Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Drikkefontener

Drikkefontener hund på nett

Drikkefontener og vannfontene til hund

Drikkefontener til hund kjøper du på nett hos Dyrekassen. Vi har det store utvalget, de beste modellene og alt tilbehøret du trenger for å holde din vannfontene til hund i god stand lenge. Drikkefontene til hund er vannskålenes superhelt. Som du vet skal hunder drikke ganske mye i løpet av dagen, og akkruat som deg foretrekker de friskt vann. Stillestående vann er ikke like fristende. Det er faktisk ikke fristende i det hele tatt. Hundens instinkt sier at her må den passe på, fordi stillestående vann kan ha sykdommer i seg. Med en drikkefontene er ikke dette et problem. Hvis du har spørsmål når du skal kjøpe vannfontene til hund på nett i Norge kan du kontakte oss. Vi har testet ut forskjellige modeller og vet hvordan de er i bruk. Vi kan gi deg de gode tipsene som gjør at du kjøper riktig drikkefontene til hund.

Les mer

Vannfontene til hund

Vannfontene til hund er en utrolig smart og hjelpfull dings. Av alle tekniske, elektroniske hjelpemidler du kan kjøpe til hund, er nok dette den mest fornuftige. Hunder er naturlig og instinktivt skeptisk til å drikke stillestående vann. I naturen forbindes dette med fare for sykdom. Du har sikkert hørt om det selv, at folk som er ute i naturen vet de skal finne rennende vann når de trenger drikke. Derfor er kanskje ikke den lille skålen med gammelt vann så voldsomt innbydende for din firbente venn. Og den firbente vennen din trenger en del vann i løpet av dagen for å holde seg frisk og rask. Du kan selvsagt skifte vannet til stadighet, men det er vanskelig å ha kontroll på det og ha det klart akkurat når hunden er tørst. En drikkefontene til hund gjør jobben kontinuerlig. Den lille fontenen får vannet til å sirkulere og strømme friskt rundt, mens filteret fjerner eventuelle urenheter på en effektiv måte.

Petsafe drikkefontener og vannfontene til hund

Her får du både pene drikkefontener med fint design og de som tydelig er laget først og fremst for å være funksjonelle. Der må du selv velge hva som passer hos deg. En drikkefontene som ser fin ut og passer hjemmet og stilen din? Eller en drikkefontene som tydelig er laget med funksjon før form i tankene? Begge fungerer like fint. Du har valget. Det viktigste er tross alt at hunden din liker å drikke fra den og at den er enkel å bruke. Med bruk tenker vi først og fremst på vedlikehold. En vannfontene har filter og disse kjøper du på nett hos oss. En god vannfontene skal være enkel å skifte filter på, og det er disse.

Trixie drikkefontene og vannfontene til hund

Trixie drikkefontene og vannfontene til hund er populære og ofte en prisvinner. Det er en rimelig inngangsbillett til drikkefontener, og gir absolutt mye for pengene.

Plassering av drikkefontener til hund

Dette må du ta litt alvorlig. Hunden liker å ha kontroll på situasjonen. Nok en gang litt som i villmarken. De vil vite hva som er rundt seg når de tar en pause for å drikke eller spise. Sett derfor drikkefontenen slik at hunden har oversikt men ikke føler seg innesperret. Dersom du plasserer den i et hjørne innerst på kjøkkenet, vil kanskje hunden nøle med å bruke den. Av hygieniske årsaker sier vi også at du ikke skal sette skåler eller drikkefontener der du og andre går forbi hele tiden. Da kommer det masse støv og rusk i vannet, og selv om en vannfontene renser dette er det ikke nødvendig å plassere den slik. Finn et roligere sted. Under åpne trapper er heller ikke anbefalt, da det blir mye støv og rusk slike steder.

Vedlikehold av drikkefontener til hund

Drikkefontener til hund trenger nytt filter jevnlig. Hvor ofte varierer, og vi oppfordrer til å ta en sjekk av filteret eller se hva produsenten anbefaler for den aktuelle drikkefontenen. Å skifte filter er enkelt og gjør stor forskjell på drikkefontenens kvalitet. Hvis den blir stående med gammelt filter lenge, blir vannet naturlig nok dårligere enn nødvendig. Til slutt kan den i verste fall slutte å fungere dersom filteret går tett. Det finnes også sett med børster tilpasset åpninger og eventuelle slanger i fontene. Drikkefontene til hund er en investering som gir mye glede for hunden din, og den varer lenge hvis du passer på vedlikeholdet.

Vis mindre
1 — 8 av 8 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen