Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Hundepleie, pelspleie hund, såre hundepoter, Potepleie hund

Hundepleie | Pleie av hundens poter, pels og tenner

Har voffsen fått såre poter og trenger litt ekstra pleie? Eller har du fått med deg at vi også må ta vare på hundetenner på samme måte som våre egne? Her hos Dyrekassen finner du utstyret du trenger til å pleie hunden din, enten du vil kjøpe pelspleie til hund som sjampo og balsam, eller mykgjørende og beskyttende kremer for såre hundepoter. Sjekk utvalget eller les videre for tipsene som gjør hunden din både sunn og fornøyd.

Les mer

Kjøp pelspleie til hund på nett

Som hundeeier har du sikkert lagt merke til at årstidene her i Norge byr på et par ekstra utfordringer: Uvær og sølete veier om høsten og vinteren gjør at Fido ofte kommer hjem med tilsmusset pels som trenger en vask. Her i nettbutikken finner du sjampo og balsam som er perfekt for pelspleie til hund, så vel som børster og kammer fra pålitelige merker som har spesialisert seg på hund og katt. Med jevnlig og god pelspleie av hunden får du dessuten sjekket at huden og pelsen er sunn, og du kan oppdage problemer ved et tidlig stadium. Vi anbefaler at du har både børster og et utvalg av hundesjampo og balsam i hus, slik at du kan stelle hundens pels etter behov. 

Du vil finne pelspleie som passer din hund, enten den er langhåret, korthåret eller har en stri eller krøllete pels. Det er viktig at du velger rett produkt slik at behandling er skånsom og pleiende for akkurat din hunds pelstype. Langhårede hunder eller hunder med krøllet pels vil ofte trenge en del ekstra omsorg sammenlignet med korthårede hunder. Dette er for å unngå floker eller at smuss setter seg i pelsen. Børsting av hundens pels er dessuten en utmerket måte for deg å knytte bånd med hunden din siden de fleste snille gutter og jenter elsker å bli børstet. Har du en hund som vegrer seg for pelsstellet, bør du vurdere om du har rett utstyr. Børsting skal ikke lugge eller være ubehagelig. Unntaket er floker i pelsen, så her bør du absolutt kjøpe en flokefjerner. Vær forsiktig og tålmodig, og bruk et flokeoppløsende middel til hjelp på ekstra sta floker.

Ta vare på hundens poter med voks og salve

Om vinteren er det dessuten praktisk med en beskyttende potevoks eller -spray. Disse virker mykgjørende på hundens poter og gjør at dere unngår sprekkdannelser og såre hundepoter. Voks beregnet på vinterbruk og andre regnfulle dager vil dessuten kapsle inn og gi beskyttede hundepoter. Grus og salt langs vei og fortau er ikke noe særlig for våre firbeinte bestevenner, så skyll eller tørk gjerne av hundens poter og mage etter at du har vært på tur ute. Sjekk våre bestselgere og spør oss om råd dersom du er usikker på hvilket produkt du bør bruke.

Hundepleie for toalett og rengjøring

Har du en valp som ikke er stueren, er det nyttig å bruke et valpetoalett for å trene den opp til å gå til visse tider og kun i valpetoalettet. Skulle uhellet være ute og valpen har tisset på gulvet, er rask og effektiv rengjøring viktig. Bruk gjerne en rengjøringsspray beregnet til dette da disse er laget med enzymer som nøytraliserer lukten fra urin. 

Tannhelse hund | Hundetenner skal også børstes

Heldigvis er det slik at hunder ikke spiser noe særlig av maten som forårsaker karies i tennene, slik som søtsaker. Men visste du at du likevel bør børste hundens tenner jevnlig? Dette krever litt trening og tålmodighet, men gode rutiner på å børste hundetenner vil lønne seg i lengden. Slik får du nemlig motvirket tannsten og karies som bygger seg opp over tid. Tannkjøttproblemer er relativt vanlige hos hunder med alderen, og også dette vil motvirkes av jevnlig pleie av hundetenner med korrekt utstyr. 

Velg blant kjente og pålitelige merker hos Dyrekassen

Har du funnet dine favoritter ennå? Eller har du lyst til å prøve et nytt produkt som du synes ser lovende ut? Her hos Dyrekassen tar vi inn produkter som egner seg spesielt godt for kjæledyr her i Norge, og de særegne utfordringene som lokale forhold medfører. God hundepleie må til året rundt, men spesielt om vinteren opplever mange hundeeiere at både pels og poter krever ekstra stell. Det beste er nok å være føre var og ha gode rutiner. Sjekk utvalget vårt her i nettbutikken og plukk med deg det du trenger for en ren, pen og glad hund. 

Vis mindre
1 — 36 av 265 produkter
Til toppen