt for hunder og kan medføre fordøyelsesproblemer. 

Sikre matplassen med godt utstyr

Hundeskåler kommer i først og fremst plast, stål og keramikk. Hvis du har en litt vill hund kan keramikk være en dårlig ide. Da er det helst store raser vi tenker på, som herjer mye og kan finne på å kaste rundt på skålen. Fordelen med keramikk er at de er solide og står veldig stødig. Det er en type skål som egner seg supert for små og middels store hunder som ikke biter tak i den med tennene for å bære den med seg. Skåler i keramikk får du som enkelt- og dobbeltfat på stativ. 

For de nevnte villere og større hundene velges det stort sett matskål i stål. Disse er skikkelig solide, ofte med betydelig vekt. De er dessuten lette å rengjøre og holder som regel lenge. Plast anbefaler vi til de minste og mellomstore hundene. Vær forberedt på løft og kasting hvis hunden din liker sånt, for disse er veldig lette. Basen på denne typen har ofte en gummiring eller lignende for å gjøre at den står godt og ikke dyttes rundt når hunden spiser.

Alt du trenger til hundens matplass – og mer til

Har du funnet alt du trenger til hundens matplass? Hvis ikke, er det bare å labbe inn i nettbutikken for å finne dine favoritter. I tillegg til alt Fido trenger til sitt neste herremåltid, har vi selvsagt masse annet tilgjengelig her hos oss. Hvorfor ikke kjøpe fôret som går i matskålen eller overraske kompis med noen lekre godbiter?

Vis mindre
1 — 36 av 61 produkter
Til toppen