Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fôrautomater

Sortering
Automatisk matskål til hund, fôrautomater hund

Fôrautomater, Automatisk matskål til hund

Automatisk matskål til hund er den smarte og moderne måten å sikre at hunden får riktig mengde fôr til riktig tid. Fôrautomater til hund kommer i forskjellige former og typer, med mange funksjoner eller med noen få funksjoner. Kanskje er den mest grunnleggende automatiske matskål til hund og valp riktig for deg. Men hvis du liker dingser og skal bruke den mye, anbefaler vi en mer avansert automatisk fôrdispenser til hund. Det er spesielt eiere med hunder som må være litt mye alene som ser fordelen med slike fôrautomater. Det er ikke ideelt å sette ut en skål med ganske mye tørrfôr om morgenen når du går på jobb, den slukes kanskje raskt. Med automatisk matskål til hund får hunden riktige porsjoner til riktig tid. Det er godt for vekten og det er godt for hele kroppen siden det ikke er bra å spise for fort. Ta gjerne kontakt med oss hvis du skal kjøpe automatisk matskål til hund på nett.

Les mer

Petsafe digital fôrautomat

Den smarte måten gi hunden sine faste måltider. En slik automatisk matskål til hund sørger for riktig mengde fôr til riktig tid. Du vet sikkert at det er anbefalt størrelse på porsjoner, og at disse finner du på sekken. Produsentens anbefaling er ofte riktig, og uansett et godt utgangspunkt for deg og hunden din. Med en automatisk tørrfôrdispenser til hund blir alle porsjoner riktig, og du kan med mange av dem velge nøyaktig når maten skal deles ut. Vi ser i det hele tatt veldig mange fordeler med en slik automatisk tørrfôrdispenser til hund. Ja - den koster litt men du får betalt tilbake gjennom litt enklere jobb rundt fôringstiden og mest sannsynlig en litt sunnere hund. For hunder som er alene hjemme vil faste måltider være et lite avbrekk i hverdagen. Hunder har ikke tidssans, men de liker rutiner og at det skjer faste ting som gir dem glede. Hvis du nå tenker at hunden din alltid vet når du kommer hjem og venter på deg ved døren - det stemmer, men det er fordi den er så vant til hva som skjer og omtrent når det skjer. Det er denne følelsen som fungerer bra sammen med en automatisk matskål til hund og valp.

Måltider fra fôrautomat - slik fungerer det

En automatisk fôrdispenser til hund fylles med riktig mengde fôr, stilles inn for riktig tid og etter det gjør den jobben på egenhånd. En slik fôrautomat til hund kan være praktisk for deg som må la hunden være hjemme alene av og til. Eller for hunder som er vant til å være mye alene, da får de en fin rutine i hverdagen. De er også veldig praktiske for hunder som må få kontroll på vekten. Overvekt er veldig skadelig for hunders helse, og det henger sammen med å spise for store porsjoner for ofte. Med en automatisk matskål til hund får dere kontroll på spisingen. Noen automatiske fôrdispensere kan også fordele maten litt og litt gjennom måltidet. Dette er en super funksjon for hunder som spiser altfor fort. Å spise for fort kan være skadelig. Hvis du har spørsmål når du skal kjøpe automatisk matskål til hund på nett i Norge, kan du gjerne ta kontakt med oss. Vi kan litt om de forskjellige merkene og typene, og hvem de passer til.

Selve skålen på en automatisk fôrdispenser til hund er ofte festet godt og er veldig solid. Det skal ikke være mulig for en hund å fjerne denne eller ødelegge den, med mindre vi snakker om en veldig stor hund som er kjent for å behandle ting litt røft. Der kjenner du din hund best.

Fôrautomater til hund

Det finnes ikke veldig mange slike automatiske matskåler til hund og valp, men vi har allikevel veldig godt utvalg. Vi tar inn alt vi klarer få tak og som lever opp til våre kvalitetskrav, slik at du finner noe som passer når du skal kjøpe automatisk matskål til hund på nett. Noen merker går igjen som spesielt solide, pålitelige og oppfinnsomme. De rimeligste er veldig grunnleggende og enkle. Det er ingenting galt med det, og de løser ofte oppgaven på en glimrende måte. De dyreste har så mange funksjoner at du må ta en vurdering på om det er verd det. Alle innstillingene kan jo bli litt mye. Det blir som en stekeovn med 200 program og innstillinger, men alt du vil er jo egentlig å bare steke pizzaen din. Det er mest små og middels store hunder som bruker automatisk tørrfôrdispenser. De aller største hundene trenger veldig store porsjoner, og det er derfor ikke så mange valg for dem på dette området. Det er også en viss fare for at store hunder vil herje med selve fôrautomaten og kanskje ødelegge den. De er mer enn solide nok for vanlige hunder opp til middels til ganske stor størrelse, og det avhenger også av hundens væremåte.

Hvis du trenger hjelp med valg av automatisk matskål til hund og valp, må du gjerne ta kontakt med oss. Vi kan gi råd om hva som passer for deg, slik at du finner riktig modell når du skal kjøpe automatisk matskål til hund på nett.

Vis mindre
1 — 5 av 5 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen