Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Shampoo og balsam

hundeshampoo, hundeshapo, shampoo hund, balsam hund

Kjøp shampoo og balsam til hund på nett

Har du en liten rakker som like å rulle seg i gjørme og sand? Eller en langhåret kompis som krever ekstra pelspleie? Så er du sikkert godt kjent med badetid for hunden. Mange hunder elsker en god dusj siden dette byr på deilig massasje med en både hundeshampo og balsam til hund, mens andre frykter badetiden verre enn pesten. Når du kjøper shampoo og balsam til hund er det viktig at du velger produkter som er spesielt egnet til firbeinte bestevenner, da disse er skånsomme mot huden og er spesielt beregnet for hundens pels. 

Les mer

Hvor ofte du bør trå til med shampoo og balsam til hund, avhenger av hundens rase og pels, aktivitetsnivå og livsstil. Dessuten spiller både klimaet og omgivelsene dine en viktig rolle. Bor du midt i Oslo vil hunden din utsettes for en annen type skitt og smuss enn om du bor på landet. Samtidig vil en hund som er mye utendørs sannsynligvis ha behov for å bades oftere enn en hund som er mye inne og mindre aktiv. Og hunderaser som afgansk mynde eller liten pomeranian vil naturligvis har andre krav til pelspleie enn en beagle eller jack russell terrier. 

Her i Norge ligger nok noen av de mest populære hunderasene på midten av skalaen når det kommer til behov for å bade: Border collie, golden retriever og norsk elghund har alle tykk og tildels lang pels som krever en del stell, i tillegg til at de har et høyt aktivitetsnivå. Bruk øyne og nese sammen med sunn fornuft for å finne ut når det er på tide med et bad for voffsen. Hunder har nemlig heller ikke godt av å bli vasket med shampoo for ofte, da dette kan forårsake tørr hud.

Hundeshampo i Norge kjøper du enklest på nett

Hos Dyrekassen tilbyr vi spesialshampoo til hund som ikke bare sørger for en ren og blank pels, men som også er tilpasset helt spesielle behov. Tørr, irritert hud trenger produkter som er ekstra skånsomme, og engstelige hunder kan ha godt av produkter som har mildt beroligende dufter. Heldigvis finner du både shampoo og balsam til hund som tar seg av dette. Vi selger produkter fra pålitelige merker som ivaretar din hunds behov. Mange har lagt sin elsk på hundeshampoo fra det danske merket KW samt favoritter som M-Pets og Trixie hundeshampo.

KW hundeshampo kommer nemlig i mange varianter og er spesielt godt egnet for krevende pelstyper eller når du vil oppnå ekstra glans og flott pels. Merket spesialiserer seg nemlig innen pelspleie og har mer enn 40 års erfaring med dette. Produktene benyttes dessuten av hundefrisører, så her får du kvalitet hele veien - enten hundens pels er langhåret, rufsete, krøllete eller stri. Det tilbyr også shampoo og balsam til hund spesielt tilpasset lyse og mørke pelstyper.

Trixie og M-Pets tilbyr også gode, skånsomme hundeshampoer til meget hyggelige priser.  Perfekt til deg som har en aktiv hund som har en tendens til bli skitten. Om høsten og vinteren opplever dessuten mange hundeeiere at hundens pels raskt blir tilsmusset etter gåturene når det er mye søle og slaps langs veiene. Da kan det være greit å ha et pålitelig alternativ for en kjapp rengjøring av poter og eventuelt pelsen på magen. Særlig små hunder har en tendens til å få en del smuss på magen.  

Diafarm er et annet solid merke som tilbyr ekstra skånsomme hundeshampooer tilpasset hunder med sensitiv hud eller bestemte hudplager. Her får du dansk kvalitet innen balsam og shampoo til hund som etterlater pelsen myk, luftig og som gir fuktighet og pleie til både hud og hår. Vi tar dessuten regelmessig inn nye merker som holder en høy kvalitet og egner seg for hunder her i Norge. Sjekk derfor innom igjen dersom du ikke finner produktet du leter etter med det samme.

Fri frakt ved kjøp av shampoo og balsam til hund over 499 kr

Fri frakt, sier du? Ja, handler du for mer enn 499 kr spanderer vi frakten for deg, og du kan velge levering helt hjem på døren over hele landet. Ikke vær redd for å spørre oss dersom du trenger råd eller leter etter et erstatningsprodukt. Med de riktige produktene kan du gjøre badetiden litt lettere for engstelige hunder, i tillegg til at du tar vare på hundens pels og hud i prosessen. Finn dine favoritter her på siden og kos dere med badingen!

Vis mindre
1 — 36 av 82 produkter
Til toppen