Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundeskåler og Spiseunderlag

Matskål til hund på nett, vannskål til hund på nett, hundeskåler, spiseunderlag hund

Hundeskåler | Kjøp matskål og spiseunderlag til hund på nett

Kjøp av vannskål og matskål til hund er noen ganger litt vanskelig siden dette oppleves som veldig personlige ting for hunden din. Måltidet er nemlig et høydepunkt for mange hunder, på samme måte som for oss mennesker. Vi er jo ganske like hunder på mange områder, og har derfor et nært forhold til dem og vil velge det beste for dem. Men hvilken hundeskål er best, og trenger du spiseunderlag til hund? Tja, for sistnevnte er det egentlig smak og behag. Mange foretrekker å kjøpe et spiseunderlag til hunden siden dette gjør matplassen lettere å vaske. Har du flere hunder, bør alle ha hver sin matskål. Dessuten handler kjøp av matskål til hund også om stil og utseende – heldigvis finnes noe som matcher ethvert hjem, uansett stil. 

Les mer

Matskål til hund – mer enn bare et serveringsfat

De fleste hunder ELSKER middagstid. Hundeskålen og matplassen blir dermed et sted som Fido forbinder med gode ting (som masse deilig snadder!). Har du en hund som selv går bort til skålen og tigger, eller sett hunder som kommer bærende på matfatet? Hvis ikke, har du sikkert sett slike videoer på Youtube eller andre sosiale medier. Ganske søtt, ikke sant?

Plassering av matskål og vannskål til hund

Matskål til hund skal plasseres noe avskjermet slik at hunden føler seg trygg. Det handler tildels om instinkter så vel som praktiske og hygieniske hensyn. Hvis matskålen står der det er mye trafikk fra deg og andre, kan det havne mye rusk og støv i mat og vann, og det er selvsagt ikke bra. Finn en plassering som er ren og rolig og plasser spiseunderlag til din hund der. 

Hundeskåler for alle og enhver

Det finnes utrolig mange forskjellige, og ikke minst fabelaktige design på hundeskålene nå til dags. Når du kjøper matskål til hund på nett i Norge, kan du nemlig finne noe for enhver smak: Velg blant materialer som keramikk, stål og plast, så vel som alle tenkelige farger og stiler fra shabby chic til minimalistisk. Farge og mønster betyr naturligvis lite eller ingenting for hunden din. For hunden er det viktigste det som er i skålen, nemlig deilig snadder. Dette betyr dog ikke at designet er likegyldig for hunden. Raser som cocker spaniel trenger for eksempel litt spesielle skåler. De kan fint spise og drikke fra vanlige skåler, men da spiser og drikker de med ørene også. Matrester og vann på ørene kan du unngå ved å kjøpe en matskål på nett med litt høyere kant. Det samme gjelder for deg som har en annen hunderase med lange hengeører.

Forskjellige typer matskål til hund

Du har tradisjonelle matskåler til hund samt smarte hundeskåler for deg som digger teknologi. De moderne fôrautomatene gir ut en bestemt mengde fôr til riktig tidspunkt er perfekte for noen, men de aller fleste foretrekker helt vanlige tradisjonelle matskåler. Hvis du har en stor hund som herjer litt må du ha en solid skål som står stødig. Ikke velg noe som kan knuse. Kjøpe noe solid hvis du har en tøff hund, da er det vanligste valget hundeskåler i stål. En liten hund kan som forventet ha en litt lettere og søtere skål. Det finnes også doble skåler – en matskål og en vannskål i en holder eller på et stativ. Disse fungerer veldig fint for spesielt små og middels store hunder. Det ser ryddig ut og skaper en fin spiseplass for hunden din.

Velg matskål til hund av høy kvalitet

Å kjøpe matskål til hund på nett i Norge er trygt og enkelt. Du kan være trygg på at du får produkter som er godkjent for mat og spising og drikke. Skålene skal være laget av materiale som ikke er skadelig og ikke blir ødelagt eller går i oppløsning. Biter av plast eller annet skal ikke kunne havne i maten og så spises. Vi skal ikke påstå at det er et stort problem i andre deler av verden, men du skal i hvert fall vite at når du kjøper matskål på nett hos oss kjøper du et trygt og godkjent produkt. Som med alle andre ting kan du få levering helt hjem på døren- kontaktløst også.

Kjøp egen vannskål til hund på nett

I Norge er det enkelt å kjøpe vannskål til hund. Siden hunder drikker relativt mye i løpet av en dag, er det viktig å ha en god vannskål. Som du sikkert skjønner, bør du velge størrelse avhengig av størrelsen på hunden. Vi anbefaler å sjekke hvor mye din hund drikker og rasen den tilhører skal drikke. En riktig plassert vannskål hvor du jevnlig skifter ut vannet er helt nødvendig. Har du en hund som er litt kresen med vannet, anbefaler vi drikkefontene.

Finn din favoritt blant hundeskålene 

Ta en kikk her på siden og finn din favoritt blant våre matskåler til hund. Vi leverer raskt og kostnadsfritt ved bestillinger over 499 kr til adresser i hele Norge. Når du skal handle hundeskål, anbefaler vi at du setter hundens behov først, og så finner du et flott design som passer inn i interiøret ditt. 

Vis mindre
1 — 36 av 42 produkter
Til toppen