Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Hundeskåler på nett

Hundeskåler - matskåler til hunden din

Hundeskåler er egentlig en absolutt nødvendighet for alle hunder. Det handler om renslighet og det handler om å være praktisk. Og ikke minst handler det om å lære hunden at hundeskåler hundens sted å spise. Ikke bordet eller vanlige fat. Du kan faktisk oppleve at hunden får et veldig nært forhold til sin hundeskål. Den forbinder hundeskåler med mat og drikke hvis du bruker dem riktig, og kan finne på å komme bærende på skålen når den er sulten. Da har hunden forstått sammenhengen. Å kjøpe hundeskål på nett i Norge er en enkel sak. Vi har enormt utvalg, og alle skåler er trygge i bruk. Det finnes større utvalg enn du kanskje trodde, men alt er merket godt slik at du vet hvem de forskjellige typer hundeskåler passer til.

Les mer

Buster hundeskåler

Disse hundeskålene i stål er virkelig fine og solide. Fargene er fine og designet er litt mer stilfullt enn mange andre. De lager også en interessant type hundeskål - en labyrint. Det er en hundeskål hvor innsiden er formet som en labyrint hvor du legger tørrfôret. Perfekt for hunder som spiser altfor raskt. Å kaste i seg maten kan faktisk være veldig usunt for hunder og de kan bli syke av det. Å roe ned spisingen med riktig type hundeskål er en veldig veldig god ide. Kvaliteten på alle hundeskålene deres er veldig god, og det er absolutt et godt valg hvis du skal kjøpe hundeskål på nett.

Petsafe hundeskåler

Kanskje det mest teknologipregede merket av alle. Det er få eller ingen tradisjonelle hundeskåler å finne her, men først og fremst fontener og automater. Begge typer er enten drevet av strøm eller batteri. De er flotte hjelpemidler, og en type hundeskål som tar måltidet til nye høyder. Vannet blir friskere og mer fristende å drikke. Kjæledyr hater faktisk stillestående vann. En hundeskål med gammelt vann blir nok ikke brukt, men rennende vann i en hundeskål med fontene er supert. Automater for bruk med tørrfôr er glimrende for å ha kontroll på måltidene. Det er en hundeskål som fyller seg selv på de tidene du har stilt den inn til, og med riktig mengde. Denne typen hundeskål er fin også for deg som har en hund som må passe litt på vekten. Vi vet at overvekt er farlig, også for hunder. Jevnlige måltid med riktig mengde er essensielt. En hundeskål som renner over av mat ser kanskje ut som drømmen for en hund, men det er muligens en dårlig ide.

Trixie hundeskåler

Her finner du som forventet et enormt utvalg hundeskåler. Alle tenkelige farger, mønstre, materialer og stiler du kan tenke deg. Og noen til. Dette er tross alt eksperten på utstyr til hunder, og selvsagt også hundeskåler. For de med et hjem i shabby chic stil dukker det opp koselige skåler, kanskje med litt tekst på. Doble hundeskåler er det mange av her, og disse er veldig fin siden de står på et stativ. Da kommer de litt opp fra gulvet og holdes samtidig på plass. En veldig praktisk form for hundeskål. Hundeskål til forskjellige raser finner du også. Først og fremst til cocker spaniel, som med sine lange ører trenger hundeskåler med litt høye kanter for å unngå at de spiser med ørene også.

Hundeskåler i forskjellige materialer

Hundeskåler kommer i først og fremst plast, stål og keramikk. Hvis du har en litt vill hund kan keramikk være en dårlig ide. Da er det helst store raser vi tenker på, som herjer mye og kan finne på å kaste litt rundt på skålen. Fordelen med keramikk er at de er solide og står veldig stødig. Det er en type hundeskål som egner seg supert for små og middels store hunder som du vet ikke er troendes til å ta tak i hundeskålen med tennene og bære den med seg. Hundeskåler i keramikk får du som enkel hundeskål og dobbel hundeskål på stativ. For de nevnte villere og større hundene velges det stort sett hundeskål i stål. Disse er skikkelig solide, ofte med ganske god vekt. De oppfattes også som veldig renslige og det er en hundeskål som kan være veldig lenge. Hundeskål i plast anbefaler vi til de minste og mellomstore hundene. Vær forberedt på løft og kasting hvis hunden din liker sånt, for hundeskåler i plast er veldig lette. Basen på denne typen hundeskål har ofte gummi eller lignende for å gjøre at den står godt og ikke dyttes rundt når hunden spiser.

Kvalitet på hundeskål

En hundeskål skal være trygg. Den skal være laget av materialer som ikke er skadelig, og den skal heller ikke gå i stykker og potensielt være farlig med småbiter hunden kan spise. Det kan du være trygg på når du kjøper hundeskål på nett i Norge. Her følges regler for sikkerhet og helse, også med hundeskåler.

Vis mindre
1 — 36 av 98 produkter
Til toppen